Głodna jestem. Wygląda to na czasochłonne, jest takie?
@Karcia Te gniazdka wygladaja bosko
oreo meeega smak , jeszcze do tego zelka no przekonuje mnie . Ja w ogole uwielbiam wszytsko z ciastek oreo ![]()
Kiedys robilam ciasto na ich bazie , tez mega pycha .
Nie robi się je banalnie prosto. Taki efekt dają silikonowe formy i zamrażalnik ![]()
![]()
Mogę zmienić branże haha jak tylko będziecie chętne to dla mnie żaden problem. Ja uwielbiam to robić hihi
A ja właśnie średnio je lubię ale miałam paczkę to mówię zrobię i faktycznie wyszły pyszne. Już ich nie ma ![]()
![]()
@asiam1 to ja najbardziej lubię latte z Oreo serwowaną w Grycanie
@Karcia obawiam się że takie beztalencie jak ja nie dałoby rady ![]()
![]()
![]()
Oo to nawet nie wiedzialam , ze takie maja
to juz wiem co bede pila nastepnym razem jak skoczymy do galerii z mezem
zawsze pilam karmelowe latte albo mokke
@Karcia czesto tak jest , ze sie czegos pojedynczego nie lubi , ale jak sie do czwgos innego doda to wychodzi petarda
moja mama nie lubi bitej smietany , jakis czas temu zrobilam ciasto z bita smietana i michalkami bialymi i nie mogla sie najesc tak jej smakowalo
Oj każdy da radę to tylko śmietanka z serkiem mascarpone i dodane ciastka oreo ![]()
wkładasz do formy, później do zamrażarki na 4-5 godzin, oblewasz czekoladą i gotowe to jest naprawdę banalnie proste
To racja
Ja wczoraj zrobiłam 3 bit i sernik , aż żałuję bo dziś za dużo tego zjadłam , od jutra dieta ![]()
To może dam radę i nie popsuję ![]()
@asiam1 daj znać jak będzie Ci smakować
Ja mam czwórkę rodzeństwa, gdzie każdy ma swoją rodzinkę więc to już generuje sporą ilość osób ![]()
A co do tortu, to obstawiała bym kwotę ok. 400 zł
@Mamii ja bym wzięła 2 dania i tort, czyli 3 wydania jak to przedstawili w ofercie, ale patrząc na to że to 3 danie to więcej o 20 zł, to koszt żaden w porównaniu do globalnej kwoty, a mój mąż lubi “na bogato” bynajmniej zjeść ![]()
Z napoi chyba od nich zrezygnuje, bo liczą sobie 15 zł od osoby więcej, a nie sądzę że za tyle ktoś wypije napoi, tym bardziej że u nas większość pija wodę.
Muszę przekalkulować i zobaczyć co się bardziej będzie opłacało ![]()
Mężowi oczywiście nie chce się latać po sklepach i wozić tego wszystkiego.
Dostałam ofertę tortu za 280zl na 25 osób ![]()
To zamiast napoi możecie mieć dodatkowe danie ![]()
To naprawde dobra cena
u mnie na 15 osob tort kosztuje 250:see_no_evil:
To masz bardzo dużą rodzinę. Na święta musi u was być gwarno i wesoło
Oj tak, ale ma to swój urok ![]()
@Mamaprzygod to super cena!
Napoje chyba wolę kupić we własnym zakresie, bo przecież to co zostanie to powinni oddać.
A za ponad 500 zł to trochę tych napoi się kupi, tym bardziej że woda czy sok pomarańczowy to w tych dużych butlach, bo i tak wszystko przelwane jest do dzbanków.
Ale super ja mam jeszcze 3 rodzeństwa i nie wyobrażam sobie jakbym miała być sama ![]()
Powiem Ci że super cena ja za 20 porcji na urodziny córki płaciłam 350
Tak, my też mamy 3 dania, bo u nas w rodzinie też “lubią sobie zjeść”, więc żeby później nie było że głodni wyjdą ![]()
![]()
Napoje też będziemy sami kupować i dostarczać, bo w sumie na sali faktycznie sporo liczą, więc szkoda przepłacać, już lepiej dowieźć
a u nas też mało piją takich więc, troszkę tylko kupimy żeby było coś do wyboru po prostu ![]()
@Mamaprzygod to Bardzo fajną ofertę dostałaś na ten tort ![]()
Jednak zdecydowaliśmy się na full opcję, tzn. 3 dania z napojami ![]()
Bo w końcu nie wiadomo ile tych słodkich napojów liczyć a no i zapomniałam o tej opłacie butelkowej. Zresztą mąż powiedział że szkoda czasu na jazdę po sklepach itd, więc w sumie nic nas nie będzie interesowało i stwierdziłam że ma rację.
Jedyne co, to te napoje które będą otwarte to są nasze i zabieramy.
To spoko cena za tort , gdzie w większości to ponad 300-400 zł wołają