Ewentualnie owca
ja tez sie bym bala o tej hit internetu . Familiada jednak jest pod presja czasu
tez bym cos glupiego trzepla
Tam co chwilę padają takie odpowiedzi
ostatnio na pytanie o wyspę w Europie facet w finale powiedział że Madagaskar
ja na bank powiedziałabym coś równie głupiego ze stresu. Jednak w teleturniejach typu koło fortuny czy jaka to melodia ciężej się skompromitować ![]()
Taką szufladę to chyba ma każdy
ja w sumie się już przyzwyczaiłam do tego kalendarza to może dlatego nie zapominam bo w sumie kiedyś też zawsze pusty wyrzucałam
albo moj chłopak mnie nauczył bo on to ma cały zapisany
w sumie masz racje, no fajnej gdyby były takie śmieszne literki
@SylwiaMK lepiej spróbować ! Niż żałować
@Mika1 no i jeszcze „ćmiel” ![]()
@Klamkamamka hmm nie mogę rozczytać tego, wkradł się lekki błąd .
@Wesola95 o tak do Azja Express też bym się zgłaszała, kocham Azję
chce tam wrócić jak dziecko mi podrośnie
ten klimat
aż zatęskniłam.
@Mika1 z tym chodnikami mam podobnie i nie zwracałam uwagi na wysokie krawężniki i to że autobusy zatrzymuja się czesto daleko od krawężnika i ciezko się wysiada z wózkiem.
Ja postanowień jako takich nie mam raczej te przyziemne marzenia i cele. Chce dać mojemu dziecku fajne dzieciństwo, żeby potem po latach przyszło i mi powiedziało, że bylo super i ma dobre wspomnienia. Dodatkowo chciałabym pod koniec roku postarać się o rodzeństwo dla synka ![]()
A co byłaś już tam kiedyś ?
Ja myślałam kiedyś , żeby tatę zapisać do koła fortuny bo on lubi takie rzeczy, i zawsze zna każde hasło i wiem , ze na pewno by się ucieszył że mógłby wystąpić , muszę o tym pomyśleć
Haha, a myślał może trafię ![]()
oj tam to wiadomo , że to jest stres nie ma co się stresować trzeba spróbować
a mamusie jakie macie z pany na sylwestra? Ja dzisiaj widziałam fajne balony do wystrojenia mieszkania i chyba się w to zaopatrzymy
Ja ma plany takie, że w sylwestra mąż idzie na nocke a ja gruba impreza w 37 tygodniu ciąży z 4,5 latkiem u boku ![]()
![]()
![]()
Oo , ale oglądanie fajerwerk z domu to też fajnie ! ![]()
chyba że już zaśnięcie przez północą ![]()
Istanieje podwójne ryzyko: zaśnięcie przed północą albo…. Nikt nie bedzie strzelał bo mieszkamy na wsi i jest tu pare domów
ale może bede szaloną matką i jak dotrwamy to pojdziemy do centrum żeby zobaczyć fajerwerki ![]()
Nie no chyba na wiosce to się znajdzie ktoś kto lubi strzelać ? ![]()
![]()
![]()
Rok temu to tylko my i 2 sąsiadów w zasięgu mojego wzroku ![]()
i trwalo to doslownie chwile haha już myslalalm ze nie zdążę sie ubrać żeby wyjść zobaczyc ![]()
Ja też bardzo lubię koło fortuny i zawsze szybko odgaduję hasła, ale z perspektywy kanapy zupełnie się inaczej ogląda, więc podejrzewam, że zjadłby mnie stres i bym nic tam nie wiedziała ![]()
@Efektdomi to jak u nas na wsi, ale mi to akurat nie przeszkadza że nikt nie strzela, bo jeden z moich psów się strasznie boi. Jak mieszkaliśmy w bloku w mieście to była tragedia. Od początku grudnia przeżywała już ciężkie chwile przez to że ciągle ktoś strzelał. Bardzo doceniam teraz ten spokój na wsi ![]()
Tam czasami są takie śmiesznie dziwne hasła że ja w domu, siedząc na kanapie nie ma żadnego pomysłu, a co dopiero przed kamerami
@Mika1 też od razu pomyślałam o tej lamie ![]()
@Efektdomi u nas fajerwerki strzelają cały sylwester i nowy rok
Chyba przyjdzien do nas brat z bratowa i synkiem 8 miesiecznym .i sie zastanawiamy gdzie w tym roku jedziemy , do warszawy , katowic czy zakopanego ? Czyli polsat , tvn czy tvp ![]()
Wielkich planowe mamy , samo wyjdzie w praniu . Napewno swietowac z procentami nie będzie ![]()
![]()
A jak dobrze pojdzie to spedzimy ostatnie godziny nowego roku na forum ![]()
![]()
Ja nie zapisuje w kalendarzu bo ja bym tego nie zauważyła nie zaglądała bym codziennie jak już coś zapisać to w tel przypomnienie ![]()
@Kikip perzed tv to każdy mądry
a jak by się miało być na miejscu to już zupełnie co innego
To jak ja mieszkałam na wiosce to też było mało petard , prawie nic
a teraz jak mieszkam na mieście to super widoczki mamy, my w tym roku będziemy w domu siedzieć na spokojnie
tu jest często tak że jeszcze nie ma północy a dużo ludzi już wypuszcza petardy, nie chodzi mi o dzien tylko kila minut przed północą , nie wiem jaki to sens .
jakby nie mogli już poczekać @SylwiaMK no chociaż dla piesków dobrze, ja też nie jestestwem do końca za petardami, według mnie nie musi być ich wcale wystarczą zimne ognie . Najgorzej jak gdzieś uciekną a potem boją się wrócić . @asiam1 haha i to jeszcze najlepsze rozwiązanie - sylwester na forum
a w tle muzyczka
@Maja.N na to znowu w telefonie nie lubię ![]()
Ja mieszkam jakies 90m w lini prostej od sali bankietowej gdzie jest duży pokaz sztucznych ogni
Także kiedys jak zasnelam… to i tak mnie obudzil ![]()
I wkolo tez sporo wiekszych i mniejszych fajerwerek. Takze jak nie będzie mgly to jest na co popatrzeć ![]()
Oo super ! Powinny być wszędzie sztuczne ognie , bynajmniej zwierzątka tak by się nie bały . Ale no tego się nie uniknie, niektóre miasta mają zakazy a i tak puszczają petardy
A najgorsze ze szczelaja od rana a nawet pare dni wczesnkej ![]()