Ja pamietam jak córka najstarsza wzięła sudokrem i sobie otworzyła. Wszystko było w nim wyciapane
zmywanie sudokremu nie było łatwe ![]()
![]()
Hahah typowe sklepy dla mamusiek ![]()
każda mama je często odwiedza chyba ![]()
To ja tak mam jak usiądę żeby chwilę odpocząć zaraz mi się przypomina że coś jeszcze muszę zrobić ![]()
![]()
![]()
Zawsze, kiedy w miescie jestem z córeczką, te sklepy to niemal rutyna😁
Unie kest to samo
jak mówię do męża że jadę to on wie gdzie w razie w będę ![]()
Ale nie podobało Ci się?
Ja to każda część po 30 razy albo i więcej widziałam
Takie dla kobiet są te sklepy. Jeszcze nie byłam w Pepco albo Action żeby nikogo nie było ![]()
Haha ale SPA też nieźle brzmi😃
No dokładnie ja tak samo , zawsze pełno ludzi a to dlatego że ceny nie są tam wygórowane i zawsze coś fajnego mozna znaleźć ![]()
Dokładnie! @Annka jak wrażenia po?
Choc domyślam się że jak pada stwierdzenie zmuszona to nie było to seans marzeń ![]()
My dzisiaj z synem byliśmy na sali zabaw, i tam większość zabawek jest z Little Dutch albo Melissa, jak zazwyczaj sprawdzałam potem te zabawkę a tu cena z nóg zwalała. Dzisiaj mój syn cały czas bawił się wózek strażackim, i ja myślałam że to znowu LD, a tu Action. Muszę mu taki kupić ![]()
Szczerze mówiąc było dobrze. Wystrzegalam sie latami przed oglądaniem. A tak przynajmniej wiem o co chodzi z tymi zaklęciami:grin: aaa propos! Jest restauracja w Gdańsku Zaczarowana Żaba, która jest inspirowana Harrym Potterem. W czerwcu byliśmy nad morzem i mąż koniecznie chciał mniw tak zabrać:grin: śmieszna sprawa, być tam bardziej z przyjemności męża ![]()
Niestety nie trafil na moją listę
wiele lat wzbranialam sie przed tym filmem
ale nie żałuję. Jeszcze przede mną ileś tam części, bo nq razie obejrzeliśmy dwie ![]()
![]()
O to w Krakowie jest kawiarnia dziurawy kocioł - Harry Potter i jakaś z wilkiem w nazwie - Wiedźmin.
Tak dla informacji jakby coś namawiał na wypad. ![]()
A co do części to najlepsze przed tobą, dwie pierwsze są jednak takie łagodne od 3 zaczyna się już mrocznie.
Ja to muszę obejrzeć w końcu władcę pierścieni bo też się wzbraniałam a mąż namawia
Jest jeszcze Ministerstwo Magii. Ja jeszcze w żadnej nie byłam bo mój mąż się zapiera przed tymi rękami i nogami. Teraz tak myślę, że ja też go przymusilam do obejrzenia wszystkich części. Tylko że większość przespał haha
Dziurawy kocioł polecam kremowe piwo u nich jest super i eliksiry. Ministerstwo Magii już gorsze według mnie. Ogolnie miejsca typowo pod zrobienie ciekawych zdjęć.
Dziewczyno z takimi rzutami energii bez przemęczania testuj przepisy różnego rodzaju z całego świata. Najlepiej na chłopie:joy: od razu kreatywnie z warzyw i delikatne przyda się to na rozszerzanie diety malucha. Musy, zupki i dla was jakieś kreatywne deserki ![]()
![]()
Oo aasz zdjęcie tego wozu strażackiego? Jakiś duży on jest?
Ja uwielbiam władcę pierścieni , obejrzałam wszystkie części ![]()
https://allegro.pl/oferta/drewniane-skladane-autko-ciezarowka-straz-pozarna-akcesoria-ogien-figurki-17831215429
Taki to był. On ma jeszcze rozkładane boki, i tam są narysowane rozne akcesoria. Jutro męża wyśle żeby zobaczył czy jest, albo lepiej mamie powiem, bo mąż to na pewno nie znajdzie ![]()