Jak Wasze samopoczucie 💖?

Ja uwielbiam takie rzeczy, w zegarku garmin odznaki dodatkowo mnie motywują do aktywności ;D

1 polubienie

Nikt mnie tak nie docenia jak forum Canpol :see_no_evil::see_no_evil:

3 polubienia

Dokładnie, a 5 marca był też dzień doceniania xd

1 polubienie

Bo wiele osób nie wie, że ważna jest regularność i jakość

@ironiczniepateyczna naprawdę. Ty to potrafisz wyszukać ciekawe święta :wink:

2 polubienia

Tylko nowym osobom na prawdę ciężko się wbić :face_with_hand_over_mouth: ale wystarczy dobry tydzień i jakoś już to leci :face_holding_back_tears:

2 polubienia

Też zauważyłam ale że zakładają nowe tematy i cisza , tych tematów powielanych jest ogrom :roll_eyes:
@Mama.kacperka no powiem szczerze że ja jak zaczynałam tu pisać na forum to jakoś pierwszy dzień zaczęłam pisać i powoli jakoś szło i tak zostałam tu na forum między wami :smiling_face_with_three_hearts:

Dobra dziewczyny namówiłyście mnie wygrzebałam tą odznakę i też sobie doczepiłam​:rofl::rofl:

5 polubień

Też uważam że są miłe :blush: @Mamaprzygod dokładnie, człowiek czuje się doceniony.
Haha ja też mam xd

2 polubienia

Ja wlasnie dostalam prezent od Corki :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

8 polubień

Ale ja sama weszłam tu pod koniec zeszłego miesiąca :wink: jest jednak aby nie czytać od początku tylko wpisu tylko bardziej czytać właśnie coś pod koniec bo tak się zmienia dynamika wątków :rofl:

@ewelka8990 Jaki piękny bukiet. Uwielbiam tulipany

A jak mowa o zmianie tematów był ktoś może w ogrodach Keukenhof w Holandii. Notabene podobno mimo, że Holandia słynie z tulipanów to nie oni są największymi dostawcami, tylko Turcja

Piękne :wink: no właśnie przecież kobiety kobietom też mogą kwiatki kupić :stuck_out_tongue:

2 polubienia

u
Piękne , ja dostałam od szwagra :smiling_face_with_three_hearts:

7 polubień

A te od męża :heart_eyes:

4 polubienia

@Magdallenka0897 @ewelka8990 piękne kwiaty​:heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

A ja od męża dostałam :heart:

Wie że bardziej jedzenie mnie ucieszy niż kwiaty :joy:

6 polubień

Omg zjadlabym ostatnio mialam ochotę :speak_no_evil::rofl::speak_no_evil:

1 polubienie

Fiu fiu a ja byłam na rynku w Krakowie i jadłam z koleżami rarytasy :smiley:
Rok temu też byłyśmy :smiley:

To już będzie nasza tradycja :smiley:

Aaaaaa wieczorem baaaaal :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:

4 polubienia

Mniam wyglada smacznie :slight_smile:
Ja tez dzisiaj baluje :wink: udanej imprezki :heart_eyes:

1 polubienie

Oj kusicie :stuck_out_tongue: ja też z tych co wolą zjeść :rofl::rofl::rofl: ale 1 kwiatek można dostać xd

1 polubienie

U mnie cudownie :hugs: dzisiaj piękna, słoneczna pogoda. Razem z dziećmi przyjechaliśmy na wieś do babci i korzystamy z pięknej pogody :heart:

1 polubienie

My tak samo na wsi u babci :stuck_out_tongue: wdychamy zdrowe powietrze :heart: