Mam to samo:grin: coś dziecię kombinuje jak jest za cicho ![]()
Hahah no to zawsze coś wiadomo , że kombinują jak jest cisza ![]()
U nas najczesciej pojawiala sie sensoryka ![]()
![]()
malowanie po scianie, albo corka odkryla krem i smarowala nim wszedzie, albo nurkowanie w psiej misce (mialam zawal tysiac).
Choc raz pamietam znalazla “Michałka” moj maz czasem kitra gdzies slodycze jak wieczorami oglada TV i nie sadzilam ze czekolada z jednego cukska moze byc doslownie wszedzie ![]()
![]()
Ach malowanie po ścianach. Mój mąż ostatnio musiał zdrapywać te farbę. Pierwsze sam pokazał, a bo remont to i tak będzie malowane a potem dziwił się że syn chciał codziennie tak się bawić ![]()
Ahah, czytam i totalnie myślę, że to o mnie:grin:![]()
moja nurkuje w kociej misce
a raz mi kakao cukiernicze znalazła… Wystarczyło dodać mleko i byłoby co pić z podłogi ![]()
Nie ma co, poradzi sobie w zyciu ![]()
Już po remoncie wciąż taka zabawa ?
To wesoło, codziennie można byłoby malować ![]()
![]()
To mojej szwagierki synek, nie może nic dostać do rysowania do ręki, bo Zaraz rysuje po podłodze , po ściganie no wszędzie tylko nie tam gdzie powinien
Polecam czytanie książek, kompletowanie wyprawki bo to wbrew pozorom nie jest takie szybkie ![]()
Niestety aktualnie książki mnie usypiają, a wyprawkę mam już skompletowaną w 100% łącznie z pakowaniem torby do szpitala. Sama wyprawka zajęła mi niecały miesiąc łącznie z przemalowaniem frontów mebelków dla małego ![]()
Jak to mówią matczyne SPA (Sinsay - Pepco - Rossman)
też tak mam
Mam taki stan, ze kiedy wszyscy już śpią siadam przed tv, włączam Netflix az tu nagle z tyłu głowy: rozładuj zmywarkę, wywieś pranie, może jeszcze listę zakupów zrobię, albo pokroje warzywa na jutro na zupę… Cały czas coś
Teraz farbami na brystolu maluje, ale trzeba go pilnować żeby z kredka nie poleciał do ściany, albo mazakami po podłodze. Bo mazaki zejdą jak się od razu umyje a po 5 minutach już nie xd mąż fanatyk drewna, więc mamy teraz piękna dębowa podłogę we wzorki ![]()
Haha ja slyszalam o wycieczce do RPA( Rossman-Pepco-Action) ![]()
Ja tak samo, zaczynam szukać filmu, włączam i… Idę i szukam sobie pracy w domu, a film się sam ogląda w między czasie ![]()
Też tak mam odkąd zostałam żoną
a to coś rozkminiam do domu, w domu co trzeba zrobić, zakupy, a to pisze sprawdzam zakupy na internecie, obiad. Nie pamiętam kiedy obejrzałam coś bez robienia czegoś dodatkowo
Ja pamiętam. Mąż mnie zmusił do obejrzenia harego Pottera… Nie moglam zajmować sie niczym prócz oglądania😀
Jak to zmusił? To można oglądać Harrego inaczej niż z niewyobrażalną przyjemnością i zaciekawieniem?
albo podróz do RPA czyli Rossmann,pepco,action
dokładnie hahahha
Jestem żywym przykładem, że można po tylu latach dopiero obejrzeć go pid przymusem😀 mam w domu fascynata filmów, wszelakich. Od tak rzuca cytatami z filmów, nazwiskami aktorów i postaci jakie grali, nieudanych akcji w filmach, ciekawostkach… To zmusił już, żebym obejrzała tę legendę filmową Harego👌 w ciąży jakaś taka uległa sie bardziej stałam😁