Jak Wasze samopoczucie 💖?

My się dziś wybraliśmy na wycieczkę z synkiem i 2 pieskami :slight_smile:

1 polubienie

Ooo super ! Najlepsze życzonka dla wszystkich kobiet

1 polubienie

Za zażyczyłam sobie deser lodowy z bitą śmietana i zostałam zabrana na niego! :heart::two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ja dostałam merci!:grinning: a na pytanie dlaczego dziś a nie jutro, mąż powiedział, że ma nadzieję, że dziś otworzę i będzie mógł trochę skubnąć bo ma mega ochotę na słodkie :sweat_smile::grinning:

4 polubienia

Ja twardo się trzymam w postanowieniu że nie jem słodkiego :smiley: mąż ostatnio chciał mnie namówić ale się nie dałam. Wytrzymałam już tydzień :joy: od stycznia jem zdrowiej a od marca bardzo ograniczam słodkie i więcej się ruszam :smiley:
No i muszę się pochwalić ;D dziś biegałam chociaż jestem trochę załamana swoją kondycją to przynajmniej biegałam przy ładnym zachodzie słońca

5 polubień

Brawo! Ja biegałam wczoraj, dostałam zielone światło od lekarza i ruszyłam - ale do poziomu sprzed ciąży dużo mi brakuje, oj dużo! :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: także łączę się z Tobą w tym bólu kondycyjnym :sweat_smile:

2 polubienia

Gratulacje i oby tak dalej :wink:

1 polubienie

Jak ja kocham fioletowe tulipany :heart::heart::heart::heart:

1 polubienie

Ja też :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: ja wgl kocham tulipany :heart: wolę zamiast róż :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ja jestem niepoprawna jeżeli chodzi o tulipany jednym z moich marzeń to jest pojechanie do Holandii wtedy kiedy jest ten festiwal kwiatów w keukenhof. Chociaż słyszałam że to nie Holandia jest największym dystrybutorem tulipanów a Turcja i oni też podobno mają swój park właśnie tulipanowy

U nas też zawsze jest takie coś , że mają całe pole tulipanów i można przyjechać zerwać i kupić :smiley:

@SylwiaMK , @Wesola95 , matko dziewczyny ! Gratki ! Ja to nie mam weny nawet , zreszta checi tez :see_no_evil: chyba wole nie jesc niz biegac , tym bardziej , ze po 3 minutach musieliby mnje skrobac z chodnika :rofl:
@AnetteSo ja jestem team czerwone roze , od zawsze . Bukiet slubny tez z nich mialam :sweat_smile: plus dekoracje sali - same czerwone roze bez przystrojenia . Chociaz jesli chodzi o kwiaty to moj maz wie , ze mi sie ciętych nie kupuje , bo chociaz juz mi na nie brakuje miejsca to zawsze gdzies upcham :rofl: a zreszta najlepiej jakby mi jakiegos cytrusa przytargal :rofl: to przynajmniej nie bedzie problemu gdzie postawic , bo na dwor wywale :grin:

2 polubienia

Ja nie lubię tulipanów :face_with_hand_over_mouth:

To jakie kwiatki lubisz? Róże ? :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

O tak róże są ok :stuck_out_tongue: i przynajmniej tak szybko nie opadną :stuck_out_tongue: a kiedyś się śmiałam, że polne i wyobraźcie sobie, że na studiach chłopak mi przyniósł chabra i róże, bo maku już nie było :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

3 polubienia

Ja to samo :joy: zobaczyłam że wygląda ten dopisek “jakby luksusowo” więc też się skusiłam i ustawiłam sobie :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Wszystkiego co najlepsze dla Was Kobietki!! :bouquet::bouquet::bouquet::bouquet::partying_face::smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

1 polubienie

Też wolę jedzonko od kwiatów :sweat_smile:
Kebab zsns chodzi od jakiegoś czasu więc chyba dzisiaj spełnię tą zachciankę :grinning:
@MamaSloneczka nie wiem co to, ale wygląda wyśmienicie :drooling_face:

Ja uwielbiam piwonie :grinning: ale nie jest pota teraz na nie i z takich egzotycznych to sterlicje :blush:

Wszystkiego najlepszego Mamuśki :heart:
Niech nam się szczęści :two_hearts:

2 polubienia

Ja nie miałam ochoty zna kebaba dopóki o nim nie napisałaś :see_no_evil: chyba z tygodniu zrobię kebaba tego viralowego, bo mega mi posmakował jak kiedyś robiłam. Tylko chciałabym jeszcze gdzieś dostać lawasz a jak na złość dawno nigdzie nie widziałam

3 polubienia

Ooo. Każdy ma swoje preferencje :wink:

1 polubienie