Nie, on uprawia inny sport, a tam raczej przydają się krótsze treningi biegowe, ale może to i lepiej, taka tylko to moja pasja
ja się nie poddawałam bo ważyłam 72kg i czułam się źle w swoim ciele
i bardzo za wszelką cenę chciałam schudnąć i jak widziałam, że te liczby spadają to byłam usatysfakcjonowana
spadło mi -17 kg i tak się to ładnie trzymało 5 lat i teraz zaszłam w ciążę ![]()
Ej tez oglądałam love never lies, ja uwielbiam takie głupoty oglądać typu love island czy hotel paradise
ale gdzieś widziałam jak Bohasiewicz mówiła, że nie będzie kolejnego sezonu, a szkoda!![]()
Ale fajnie , że jednak dwóch uprawiacie sport i też razem możecie zdrowo się odżywiać i się razem rozumiecie
o kurczę , to bardzo ładny wynik! ![]()
brawo
Dobra była Amanda no i szkoda mi było tej Kaśki i nie wiem jak ona mogła żyć w takim długim małżeństwie
ale szkoda , że nie będzie kolejnego sezonu , no szkoda ale pewnie wymyśla coś innego
Nie wiem czy oglądałaś love is blind?
ale ma być polska edycja!
na netflixie są dostępne z innych krajów, ale idzie sie na maxa wkręcić
polecam
Ojaa, nie widziałam tego ! Dzięki bardzo , będę miała co oglądać wieczorami ![]()
A ile tygodniowo robiłaś kilometrów? Ja parę razy przebiegłam po 20, to potem tydzień nie mogłam chodzić, szacun!
Ja póki co nie mam żadnych postanowień bo nigdy ich nie zrealizowałam, biorę to co mi życie przyniesie!
Co do kg po ciąży to już jestem na minusie 0.5kg. ale fałdka na brzuchu jest … trzeba też się wziąć za Siebie ![]()
Ok 70, po prostu w takich przygotowaniach trzeba było klepać km, a czasem nawet nie o km chodziło a o czas i robiłam takie jednostki ze wychodziłam z domu i biegałam 3h ![]()
Z tym bieganiem to zazdroszczę, zawsze jak zaczynałam to coś wypadało takiego, że musiałam przerwać ! Te parę miesięcy temu byłam najbardziej zmotywowana i przygotowana, to się okazało, że jestem w ciąży no i klops
a teraz nie wiem czy po porodzie będę wstanie to logistycznie ogarnąć przy dwójce ![]()
![]()
Ja Cię, ja 7 tygodni po, mam jeszcze 7 na plusie ![]()
@Wesola95 to kondycję musisz mieć niezłą, fajnie. Ja wracam do ćwiczeń, to też będę miała niezła ![]()
@Mamaem fajnie jak tak waga na minusie w tak krótkim czasie
.faldka.na brzuchu - musisz jej dac czas. Tym bardziej, że byla pezeciez cesarka
@Wesola95 ładny wynik z tymi kilogramami ![]()
@daga1271 to ja mam jeszcze 10 kg na plusie i jestem 8 tygodni po. Już się nie mogę doczekać wizyty u fizjo żeby mi powiedziała jakie ćwiczenia mogę robić na brzuch i czy mogę już jakieś stosować, bo ten brzuch to tragedia. Mam dalej brzuch jakbym była w ciąży
@daga ja mało przytyłam w sumie 7kg od wagi wyjściowej z czego dziecko ważyło 3830.
@Kalusia161 to prawda, a prawdopodobnie mam to rozejście mięśnia prostego brzucha więc tym bardziej ta fałdka jest.
Przejdź się do fizjo uro, ona Ci pokaże co i jakie ćwiczenia, zbada Cie dokaldnie czy to na pewno rozejście i jak tak to pokaże co na te rozejście robić ![]()
@Wesola95 ty biegaczko
o matko jedyna , no dystanse robia wrazenie . Ja za mlodziaka biegalam rekreacyjnie , ale nigdy nie mialam sprzetu do mierzenia odgleglosci
ale mysle ze moj max maxow to bylo jakies 6 km
obecnie przebieglabym kilometr i skrobali by mnie z chodnika , wiec niski uklon w Twoja strone
@daga1271 @asiam1 @Kalusia161 @Magdallenka0897 dzieki za dobre słowa!
Ale juz starczy bo sie zem zawstydzę! ![]()
Myślę, że bieganie to spoko opcja na zrzucenie kg po ciąży
ale jak ktoś nie lubi to równie dobrze może wskoczyć na matę i świrować z Chodakowską
miałam kilka takich momentów, że chciałam stać się fitnesiara, ale ćwiczenia w domu to totalnie nie mój klimat
i mój zapał trwał z tydzień ![]()
Ja ponad 10 lat temu byłam fitnesiara, ćwiczyłam głównie siłowo na siłowni, chociaż na jakieś zajęcia też chodziłam. Byłam tak wkręcona w ćwiczenia że jak jeździłam w weekend zając się młodszą siostrą to z nią ćwiczyłam, np przy robieniu przysiadów brałam ją na barana lub na brzuch jak ćwiczyłam na plecach i robiłam wypychanie bioder w górę, bardzo dużą frajdę miała z takich ćwiczeń ze mną, a miała wtedy 2 lata więc nie było do duże obciążenie
fajnie można poćwiczyć z małym dzieckiem
Ja również Cię podziwiam!! Niezłe dystane
i że w ogóle ta pasja wzięła się od tego że chciałaś się pozbyć paru zbędnych kg, no wow! ![]()
Ja jestem totalnym przeciwieństwem, wszystko tylko nie bieganie…
chociaż chyba to najlepiej wychodzi na zdrowie i baaaardzo odmładza (znam kilka starszych osób które regularnie biegają i dla nich ewidentnie czas się zatrzymał!) ![]()
Ale za to zumba to moje klimaty ![]()
Byłam kilka razy na zumbie, nawet u nas na wiosce w świetlicy prowadzą zajęcia, ale jakoś nie pokochałam
byłam też na stepach, ale to był dla mnie dramat bo tam już instruktor z tymi dziewczynami mieli wyćwiczone układy a ja totalny laik i oni robili swoje a ja tam po swojemu, poszłam raz i już nie wróciłam :<
z takich zajęć co mi się podobały to jeszcze fajne były treningi obwodowe albo tabaty ![]()
Podziwiam ! Ja kiedys poszlam na silke i jak popatzrylam na te laski w stanikach sportowych i leginsach to mi bylo przykro i tez wiecej nie wrocilam ![]()
Teraz na dodatkowe kilogramy mam jakies tam swoje sposoby i zobaczymy czy po ciazy pojdzie mi tak dobrze jak przed ciąża ![]()
Ja chodziłam w czasach kiedy nie było aż takiej mody na lansowanie się na siłowni, chociaż zdarzały się dziewczyny które szły na siłownię tylko po to żeby zrobić sobie zdjęcia i od razu wychodziły ![]()
Na siłownię chodziłam z koleżankami, bo razem było raźniej, a instruktorem na siłowni był nasz kolega więc czasami robil nam indywidualne treningi
dopiero później sie rozleniwiałam i przestałam ćwiczyć
ale jestem na nowo zmotywowana żeby zacząć, ale z racji bobasa i mieszkania na wsi zostaje mi trening w domu