Jak zabić nudę w ciąży :/

Ja tez z władca pierścieni się polubiłam :hugs: takie historie bardziej za mną przemawiają :grin:

Rety, jak cudownie że o tym wspomniałaś :hugs: pod koniec listopada będziemy w Krakowie… Zaskoczę męża :grin::grin:

Ja swojego do romantycznych przekonałam. Kiedyś, jak był wielki HOP na film “trzy metry nad niebem” obejrzał ze mną od niechcenia, bo to romantyczny a oh fan wszelkich sensacji.
Wszystko się zmieniło za sprawą właśnie tego seansu. Przez parę lat widniał na jego liście najlepszych filmów i go powtarzał w kółko jak jeździł po Europie na ciężarówkach​:grin::grin::grin::grin:

Ja też nie przepadam za HP ani WP, zdecydowanie wolę trzy metry nad niebem

Bo to jest świetny film, ja też nie jestem fanką romantycznych, a ten bardzo mi się podobał :smiley:

Ja sie ciesze ze przestalam wymiotowac w odpowiednim czasie i tez moglam cos przygotowac swojego na zime

Tak to prawda my duzo dostajemy tez malo kupujemy tak ze super sprawa :smiling_face:

Tak to prawda a wgl jak juz chodza do szkoly , czas tak szybko leci :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::melting_face:

Swego czasu był naprawdę inny niz wszystkie wtedy romantyczne filmy. Również mnie zachwycił. Pokazałam mężowi. A on przepadł🤗

1 polubienie

Piekny jest ten film , kidys moglam go w kolo ogladac 🩷

1 polubienie

Ja tak samo! :hugs: Druga część juz wiązała sie z oczekiwaniami… Nie zostały spełnione niestety :grin:

1 polubienie

Ooo świetny :star_struck: ja uwielbiam drewniane zabawki dla dzieci jak coś fajnego znajdę to kupuję dzieciakom a ten wóz jest super

A mi później te potworki się śniły z władcy pierscieni jak obejrzałam ostatnio , mąż się ze mnie śmiał :rofl:

Teraz action ma bardzo dużo drewnianych zabawek, sa tostery, ekspresy do kawy itp.

Ja jestem wielką fanką little dutch ale ceny mają nie fajne :frowning:

A tak w ministerstwie też byliśmy, jedzenie nawet okej było, ale te drinki za bardzo na siłę zrobione były

Mi też się podoba wszystko z Little Dutch :heart_eyes: ale mamy tylko jedna zawieszkę do wózka xd bo na jakiejś promocji wyszła za 1 zł haha

1 polubienie

Musiałam go kupić :heart_eyes::smiley:

1 polubienie

Hahaha to prawda jak przychodzi do komplementachi to widać jakie to czasochłonne

Świetny ten wóz strażacki :heart_eyes: co prawda mój synio jeszcze za mały ale chyba mu kupię na zaś :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

No wlasnie te ceny często człowieka zwalają z nóg… ale na szczęście są sklepy gdzie można fajne rzeczy kupić noe wydając milionów monet :smile: