My się dziś wybraliśmy na wycieczkę z synkiem i 2 pieskami ![]()
Ooo super ! Najlepsze życzonka dla wszystkich kobiet
Za zażyczyłam sobie deser lodowy z bitą śmietana i zostałam zabrana na niego! ![]()
![]()
![]()
Ja dostałam merci!
a na pytanie dlaczego dziś a nie jutro, mąż powiedział, że ma nadzieję, że dziś otworzę i będzie mógł trochę skubnąć bo ma mega ochotę na słodkie ![]()
![]()
Ja twardo się trzymam w postanowieniu że nie jem słodkiego
mąż ostatnio chciał mnie namówić ale się nie dałam. Wytrzymałam już tydzień
od stycznia jem zdrowiej a od marca bardzo ograniczam słodkie i więcej się ruszam ![]()
No i muszę się pochwalić ;D dziś biegałam chociaż jestem trochę załamana swoją kondycją to przynajmniej biegałam przy ładnym zachodzie słońca
Brawo! Ja biegałam wczoraj, dostałam zielone światło od lekarza i ruszyłam - ale do poziomu sprzed ciąży dużo mi brakuje, oj dużo! ![]()
także łączę się z Tobą w tym bólu kondycyjnym ![]()
Gratulacje i oby tak dalej ![]()
Jak ja kocham fioletowe tulipany ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja też ![]()
ja wgl kocham tulipany
wolę zamiast róż ![]()
![]()
Ja jestem niepoprawna jeżeli chodzi o tulipany jednym z moich marzeń to jest pojechanie do Holandii wtedy kiedy jest ten festiwal kwiatów w keukenhof. Chociaż słyszałam że to nie Holandia jest największym dystrybutorem tulipanów a Turcja i oni też podobno mają swój park właśnie tulipanowy
U nas też zawsze jest takie coś , że mają całe pole tulipanów i można przyjechać zerwać i kupić ![]()
@SylwiaMK , @Wesola95 , matko dziewczyny ! Gratki ! Ja to nie mam weny nawet , zreszta checi tez
chyba wole nie jesc niz biegac , tym bardziej , ze po 3 minutach musieliby mnje skrobac z chodnika ![]()
@AnetteSo ja jestem team czerwone roze , od zawsze . Bukiet slubny tez z nich mialam
plus dekoracje sali - same czerwone roze bez przystrojenia . Chociaz jesli chodzi o kwiaty to moj maz wie , ze mi sie ciętych nie kupuje , bo chociaz juz mi na nie brakuje miejsca to zawsze gdzies upcham
a zreszta najlepiej jakby mi jakiegos cytrusa przytargal
to przynajmniej nie bedzie problemu gdzie postawic , bo na dwor wywale ![]()
Ja nie lubię tulipanów ![]()
To jakie kwiatki lubisz? Róże ? ![]()
![]()
O tak róże są ok
i przynajmniej tak szybko nie opadną
a kiedyś się śmiałam, że polne i wyobraźcie sobie, że na studiach chłopak mi przyniósł chabra i róże, bo maku już nie było ![]()
![]()
![]()
Ja to samo
zobaczyłam że wygląda ten dopisek “jakby luksusowo” więc też się skusiłam i ustawiłam sobie ![]()
![]()
Wszystkiego co najlepsze dla Was Kobietki!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Też wolę jedzonko od kwiatów ![]()
Kebab zsns chodzi od jakiegoś czasu więc chyba dzisiaj spełnię tą zachciankę ![]()
@MamaSloneczka nie wiem co to, ale wygląda wyśmienicie ![]()
Ja uwielbiam piwonie
ale nie jest pota teraz na nie i z takich egzotycznych to sterlicje ![]()
Wszystkiego najlepszego Mamuśki ![]()
Niech nam się szczęści ![]()
Ja nie miałam ochoty zna kebaba dopóki o nim nie napisałaś
chyba z tygodniu zrobię kebaba tego viralowego, bo mega mi posmakował jak kiedyś robiłam. Tylko chciałabym jeszcze gdzieś dostać lawasz a jak na złość dawno nigdzie nie widziałam
Ooo. Każdy ma swoje preferencje ![]()