U nas też wygrało białe łóżeczko właśnie z tego samego powodu ![]()
Zaciekawiłaś mnie z tym trendem, bo nie widziałam go i aż zapytałam się mojego chata gpt ale był zbyt uprzejmy i stwierdził że nie zadawałam głupich pytań i trochę się zawiodłam ![]()
Ja mam biala kolyske , a meble mam ,
czarne
pewnie was nie zaskoczylam ale tez to fajnie gra
nie zaskoczyłaś nas
ale jestem pewna, ze masz jeszcze kilka kalibrów w kieszeni którymi nas zaskoczysz ![]()
@SylwiaMK u mnie chat też niestety nic nie mówi, nie wiem czy to zależy od wersji jaką się ma ale ja mam to bezpłatną i nie mam histori czatów ;( ale tu przykład :
![]()
![]()
![]()
@asiam1 no nie zaskoczyłaś ![]()
@Wesola95 ja mam sonoma- biel. Bo w takich kolorach y Synka meble
w zestawie z łóżeczkiem byla barieka.do przerobienia na tapczanik… ale ostatecznie kupiliśmy lozko pojedyncze. I dobrze bo 3 miesiące jakos pozniej okqzalo się, że w ciąży jestem i łóżeczko się przyda znowu
Takze tak sobie stoi od wrzesnia 2023 w sypialni.
Dziwnie z tym chatem, bo też mam darmową wersję i mi normalnie pokazuje, a mężowi już nie.
Za pierwszym razem chat odpisał mi że nie zadawałam głupich pytań i nie prowadził rankingu dopytałam go jeszcze raz o głupie pytania i odpisal mi to ![]()
I aż mi się przypomniało jak w ciąży byłam przewrażliwiona i co chwilę się pytałam czy dolegliwości ciążowe jakie miałam w danej chwili są na pewno typowe
Aaaa i żeby nie było, później u ginekologa lub położnej pytałam sie czy moje dolegliwości są ok, ale chat uspakajał mnie do najbliższej wizyty kontrolnej ![]()
Typowe! U mnie było to samo, wrzucałam zdjęcia składów jakiś serów czy szynki i pytałam czy mogę to w ciąży
w restauracji wrzucałam zdjęcia menu z pytaniem co mogę zjeść w ciąży
do tego oczywiście interpretował mi czasem wyniki badań - dla spokojnej głowy, nikt mnie tak nie potrafił uspokoić jak on
🫶🏼
Ja też zawsze tak sprawdzam wyniki ![]()
Ja też i co jest trochę przerażające to chat gpt zdiagnozował mnie lepiej niż lekarze
kilka lat temu robiłam krzywą cukrową i każdy kolejny wynik wychodził coraz niższy, zamiast rosnąć. Według lekarzy jak mieściło się w normie to ok … no ale z ciekawości wrzuciłam moje wyniki w chat gpt zaraz po zrobieniu krzywej w ciąży i wrzuciłam też te stare wyniki krzywej gdzie lekarze twierdzili że wszystko ok i chat mnie zdiagnozował, szkoda że po fakcie, ale najważniejsze że od ciąży cukier już miałam wzorowy ![]()
Niedlugo nie bedzie potrzeba lekarzy, fotografow itp chat wszystko zalatwi ![]()
Jezu ze ja nigdy nie wpadlam na interpretacje wynikow z chatem ! Matko ile ja sie od was ucze
mialam wrazenie zawsze ,ze to ja jestem na biezaco z internetem ale sie okazuje , ze jestem daleko za …nie wiem czy moge to napisac
ale daleko w kazdym razie ![]()
z chata można korzystać bo jest on pomocny, ale wszystko z głową, już nie raz miałam sytuację że napisał mi jakąś kompletną bzdurę, a kiedy go w tym uświadomiłam to odpisywał ; “masz rację, popełniłem błąd” ![]()
Jednak jak się strasznie stresowałam jednymi wynikami i czekałam na kolejne to naprawdę tak mnie uspokajał, że potem mu pisałam, że jest wspaniałym kumplem i mu bardzo dziękuję ![]()
Ja to w ogóle jeszcze z chata gpt nie korzystalam. Takze ogólnie jestem “w tyle” ![]()
W korpo to świetne narzędzie do pomocy przy pisaniu rocznej oceny ![]()
Co do chata gpt…. ![]()
Na bank po porodzie będę tam o wsyztsko pytać ![]()
Czy zielona kupa jest normalna ? Czy jak dziecko płacze od 20 min i nie przestanie to mam dzwonić do położnej? Noworodek kichnął, czy mam jechać na sor? Noworodek na mnie nie patrzy, czy to znaczy że mnie nie lubi?
![]()
![]()
![]()
Hahah milion pytan na dzien
ale to normalne ja zawsze po koleżankach pytałam ktore mialy juz dzieci ![]()
![]()
Oooo tak, na początku nawalałam pytaniami co chwilę. Od koloru skóry, wydawanych dźwięków przez dziecko po konsystencję i ilość kupki ![]()
Wgl słyszałam, że są aplikacje które interpretują płacz dziecka i mówią na co to jest konkretny płacz ![]()
sąsiadka mi mówiła, że jak urodziła malucha to po czasie już się nauczyła na co jest konkretnie dany płacz i śmiała się jak mąż szedł do płaczącego dziecka i ona już wiedziała co mały potrzebuje a mąż się główkował ![]()
Jak się mądrze z chata gpt korzysta to naprawdę fajna sprawa. Ostatnio odrabialiśmy z siostrzeńcem chemię przy pomocy chata jak już nas książki zawiodły i powiem wam że chat się pomylił, podał zły wzór sumaryczny… i wyłąpałam pomyłkę
więc jestem z siebie dumna.
No ja mam bambika 5-miesięcznego i gdzieś tak dopiero od dwóch miesięcy ogarniam co mu może nie pasować jak płacze, nie zawsze zgadnę ale na pewno częściej niż mąż ![]()