Jak Wasze samopoczucie 💖?

To było by ciekawe :wink: jakbysmy staly a ty mowisz nicki :rofl:

1 polubienie

A to ja w trzecim też nie miałam problemów ze spaniem, spałam jak susel :rofl::rofl:ani się nie budziłam w nocy do toalety, ani ruchy mnie nie wybudzały. Jedyne co to było mi ciężko zasnąć przez zgagę :upside_down_face:

1 polubienie

Oj tak , tez tak mam ! Ja na przyklad jestem dla Ciebie krotko sciatą blondyneczka :see_no_evil: ale juz wiesz , ze tak nie jest :rofl:
Fajnieby bylo was wszytskie poznac ! Kurna moze jeszcze nie teraz bo zimno i mała jest za mała :sweat_smile: ale za jakis czas bylabym chetna :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

@asiam1 piekne długie włoski , ja też liczyłam że się tyle męczyłam z tą moją zgaga, że mała chociaż włoski będzie miała dłuższe , a miesiąc minął ona nadal łysa :rofl::rofl::blush:
@daga1271 jak by mi dał ktoś możliwość przespania i przeleżenia doby Łóżku t o za nic bym z niego nie wyszła :see_no_evil::rofl::rofl::rofl::rofl:
@Wesola95 to by było fajne takie dobieranie nick do osób :rofl: wesoło by było , moooze kiedyś :rofl::rofl::crazy_face:
@asiam1 cos czuje , że kiedyś może do tego dojść :sweat_smile:
Ale aby to było sprawiedliwe dla wszytkich niech to jest środek polski ,:rofl::rofl::rofl::rofl::face_holding_back_tears:

Google Search dokładnie tu mamy środek Polski :rofl::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

3 polubienia

Trzeba zorganizować wielkie spotkanie gdzieś pośrodku drogi dla wszystkich :rofl: jejku, coś czuję, że nie mogłybyśmy się nagadać! :grin:
Wyżej pisalyscie o włosach- mój syn też miał całą obrośniętą główkę jak się urodził. Później się wszytko wytarło i jak odrosły to już są zupełnie inne te włosy. Przy porodzie były czarne, a teraz to jakiś taki siwy blond :rofl: no i najgorsze jest to, że mój syn jest mega podobny do mojego męża. No prawie jego kopia, a to co najgorsze, czyli włosy ma po mnie. Ja mam bardzo cienkie włosy i widzę, że u synka jest to samo- takie piórka ma…

1 polubienie

Uwielbiam Wrocław, moje ulubione duże miasto także ja tam jestem chętna na spęd :sweat_smile: też Was sobie trochę wizualizuje , ciekawe ile z tego by się pokryło :smiley:
@asiam1 @SylwiaMK Też miałam zgage i córka urodziła się z ciemnymi włosami, ale szybko się jej wytarły :see_no_evil: później dluuugo łysolek, na roczek ledwo włosy miała, a przed 2 urodzinami jej tak ruszyły to rosły w oczach. Przez skręt nie widać nawet jakie są długie

Teraz się zastanawiamy z mężem jakie włosy będzie miała nasza parka bo wyszło że córka ma włosy po mnie :grinning:

4 polubienia

@Mamaprzygod wow jakie piękne włosy :heart_eyes:

1 polubienie

Jejku jakie śliczne włoski :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: moja mała chyba długo takich nie będzie miała , łysa jak nie wiem . To syn miał już dłuższe jak się urodził :rofl::face_holding_back_tears:

2 polubienia

Ja w Wrocławie to byłam na wycieczce szkolnej :see_no_evil: ale ładny loczek :heart_eyes::heart_eyes: @Maja.zielonka to niedługo się zmieni :speak_no_evil:

1 polubienie

Co do samopoczucia to różnie jest . Ogólnie to cieszę się badchodzącymi świętami, chociaż wiem że nie będę mogła zrobić dekoracji wnetrza tak jakbym tego chciała bo mam małego rozrabiakę w domu co wszystko rozwala , zciąga bo wszystko doslownie interesuje. Ale spokojnie kiedyś myślę że te wszytkie rzeczy wyciągnę i poustawiam tam gdzie chcę.
Energia raz jest raz jej nie ma to normalne zmeczenie daje się we znaki przy dzieciach zwłaszcza kiedy ma się kilkoro dzieci w domu . Kawa często jest pita zimna herbata podgrzewana w mikrofali bo nie ma się czasu wypić ciepłą, ale w sumie to jest piękne bo niektórzy widzą w tym wszytkim zło najgorsze bo matka nie ma czasu wypić z jeść itp. Wszystko ma swoje plusy i minusy . Zmeczenie towarzyszy nam każdego dnia .
Ja czasami jestem zirytowana roznymi sytuacjami ale później to gdzieś przechodzi w ciągu dnia i ogólnie dziękuję że jest mi dane być matką kiedy w dzisiejszych czasach jest taki problem …nie wiem czy nas sterylizują żywnością czy o co chodzi ale radość z tego co posiadam mam na codzień .i staram się nie zasmucać myślami że bywa ciężko bo każdej nie jest łatwo poprostu musimy sibie radzić. Radzić dla naszych dzieci i siebie .

1 polubienie

O matko jakie boskie kędziorki :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: nie moge sie napatrzec ! Musisz mi koniecznie powiedziec jak u blizniakow z wloskami :smiling_face_with_three_hearts:
@Patrycjaw25 o tak Pati , jest czasem roznie , ale ja tez jestem wdzieczna za to co mam .
Ja tez sie smieje , ze przy bratanku ,ktory zaczyna chodzic to moze byc ciezko utrzymać wszytskie dekoracje w stanie nienaruszonym :sweat_smile: wiadomo , ze wtedy dzieci interesuja sie wszystkim tym czym nie powinne :rofl: ale ma to.swoj urok . Jak mlody do nas przychodzi to najbardziej upodobal sobie miski z woda psa psow i trzeba pilnowac bo bedzie potop :rofl:

1 polubienie

A mi to Wrocław tylko kojarzy mi się z serialem ,pierwszą miłość „ nigdy tam nie byłam :blush: za dziecka ze względu na ten serial zawsze chciałam jechać do Wrocławia i zobaczyć te uliczki i może natrafić na jakiegoś aktora :rofl::rofl::rofl:

@Patrycjaw25 masz rację jeszcze przyjdzie czas, że wszystko będzie stało tam, gdzie chcesz (i nikt nie będzie tego testował :wink:).

3 godziny 23 minuty! Ide w tooo !
Ja tez jakbym miala opieke dla malej to bym w to poszla (tyle ze mala musialaby byc mac 20 metrow odemnie ) to wtedy tez bym polezakowala , juz nawet nie tyle co spac a lezec :sweat_smile:
Oo kiedys bylam we wroclawiu w zoo :sweat_smile:

Ja mam 2h,49 min tak że mi też pasuje :rofl::rofl::rofl:

Hahah, no to ja nawet na wycieczce szkolnej byłam na tym moście gdzie są te kłódki i chciałam szukać Marysi :rofl::rofl:

Ja mieszkałam we Wrocławiu 10 lat i żadnego aktora nie spotkałam za to jak pojechałam na 1 dzień do Warszawy to spotkałam serialowego Artura :joy:

2 polubienia

Ja w zyziu nie spotkalam nikogo slawnego tak na miejscie :rofl: serio NIGDY . Oni chyba przedemna uciekaja czy cos :rofl:
Oczywiscie nie mowie o koncertach , czy teatrze . Po prostu nigdy na miescie .
Oo nie kiedys jak Dawid Kwiatkowski zaczynal kariere (internetową ) to widzialam go z daleka , bo z klasa bylismy na 1 spektaklu w gorzowie wielkopolskim . Ale nie wiem czy to sie liczy

1 polubienie

Pięknie Patka to napisałaś :heart: jest ciężko, denerwujesz się i złościsz, ale potem patrzysz z mężem na te swoje aniołki jak już grzecznie śpią w łóżkach i uświadamiasz sobie, że masz wszystko :face_holding_back_tears:

Ja kilku aktorów z PM spotkałam we Wrocławiu, ale to nie było nic takiego na zasadzie wooow to ten aktor, lecę po autograf :sweat_smile: tylko takie o ten co tam gra, fajnie i tyle :grinning:

2 polubienia

Jeeeju ! Przepiękne włoski ! :heart::heart: Twoja córeczka przypomniała mi jak mój brat był malutki. Miał tak samo kręcone włoski i bardzo szybko mu rosły, wyglądał jak dziewczynka, a ja z kolei jak mały chłopaczek :joy:

2 polubienia

Ja to się nie mogę doczekać jak będę mogła pierwszego kucyka zrobić z włosów :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: póki co na głowie meszek zamiast włosów :rofl::rofl:

@asiam1 mam tak samo , ze sławnych osób to jedynie jakies koncerty na imprezach a tak aktora żadnego nigdy nie widziałam . I z takich sławniejszych osób to mąż mi zamówił zespół na moje 30 urodziny Łobuzy to ich widziałam z bliska :heart_eyes: