Kurcze 350 zł za taki tort to chyba i tak nie dużo. Teraz ceny tortów też powariowaly. Jeszcze zwykły tort jest tańszy od komunijnego albo ślubnego to jest fenomen
dodajesz znaczek IHS i od razu 100 zł w górę
No to prawda
nam na tej sali niby podano taką cenę za kilogram.
niby nic mówili że jak będzie na daną okoliczność to dodatkowo dopłata
ale czy nie dolicza jeszcze później coś ekstra, to kto wie, bo wiadomo jak to często bywa a jak już będzie zamówione to co później, nic nie poradzisz ![]()
choć mam nadzieję że okaże się wszystko w porządku ![]()
Ja jak robiłam roczek to albo musiałam mieć tort z paragonem i do tego dodatkowo dopłacić sali 450 złotych „za obsluge” albo wziac tort od nich za 400/500 złotych.
Zrezygnowałam z tej sali
Aaa no to słabe, u nas na szczęście nie doliczają za takie obsługi, korkowe itd.
mogę też tort wziąć gdzie chcę czy u nich czy dostarczyć, nie ma dla nich różnicy ![]()
Ja właśnie też zrezygnowałam z tamtej sali i poszłam do innej, gdzie też tego nie doliczali.
Rozumiem korkowe na weselach itp, bo to jednak a tu się potłucze kieliszek, a tu szklanka, wiadomo, ludzie trochę popija to się zdarzy, ale żeby doliczać aż 450 złotych za to, że ktoś mi pokroi tort i da talerzyk? I potem zabierze i umyje? Moim zdaniem to trochę wysoka cena, jak za taką obsługę… tym bardziej, że było nas nawet nie 30 osób, a nie 100 ![]()
Karcia na to wychodzi że i chrzciny i roczek musimy u Ciebie robić w altanie ![]()
![]()
![]()
ceny nas zwalają z nóg , ja tez mam w umowie ze cwna może nawet o 15 % wzrosnąć i już mi słabo ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A żaden problem. Gdyby był deszcz dziewczyny to mam nowo postawiony garaż taki wielki prostokąt spokojnie 60-70 osób się zmieści. Jedynie co to trzeba podłogę zamieść ![]()
Ja nie doliczam korkowego i tortowego. Jedzenie możecie mieć z kad chcecie. Jedyne moje wymagania to takie że mnie jedzenia nie będziecie ograniczać ![]()
![]()
nawet wam monoporcje w dobrej cenie zrobię i ściankę balonową. Mam wolne terminy ![]()
dziś kolejna próba monoporcji więc pochwalę się później ![]()
![]()
![]()
No to wlasnie , nie dosc że bedzie wycieczka bo z różnych województw jesteśmy to jeszcze się będziemy widzieć na żywo
matki CanPolki jak to mamuśki tu wymyśliłyście
super okreslenei ![]()
Haha dobry pomysł ipreza w garazu takie najlepsze ![]()
![]()
![]()
podejrzewam ze tydzien bysmy swetowaly kazda inna okazje ![]()
A jak ci wyszła ta poprzednia? Nie pamiętam pod którym wątkiem o tym było pisane, a byłam ciekawa, jak poszło ![]()
![]()
Ale co jak mi poszło? Ścianka ? ![]()
Ja jako wielki fan Twoich pysznosci , czekam na fotke
nie kupuje kota w worku , musze zobaczyc ![]()
![]()
@ewelka8990 pewnie, zawsze sa imieniny ani . Ani moje , ani Twoje . A to juz dobra okazja do swietowania ![]()
![]()
Haha to prawda codziennie jest jakies dziwne święto ![]()
![]()
![]()
A proszee bardzooo tym razem smak oreo z żelka malinową w środku oblane czekoladą bo jakoś się nie mogę zebrać żeby kupić składniki na tą polewę lustrzaną
a na serduszka brakło mi czekolady więc improwizacja poszła ale to tylko na spróbowanie smaku więc i takie sie zje i nie mam jeszcze tych podstaweczek więc na razie na papierze do pieczenia ![]()
No właśnie zawsze któraś ma imieniny więc świętowały byśmy non stop,
Mniam ale pysznie wygladaja ![]()
![]()
Nie nie, poprzednie monoporcje ![]()
Ile tu wspaniałych wypieków i deserków! ![]()
U mnie w piecu właśnie babka majonezowa ![]()
Noooo wyglądają pysznie
aż ślinka cieknie…
Nic tylko zaklepywać terminy u @Karcia ! ![]()
![]()
![]()
Zaraz będziesz musiała oficjalny kalendarz otworzyć i rzeczywiście zająć się organizacją imprez okolicznościowych ![]()
![]()