Ja spotkalam smiałka i seweryna w carfurze wlasnie we wrocławiu
ale sympatyczni goscie ![]()
Jeju , fajnie tak spotkać jakiegoś aktora🙊 @asiam1 oni po prostu dobrze się kryją bo nie chcą zdjęć itd
@Wesola95 ale fajnie! Zazdroszczę, chociaż chciałabym tak na żywo ich zobaczyć
@Maja.zielonka Wooow, to masz cudownego męża, że Ci zrobił taki prezent
gruba impreza musiała być , extra
ja jedynie to spotkałam Drossel , bo w sumie kilka razy byłam na weselu jak oni grali i Kubańczyka , tak normalnie po koncercie ![]()
Hahaeno nie wiem bo w tedy forum nie miało by sensu bo jak byśmy się obgadywaly jak na forum jesteśmy wszystkie ![]()
![]()
Tego to ja nie wiedziałam ![]()
@Mamaprzygod jakie piękne loczki ![]()
![]()
No to dobra idę na pierwszy odstrzał dawaj jak sobie mnie wyobrażasz ![]()
![]()
![]()
nie obrazę się o nic pisz bo ciekawa jestem ![]()
![]()
![]()
Ja mam 3.28 więc trochę więcej ale do ogarnięcia ![]()
![]()
Ciekawe kto ma najbliżej
ja mam 3.20 nie widziałam tej wiadomości a też jestem mega ciekawa jak mnie @Wesola95 wyobraża ![]()
Ja 3h 14
to w miarę po równo mamy
Bo to środek Polski jednak więc teoretycznie każda z nas powinna mieć podobnie ![]()
![]()
No chyba , że ktoś jest z Łodzi ![]()
![]()
Hahaha padlam , masz racje @Karcia , ciezkoby sie obgadywalo ![]()
![]()
![]()
Miejsce byloby git , tylko czekac az kazda sie rozkluje i troche bobasy podrosną i jazda z tematem
Ooo wow jakie śliczne kędziorki ![]()
@Maja.zielonka Ja do roku czasu byłam kompletnie łysa, zobaczymy do kogo syn się wrodzi ![]()
@Wesola95 ja chyba jeszcze nie miałam okazji być we Wrocławiu
taki obieżyświat ze mnie ![]()
@Patrycjaw25
Cytat
Piękne podsumowanie ![]()
@ewelka8990 co jak co to bym chciała spotkać jakiegoś właśnie aktora , tak fajnie zobaczyć kogoś na żywo , oglądając dany serial
@Magdallenka0897 no mega mnie zaskoczył
było extra ![]()
![]()
@Wesola95 tez jestem ciekawa jakie masz wyobrażenie co do niektórych osób hehe
do mnie pewnie jeszcze nie bo ja to nowa jestem ale wy to już się trochę poznałyście ![]()
![]()
![]()
@karcia tak najsprawiedliwiej by było po środku , chociaż tak patrzę to rzeczywiście prawie każdy ma po równo
Zanim sie przenieslismy do Lodzi moj Maz pracowal w “Si” pod nasypem i tam sporo aktorow z pierwszej milosci gralo/przebywalo w Capitolu, ale na zywo to “zwykli zjadacze chleba”, a wieksi " celebryci" z tego serialu mocno zarozumiali ![]()
Mozemy zrobic zlot mam we Wro
dolaczymy:heart:
@Mamaprzygod tez masz takie piekne krecone wlosy??? Zaaaaazdro
Już aż tak nie
jakbym z nimi robiła i nakładała te aktywatory skrętu itd to by im pomogło bo dłuższe się tylko falują. Podejrzewam że córce jak urosną to też się rozprostują trochę
@Hedwiga mamy już nową miejscówkę do spotkania
na środku Polski aby było sprawiedliwie ![]()
Ja mam godzinę drogi do Wrocławia, byłam tam tylko w zoo i w sumie głównie na dworcu
i to tyle
w tym roku akurat za tydzień mamy w planach na jarmark się wybrać z mężem już ponoć dla synka opiekę załatwił ![]()
A co do sławnych osób to widziałam tylko braci Cugowskich i z kabaretu smile chłopaków w centrum handlowym w Lublinie jak mieszkałam.
Jeszcze lepiej bo mieszkam cale 30min jazdy od Srodka Polski ![]()
Fajny event moznabyloby zrobic ![]()
Jako posiadaczką prostych blond włosów, takie włosy zawsze były moim marzeniem ![]()
Ja we Wrocławiu nigdy nie byłam, to też bym chętnie zwiedziła, jedynie 5 h drogi
Ale to zawsze tak jest
blondynki chca ciemne , ciemne chca byc blondynkami , krecone chca proste a proste chca loki
ja jestem ruda a zawsze chcialam - uwaga , niespodzianka - czarne .ale ni w ząb mi nie pasuja
no i suma sumarum w sumie polubilam sie z moimi wlosami , ale zajelo mi to sporo czasu ![]()
Dokładnie, ja zawsze narzekałam na włosy bo kiedy chodziłam do szkoły nie było tych specyfików do włosów i miałam szopę na głowie
Dopiero w gimnazjum odkryłam piankę z Nivea w zaczęłam sobie je układać:see_no_evil: a teraz już moja 3 latka ma specjalną odżywkę ![]()
Jako posiadaczka ciemnych włosów nigdy nie chciałam mieć jasnych, za to mój mąż zawsze mi powtarza żebym się farbnela na blondyne ![]()
![]()
O kurczę widzę, że temat spotkania we Wrocławiu mocno wszedł! Czy to już pora żebym sprzątała chatę na wasz przyjazd?![]()
![]()