Jak Wasze samopoczucie 💖?

No dokładnie o to mi chodzi. Dzięki :heart:

Moja jest cudowna! :star_struck: troskliwa, ale nie wtrącająca się, potrafi uszanować nasze decyzje, zawsze jest chętna do pomocy i ogólnie to taki potulny baranek jest :hugs: zupełnie jak mój mąż 1:1 :grinning: ale życzeń nie złożyłam bo nawet nie wiedziałam, że jest takie święto :sweat_smile:

1 polubienie

No pewnie, że powinna Cię informować o takich sytuacjach. To tak jak była ta sytuacja, że szkoła nie poinformowała rodziców o upadku, a dziecko zmarło :confused:
Ja nawet jak zostawiam mojej mamie najmłodszego to się stresuje, bo jednak niemowlę to niemowlę.

@Wesola95 jo to moja teściowa jest podobna :stuck_out_tongue: jeszcze jak coś to stoi po mojej stronie :smiley:

3 polubienia

Zupełnie masz rację! Nie powinna ukrywać przed Tobą tego, że zdarzył się upadek. Gdyby mi tak ktoś zrobił, to ciężko żebym zaufała i np zostawiła malucha samego tylko pod opieką tej osoby, czy to by była teściowa czy ktokolwiek inny, ale nieszczery w tym co się działo z moim dzieckiem pod moją nieobecność :face_with_peeking_eye:

3 polubienia

Szczerze bardzo niefajna sytuacja i w tym momencie traci się zaufanie do osób które jakby nie patrzeć powinny być w gronie najbliższych

2 polubienia

Dziewczyny, @SylwiaMK @Kikip @ironiczniepateyczna @Wesola95 @Mamii teraz zauważyłam że macie dodatną adnotację STAŁY BYWALEC :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck: ale czad :heart_hands:

@AnetteSo i jeszcze zdziwona ze ludzie beda sie z niej śmiać? No na załamanie psychiczne mi to nie wygląda , raczej to że każdy jej wadzi i patrzy z góry , tak mi to wygląda. No sama sobie robi taką opinie o sobie :frowning:

3 polubienia

Nie da się ukryć, jak byłam w ciąży z córką to więcej udzielałam się na facebookowych grupach, ale tu na forum jakoś jest fajniej :smiley: :heart:

Ja mam okropną teściowa. Nie nawidze kobiety i ona za mną też chyba nie przepada :rofl::rofl: co poniektóre dziewczyny wiedzą jakie były z nią akcje az szkoda gadać.

1 polubienie

Ja nie mam dobrego flow ze swoją teściową, a szkoda.
Rozmawiamy ze sobą bezosobowo, nie mówię do niej mamo, bo ja nie czuje się jak ich córka. Lepiej traktują z teściem swojego psa ode mnie xd
Nie ma takich normalnych, rodzinnych relacji.
Niestety mieszkamy razem.
Jak mały się urodził to bała się cokolwiek przy nim zrobić, a jak się w końcu odważyła to czekała jak sęp aż zacznie płakać w wózku żeby go wziąć na ręce.
Aż byłam zdezorientowana, bo nie wiedziałam co się stało, a ona czekała aż tylko mały zacznie płakać i już zapewne miała tą akcję zaplanowaną wcześniej :grinning:
Ogólnie śmieszyło mnie to, bo jakby normalnie nie mogła powiedzieć, dajcie mi go na ręce tylko czyhała na okazję.
Albo może teraz to ja przesadzam, nie wiem.

@daga1271 ja myślę, że moja by mogła zrobić podobnie. Może dlatego że pewnie by pomyślała że więcej wnuka pod opieką jej nie zostawię.
Ale tym sposobem jeszcze gorzej wyszło, że nie pisnela słowem o całej sytuacji.

@MamaSloneczka ostatnio to odkryłam :grinning: że dostałam odznakę “stały bywalec” i można to włączyć aby wyświetlało się przy nazwie. Sprawdź :wink: myślę że też ją masz :wink:

3 polubienia

Mi to też wysłali żeby ustawic sobie stały bywalec ale można było z tego zrezygnować jak ktoś chce żeby nie było widoczne i ja nie chciałam bo po co mi to i nie ustawiłam sobie tego.:smile:
@Kikip dokladnie to przychodzi w powiadomieniach ale można tego nie ustawiać jak ktoś nie chce :smiley:

Oooooo :slight_smile: hehehe no widzisz :slight_smile: myślałam że to tylko najbardziej zasłużone otrzymują takie wyróżnienie :smiley:

@Patrycjaw25 aż sprawdzę :thinking::thinking::grinning:

1 polubienie

Ja tez mam staly bywalec ale nic nic dostalam czy chce to ustawic czy nie poprostu mam :see_no_evil:

1 polubienie

Właśnie tak jak @Patrycjaw25 pisze powinnaś dostać powiadomienie, a jak nie to może jeszcze można z odznak dodać :stuck_out_tongue:

Hmmmm no ja patrze i nie mam tez opcji dodatnia oznakowania do nicku albo ciemna jestem poprostu :sweat_smile:

Akurat ma od 35 lat zdiagnozowaną nerwicę lękowo- depresyjną

Haha taaak! Ja to podpatrzyłam u @Efektdomi ona chyba to zapoczątkowała i mówię sobie ooo jakie fajne, też chcę taką odznakę! Niech nowe użytkowniczki wiedzą :sweat_smile::sweat_smile:

5 polubień

Niech wiedza :face_with_hand_over_mouth::joy::white_heart: ala ja zauważyłam, że nowe osby w jeden dzien rzucają komentarze jak szalone a pozniej caly miesiac cisza :see_no_evil:

1 polubienie

Haha ja to samo. Zobaczyłam u was i stwierdziłam że też chcę :joy: kiedyś może nawet się zmotywuje żeby jakieś zdjęcie wrzucić, no ale do tego od stycznia się przymierzam :joy:
@Efektdomi tez to zauwazylam. Później chyba tracą motywację do wchodzenia na forum

2 polubienia

Hehe mam i ja :smile: kiedyś to widziałam ale się wstrzymałam, to teraz uległam modzie :sweat_smile:

4 polubienia

No ogólnie miłe są te odznaki :slight_smile: niby nic w człowiek się cieszy ja dziecko z naklejki dzielny pacjent :laughing::laughing::laughing::laughing:

1 polubienie