No to mamy podobne plany, jest co robić
a stroicie chociaż jakoś pokój balonami ?
![]()
Byliśmy z mężem w Tajlandii na podróży poślubnej i przejechaliśmy Tajlandię z północy na południe wiec zobaczylismy bardzo dużo. W tym roku miał być Wietnam ale okazało się, że jestem w ciąży i mam teraz sajgon u siebie ![]()
![]()
W sumie nie w naszym kierunku ale bardzo blisko nas , no niestety , niby spoleczenstwo coraz madrzejsze a jednak trafiaja sie takie kwiatki .
@Muszka chyba tak , troche dlatego , ze ich mlody jedy juz zainteresowany takimi bajerami i tez teoche do zdjec na pamiątkę. Teraz te kilka balonow kosztuje grosze , wlasnie zamawialam dla malej na chrzest to zaplacilam za caly zestaw 28 zl
Wiec te kilka sztuk na sylwestra tez mozna kupic
Ooo zazdroszczę! Piękna podróż poślubna, będziecie na pewno mieli co wspominać ![]()
@asiam1 zawsze jednak dzieci mają radochę jak coś jest wystrojone
a balony super, spoko cena i można też samemu wystroić
Też oglądałam sabotażystę, ale jakoś nie po mojej myśli było, że Tymek wygra ![]()
zdecydowanie wolałam w finale kogoś innego
A top model oglądaliście ?
ja jak byłam nastolatka to pamiętam że chciałam tam iść , znaczy się wujek mi zawsze mówił że mam iść , bo byłam zawsze chuda i wysokie nogi ale teraz to ja jestem w szoku że ci wszyscy uczestnicy tak potrafią mówić po angielsku
Jak byłam nastolatka to oglądałam top model i też chciałam iść ale w przeciwieństwie do Ciebie wzrostu nie miałam. Za to w dzieciństwie bardzo chciałam wystąpić w idolu i męczyłam rodzinę ciągłymi przedstawieniami, dobrze, że nikt mi wtedy nie powiedział że nie potrafię śpiewać ![]()
Dobrze , ze byli dla dla Ciebie łaskawi
ja tyle szczescia nie mialam. Kocham śpiewać ale serio nie umiem
do tego stopnia , ze kiedys mieismy piosenke na muzyce do zaspiewania na ocene , wyszlam , zaspiewalam a nauczyciel do mnie "siadaj 4 " no to sie oburzylam i zapytalam dlaczego 4 , czy pomylilam sie gdzies w tekscie ? Czy ocenia moje przygotowanie czy talent do spiewania , bo no niestety nie kazdy sie rodzi z glosem Dody , argumentu nie mial , wiec wstawil mi 5 ![]()
Kiedys ogladalam top model i nawet lubilam , ale to jest zalosne , ze w kazdej edycji jest sesja rozbierana , i w ogole jak ostatnio na facebooku wyswietlily mi sie “efekty sesjo” to doszlam do wniosku , ze nie zaluje , ze juz nie ogladam . I w ogole te metamorfozy , oni nie patrza na dobro uczestnika , tylko na to , zeby zmiana byla drastyczna. Kiedys byla dziewczyna na castingu z takimi pieknymi dlugimi wlosami , ale naprawde tak jej pasowaly i nawet oni mowili , ze jej wlosy to.niesamowity atut i juz widza te sesje i pomysly na nią … co zrobili w matamorfozach ? Scieli ją na boba … i odpadla na nastepny odcinek ![]()
Te matamirfozy to czasem straszna porażka
kiedyś za dzieciaka oglądałam to top model, ale teraz już tego nie obserwuje. Niedawno widziałam jakiś filmik w którym uczestnik któregoś z programu TVN właśnie typu top model czy mam talent opowiadał, że oni też bardzo naciskają na “tkliwe” historie uczestnika. Zabierają ich na setki i próbują znaleźć jakiś czuły punkt, tak żeby odnaleźć jakąś ciężką albo wzruszającą sytuację z życia tej osoby bo takie rzeczy przyciągają widzów i się “klikają” ![]()
Tez widzialam cos podobnego . Ze jak ktos sie nadaje to zadaja pytania w stylu : a jak bylo w domu ? Jaki byl tata ? Czy wysmiewano Cie w szkole ? Po prostubpytaja tak dlugo az cos znajda
i pozniej ogladamy w telewizji , jak wchodzi gosc przed jurorow i zaczyna : bylem w domu dziecka . Wiadomo , ze te historie sa strasznje smutne ale ja uwazam , ze jesli juz taki program istnieje to nie powinno sie wywlekac takich spraw . Sympatię ludzi mozna szybko zdobyc swoja tragedia . I jest to w jakism stopniu nie obiektywne
Ja bardzo nie lubiłam i nadal nie lubię tego oglądać , tak samo programów typu Love Island itp
@Wesola95 @Mamamiski @asiam1 tersz właśnie była kobieta w top model po 40 i przeszła do finału i była też dziewczyna w rudych włosach , swoich i chcieli jej je pofarbować i obciąć chyba już nie pamiętam to ona płakała , że ona chce mieć swoje już ją chcieli wyrzucić z programu ale jednak zostawili i nic nie zmienili @Mamamiski tez nie lubię tego oglądać ale te co na netflixie są różne podobne do tego to akurat lubię obejrzeć np love never lies
Ta 40 z tej polskiej edycji była finalistką w top model gdzieś indziej nie wiem czy nie w Wielkiej Brytanii.
Ja miałam taki okres że lubiłam oglądać Top model ale potem się zraziłam jak co edycję okazywało się że mieli jakiegoś uczestnika z “historią” aby tylko się “klikało”. A to z domu dziecka, a to transplciowy, a to dzieci Tulipana, a to Marianka żona polityka, no mnóstwo tego było…
Tak dokładnie, ale w tym wieku kobieta na prawdę miałam super figurę , ja w moim wieku nigdy takiej nie miałam . To masz rację, sami tacy co coś w życiu przeszli i zaraz opowiadają o swoim życiu w telewizji… no szkoda mi tych ludzi , ale jednak program powinien być dla wszystkich
Po pierwsze urodzić szczęśliwie. Mam zamiar wykorzystac swoje doświadczenie zawodowe oraz pojawienie sie maluszka do tworzenia fajnych treści dla mam dotyczących rozwoju dziecka.
A z takich osobistych to mam w planie uczestniczyć w zajeciach dla mam z bobasami, mize jakas joga. Przestac być zołzą i trochę wyluzować.
Ci z telewizji specjalnie zadaja takie pytania , zazwyczaj ludzie ida i nie mówią od progu o swojej trudnej histori ,ale , ze musi byc sensacja i poruszenie to to wywlekaja . Tak samo jest z rewolucjami Magdy Gessler , jak idziesz na taka kolacje to oni wypytuja Ciebie np : a panierka ? A jaka sos ma konsystencje ? A jak doprawione ? Czy zaskoczyla panią polaczenie smakow ? I tak dalej. Oni pozniej to montują i wyglada jakby ludzie to sami z siebie mowili. Ta kolacja jest darmowa ale spedza sie tam bardzo duzo czasu ![]()
Ooo byłaś kiedyś na takiej kolacji? Ciekawe jak to na prawdę jest z tymi gośćmi którzy są zaproszeni? Czy to każdy może przyjść czy to tylko ci wyżsi z miasta . Pamiętam jak u nas w mieście była to nawet nikt nie widział Ani nie wiedział że moja na tą kolację iść tylko każdy pod restauracją stał i oglądał z zewnątrz. Tylko, że jak ja bym szła do telewizji to ja bym o swoim życiu nie odpowiadała
Ja nie , ale kolezanka , mowilam , ze gra nie warta swieczki . Tyle razy ile musiala mowic , ze jej smakuje to masakra ![]()
Ja się dziwię, że ten program jeszcze istnieje
nie dość, że te metamorfozy robi moim zdaniem brzydkie to jeszcze odnosze wrażenie, że “uratowanie” tych restauracji jest na chwilę. Już lepszy jest ksiazulo niż Geslerowa ![]()
Taak jest taki youtuber , ktorego czasem oglada moj maz i przez to czasem sie zagapie i tez przeleci caly “odcinek” to wlasciwie kazda restauracja ,ktora przechodziła rewolucje - jest juz zamknieta (chodz czasem mam wrazenie , ze to wina ludzi ) bo to jest niemozliwe zeby w tych czasach placic ludziom 500 zl za miesiac
znaczy sie jak widac mozliwe , ale nie ludzkie …