Jak Wasze samopoczucie 💖?

Głodna jestem. Wygląda to na czasochłonne, jest takie?

@Karcia Te gniazdka wygladaja bosko :heart_eyes: oreo meeega smak , jeszcze do tego zelka no przekonuje mnie . Ja w ogole uwielbiam wszytsko z ciastek oreo :see_no_evil:
Kiedys robilam ciasto na ich bazie , tez mega pycha .

Nie robi się je banalnie prosto. Taki efekt dają silikonowe formy i zamrażalnik :rofl::rofl:

Mogę zmienić branże haha jak tylko będziecie chętne to dla mnie żaden problem. Ja uwielbiam to robić hihi

A ja właśnie średnio je lubię ale miałam paczkę to mówię zrobię i faktycznie wyszły pyszne. Już ich nie ma :rofl::rofl:

1 polubienie

@asiam1 to ja najbardziej lubię latte z Oreo serwowaną w Grycanie

@Karcia obawiam się że takie beztalencie jak ja nie dałoby rady :rofl::rofl::rofl:

Oo to nawet nie wiedzialam , ze takie maja :astonished: to juz wiem co bede pila nastepnym razem jak skoczymy do galerii z mezem :grin: zawsze pilam karmelowe latte albo mokke
@Karcia czesto tak jest , ze sie czegos pojedynczego nie lubi , ale jak sie do czwgos innego doda to wychodzi petarda :muscle: moja mama nie lubi bitej smietany , jakis czas temu zrobilam ciasto z bita smietana i michalkami bialymi i nie mogla sie najesc tak jej smakowalo

1 polubienie

Oj każdy da radę to tylko śmietanka z serkiem mascarpone i dodane ciastka oreo :rofl::rofl: wkładasz do formy, później do zamrażarki na 4-5 godzin, oblewasz czekoladą i gotowe to jest naprawdę banalnie proste

To racja

1 polubienie

Ja wczoraj zrobiłam 3 bit i sernik , aż żałuję bo dziś za dużo tego zjadłam , od jutra dieta :rofl:

2 polubienia

To może dam radę i nie popsuję :face_with_peeking_eye:

@asiam1 daj znać jak będzie Ci smakować

1 polubienie

Ja mam czwórkę rodzeństwa, gdzie każdy ma swoją rodzinkę więc to już generuje sporą ilość osób :slight_smile:

A co do tortu, to obstawiała bym kwotę ok. 400 zł

@Mamii ja bym wzięła 2 dania i tort, czyli 3 wydania jak to przedstawili w ofercie, ale patrząc na to że to 3 danie to więcej o 20 zł, to koszt żaden w porównaniu do globalnej kwoty, a mój mąż lubi “na bogato” bynajmniej zjeść :grinning:
Z napoi chyba od nich zrezygnuje, bo liczą sobie 15 zł od osoby więcej, a nie sądzę że za tyle ktoś wypije napoi, tym bardziej że u nas większość pija wodę.
Muszę przekalkulować i zobaczyć co się bardziej będzie opłacało :wink:
Mężowi oczywiście nie chce się latać po sklepach i wozić tego wszystkiego.

2 polubienia

Dostałam ofertę tortu za 280zl na 25 osób :ok_hand:t2:
To zamiast napoi możecie mieć dodatkowe danie :smiling_face:

4 polubienia

To naprawde dobra cena :wink: u mnie na 15 osob tort kosztuje 250​:see_no_evil:

To masz bardzo dużą rodzinę. Na święta musi u was być gwarno i wesoło

Oj tak, ale ma to swój urok :grinning:
@Mamaprzygod to super cena!
Napoje chyba wolę kupić we własnym zakresie, bo przecież to co zostanie to powinni oddać.
A za ponad 500 zł to trochę tych napoi się kupi, tym bardziej że woda czy sok pomarańczowy to w tych dużych butlach, bo i tak wszystko przelwane jest do dzbanków.

1 polubienie

Ale super ja mam jeszcze 3 rodzeństwa i nie wyobrażam sobie jakbym miała być sama :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Powiem Ci że super cena ja za 20 porcji na urodziny córki płaciłam 350

Tak, my też mamy 3 dania, bo u nas w rodzinie też “lubią sobie zjeść”, więc żeby później nie było że głodni wyjdą :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:
Napoje też będziemy sami kupować i dostarczać, bo w sumie na sali faktycznie sporo liczą, więc szkoda przepłacać, już lepiej dowieźć :blush: a u nas też mało piją takich więc, troszkę tylko kupimy żeby było coś do wyboru po prostu :blush:

@Mamaprzygod to Bardzo fajną ofertę dostałaś na ten tort :star_struck:

2 polubienia

Jednak zdecydowaliśmy się na full opcję, tzn. 3 dania z napojami :smiley:
Bo w końcu nie wiadomo ile tych słodkich napojów liczyć a no i zapomniałam o tej opłacie butelkowej. Zresztą mąż powiedział że szkoda czasu na jazdę po sklepach itd, więc w sumie nic nas nie będzie interesowało i stwierdziłam że ma rację.
Jedyne co, to te napoje które będą otwarte to są nasze i zabieramy.

1 polubienie

2 polubienia

To spoko cena za tort , gdzie w większości to ponad 300-400 zł wołają

Zdecydowanie, dobra cena i wiem że jest smaczny bo koleżanki z pracy już kilka razy brały :slight_smile:
@Kikip @Mamii no to przynajmniej sobie pojecie :grin: zazdroszczę w sumie bo chętnie bym poszła na gotowe… ale te kilka tysięcy to zdecydowaliśmy dołożyć do auta bo goni nas ta wymiana na większe :see_no_evil:

2 polubienia