Jak Wasze samopoczucie 💖?

Ja spotkalam smiałka i seweryna w carfurze wlasnie we wrocławiu :wink: ale sympatyczni goscie :wink:

1 polubienie

Jeju , fajnie tak spotkać jakiegoś aktora🙊 @asiam1 oni po prostu dobrze się kryją bo nie chcą zdjęć itd :see_no_evil: @Wesola95 ale fajnie! Zazdroszczę, chociaż chciałabym tak na żywo ich zobaczyć :speak_no_evil: @Maja.zielonka Wooow, to masz cudownego męża, że Ci zrobił taki prezent :star_struck: gruba impreza musiała być , extra :smiley: ja jedynie to spotkałam Drossel , bo w sumie kilka razy byłam na weselu jak oni grali i Kubańczyka , tak normalnie po koncercie :star_struck:

Hahaeno nie wiem bo w tedy forum nie miało by sensu bo jak byśmy się obgadywaly jak na forum jesteśmy wszystkie :rofl::rofl:

Tego to ja nie wiedziałam :crazy_face:
@Mamaprzygod jakie piękne loczki :grin::grin:

No to dobra idę na pierwszy odstrzał dawaj jak sobie mnie wyobrażasz :scream::scream::grin::grin: nie obrazę się o nic pisz bo ciekawa jestem :blush::blush::rofl:

1 polubienie

Ja mam 3.28 więc trochę więcej ale do ogarnięcia :rofl::rofl:

1 polubienie

Ciekawe kto ma najbliżej :smiley: ja mam 3.20 nie widziałam tej wiadomości a też jestem mega ciekawa jak mnie @Wesola95 wyobraża :see_no_evil:

1 polubienie

Ja 3h 14 :stuck_out_tongue_winking_eye: to w miarę po równo mamy

1 polubienie

Bo to środek Polski jednak więc teoretycznie każda z nas powinna mieć podobnie :rofl::rofl:

1 polubienie

No chyba , że ktoś jest z Łodzi :speak_no_evil::speak_no_evil:

2 polubienia

Hahaha padlam , masz racje @Karcia , ciezkoby sie obgadywalo :rofl::rofl::rofl:
Miejsce byloby git , tylko czekac az kazda sie rozkluje i troche bobasy podrosną i jazda z tematem

2 polubienia

Ooo wow jakie śliczne kędziorki :heart_eyes:
@Maja.zielonka Ja do roku czasu byłam kompletnie łysa, zobaczymy do kogo syn się wrodzi :grinning:
@Wesola95 ja chyba jeszcze nie miałam okazji być we Wrocławiu :laughing: taki obieżyświat ze mnie :sweat_smile:
@Patrycjaw25

Cytat

Piękne podsumowanie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

@ewelka8990 co jak co to bym chciała spotkać jakiegoś właśnie aktora , tak fajnie zobaczyć kogoś na żywo , oglądając dany serial
@Magdallenka0897 no mega mnie zaskoczył :face_holding_back_tears: było extra :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
@Wesola95 tez jestem ciekawa jakie masz wyobrażenie co do niektórych osób hehe :stuck_out_tongue_winking_eye: do mnie pewnie jeszcze nie bo ja to nowa jestem ale wy to już się trochę poznałyście :smiling_face::smiling_face::smiling_face:
@karcia tak najsprawiedliwiej by było po środku , chociaż tak patrzę to rzeczywiście prawie każdy ma po równo

Zanim sie przenieslismy do Lodzi moj Maz pracowal w “Si” pod nasypem i tam sporo aktorow z pierwszej milosci gralo/przebywalo w Capitolu, ale na zywo to “zwykli zjadacze chleba”, a wieksi " celebryci" z tego serialu mocno zarozumiali :slight_smile:
Mozemy zrobic zlot mam we Wro :slight_smile: dolaczymy​:heart:
@Mamaprzygod tez masz takie piekne krecone wlosy??? Zaaaaazdro

Już aż tak nie :smiling_face_with_tear: jakbym z nimi robiła i nakładała te aktywatory skrętu itd to by im pomogło bo dłuższe się tylko falują. Podejrzewam że córce jak urosną to też się rozprostują trochę

@Hedwiga mamy już nową miejscówkę do spotkania :rofl: na środku Polski aby było sprawiedliwie :rofl:

1 polubienie

Ja mam godzinę drogi do Wrocławia, byłam tam tylko w zoo i w sumie głównie na dworcu :see_no_evil: i to tyle :rofl: w tym roku akurat za tydzień mamy w planach na jarmark się wybrać z mężem już ponoć dla synka opiekę załatwił :rofl:
A co do sławnych osób to widziałam tylko braci Cugowskich i z kabaretu smile chłopaków w centrum handlowym w Lublinie jak mieszkałam.

1 polubienie

Jeszcze lepiej bo mieszkam cale 30min jazdy od Srodka Polski :joy:
Fajny event moznabyloby zrobic :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Jako posiadaczką prostych blond włosów, takie włosy zawsze były moim marzeniem :heart_eyes:
Ja we Wrocławiu nigdy nie byłam, to też bym chętnie zwiedziła, jedynie 5 h drogi

1 polubienie

Ale to zawsze tak jest :see_no_evil: blondynki chca ciemne , ciemne chca byc blondynkami , krecone chca proste a proste chca loki :rofl: ja jestem ruda a zawsze chcialam - uwaga , niespodzianka - czarne .ale ni w ząb mi nie pasuja :see_no_evil: no i suma sumarum w sumie polubilam sie z moimi wlosami , ale zajelo mi to sporo czasu :see_no_evil:

1 polubienie

Dokładnie, ja zawsze narzekałam na włosy bo kiedy chodziłam do szkoły nie było tych specyfików do włosów i miałam szopę na głowie :sweat_smile: Dopiero w gimnazjum odkryłam piankę z Nivea w zaczęłam sobie je układać:see_no_evil: a teraz już moja 3 latka ma specjalną odżywkę :sunglasses:

1 polubienie

Jako posiadaczka ciemnych włosów nigdy nie chciałam mieć jasnych, za to mój mąż zawsze mi powtarza żebym się farbnela na blondyne :sweat_smile::grinning:

O kurczę widzę, że temat spotkania we Wrocławiu mocno wszedł! Czy to już pora żebym sprzątała chatę na wasz przyjazd?:sweat_smile::grinning:

1 polubienie