Jak Wasze samopoczucie 💖?

Kurcze 350 zł za taki tort to chyba i tak nie dużo. Teraz ceny tortów też powariowaly. Jeszcze zwykły tort jest tańszy od komunijnego albo ślubnego to jest fenomen :rofl: dodajesz znaczek IHS i od razu 100 zł w górę

No to prawda :face_with_peeking_eye: nam na tej sali niby podano taką cenę za kilogram. :slightly_smiling_face: niby nic mówili że jak będzie na daną okoliczność to dodatkowo dopłata :sweat_smile: ale czy nie dolicza jeszcze później coś ekstra, to kto wie, bo wiadomo jak to często bywa a jak już będzie zamówione to co później, nic nie poradzisz :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::woman_shrugging:t2: choć mam nadzieję że okaże się wszystko w porządku :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja jak robiłam roczek to albo musiałam mieć tort z paragonem i do tego dodatkowo dopłacić sali 450 złotych „za obsluge” albo wziac tort od nich za 400/500 złotych.
Zrezygnowałam z tej sali

Aaa no to słabe, u nas na szczęście nie doliczają za takie obsługi, korkowe itd. :blush: mogę też tort wziąć gdzie chcę czy u nich czy dostarczyć, nie ma dla nich różnicy :blush:

Ja właśnie też zrezygnowałam z tamtej sali i poszłam do innej, gdzie też tego nie doliczali.
Rozumiem korkowe na weselach itp, bo to jednak a tu się potłucze kieliszek, a tu szklanka, wiadomo, ludzie trochę popija to się zdarzy, ale żeby doliczać aż 450 złotych za to, że ktoś mi pokroi tort i da talerzyk? I potem zabierze i umyje? Moim zdaniem to trochę wysoka cena, jak za taką obsługę… tym bardziej, że było nas nawet nie 30 osób, a nie 100 :joy:

Karcia na to wychodzi że i chrzciny i roczek musimy u Ciebie robić w altanie :grin::grin::grin::grin: ceny nas zwalają z nóg , ja tez mam w umowie ze cwna może nawet o 15 % wzrosnąć i już mi słabo :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

1 polubienie

A żaden problem. Gdyby był deszcz dziewczyny to mam nowo postawiony garaż taki wielki prostokąt spokojnie 60-70 osób się zmieści. Jedynie co to trzeba podłogę zamieść :sunglasses::sunglasses: Ja nie doliczam korkowego i tortowego. Jedzenie możecie mieć z kad chcecie. Jedyne moje wymagania to takie że mnie jedzenia nie będziecie ograniczać :rofl::rofl::rofl: nawet wam monoporcje w dobrej cenie zrobię i ściankę balonową. Mam wolne terminy :crazy_face::crazy_face: dziś kolejna próba monoporcji więc pochwalę się później :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::grin:

5 polubień

No to wlasnie , nie dosc że bedzie wycieczka bo z różnych województw jesteśmy to jeszcze się będziemy widzieć na żywo :smiley: matki CanPolki jak to mamuśki tu wymyśliłyście :slight_smile: super okreslenei :smiley:

1 polubienie

Haha dobry pomysł ipreza w garazu takie najlepsze :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::rofl: podejrzewam ze tydzien bysmy swetowaly kazda inna okazje :sweat_smile:

1 polubienie

A jak ci wyszła ta poprzednia? Nie pamiętam pod którym wątkiem o tym było pisane, a byłam ciekawa, jak poszło :face_holding_back_tears::sweat_smile:

Ale co jak mi poszło? Ścianka ? :slightly_smiling_face:

Ja jako wielki fan Twoich pysznosci , czekam na fotke :see_no_evil: nie kupuje kota w worku , musze zobaczyc :rofl::rofl:
@ewelka8990 pewnie, zawsze sa imieniny ani . Ani moje , ani Twoje . A to juz dobra okazja do swietowania :rofl::grin:

1 polubienie

Haha to prawda codziennie jest jakies dziwne święto :rofl::rofl::rofl:

A proszee bardzooo tym razem smak oreo z żelka malinową w środku oblane czekoladą bo jakoś się nie mogę zebrać żeby kupić składniki na tą polewę lustrzaną :rofl: a na serduszka brakło mi czekolady więc improwizacja poszła ale to tylko na spróbowanie smaku więc i takie sie zje i nie mam jeszcze tych podstaweczek więc na razie na papierze do pieczenia :face_with_peeking_eye:

No właśnie zawsze któraś ma imieniny więc świętowały byśmy non stop,:rofl:

2 polubienia

Mniam ale pysznie wygladaja :see_no_evil::heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

Nie nie, poprzednie monoporcje :sweat_smile:

Aaaa no to poprzednie też były dobre chyba masa była z białą czekoladą

2 polubienia

Ile tu wspaniałych wypieków i deserków! :heart:
U mnie w piecu właśnie babka majonezowa :cherry_blossom:

1 polubienie

Noooo wyglądają pysznie :rofl:aż ślinka cieknie…

1 polubienie

Nic tylko zaklepywać terminy u @Karcia ! :star_struck::star_struck::sweat_smile:
Zaraz będziesz musiała oficjalny kalendarz otworzyć i rzeczywiście zająć się organizacją imprez okolicznościowych :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

1 polubienie