Jakie macie noworoczne postanowienia na 2026?

U mnie w miescie byla rewolucja i juz dawno lokal zamkniety :rofl: ja nawet bylam w jednej z restauracji magdy gesller schronisko smakow moze ktoras z was byla ?

No tak, bo jak tu ktoś mógłby powiedzieć , że komuś nie smakuje jej danie :sweat_smile: u nas w mieście była Gessler to niestety ale upadła ta restauracja… i to samo kilka km dalej , więc nie wiem… ale chociaż w Straszynie pod Gdańskiem cały czas lubimy jeździć na burgery i restauracja super się trzyma :wink: @ewelka8990 to gdzieś w Bukowinie tak? To ja niestety mam 660 km :see_no_evil:

Tak w bukowinie, my bylismy tam kiedys ze znajomymi i pojechalismy na obiad :wink: ale magdy nie spotkalismy :sweat_smile:

Ale ceny to pewnie też jak z kosmosu ? :see_no_evil::see_no_evil:

u nas gesslerowa była w jednej restauracji i o dziwo restauracja czynna, gesslerowa bardzo zadowolona, była ostatnio podobno drugi raz odwiedzić starsze panie. ale ogólnie opinie u nas są różne, bo długi czas oczekiwania, knajpa raz otwarta, raz zamknięta, ceny za pyzy drogie, więc dziwię się, że funkcjonuje. ale może to tylko plotki, muszę chyba sama iść i się przekonać,

A to też gdzieś w górach ta restauracja?

a co do postanowień… to ja kupiłam bieżnię… i po porodzie trudno jest mi zrzucić kilka kilogramów. chciałąbym w nowym roku wrócić do swojej poprzedniej wagi i o siebie w końcu zadbać.

Trzymam za Ciebie kciuki ! Ważne , że jest jakiś krok do przodu i chociaż już bieżnia stoi :wink:

1 polubienie

Oo to jestesmy w tym razem ! Ja tez jestem obecnie zmotywowana zeby zrzucic pare kilo ! Mocno wspieram i tzrymam kciuki na szybkie efekty 🫶🏼

1 polubienie

Nawet nie bylo wysokich cen powiedziałabym ze malo zaplaciliamy ale to bylo 8 lat temu :rofl::rofl:

@Magdallenka0897 tak dosłownie rzucał petardami w naszą stronę , wolę sobie nawet nie wyobrażać co mogło się stać , wybuchła bardzo blisko mnie straszny huk i nie wiadomo było gdzie uciekać , petard to wgl nie powinno się łączyć z alkoholem to po pierwsze :point_up:
@Muszka ja lubię zawsze na każdą okazję mieć przystrojone balonami odpowiednimi do okazji
@asiam1 noo proszę , nie wiedziałam że tak to wygląda , myślałam że to normalnie jesz i dajesz opinie :crazy_face: a to się za aktora tam robi tylko :crazy_face:
@Wesola95 ile restauracji przez gesslerowa się musiało też zamknąć, i masz racje niektóre chociaż by wystroje po są wiele gorsze jak przed

1 polubienie

Jesli chodzi o dekoracje to ona czesto przesadza , mi sie na przyklad podoba minimalizm lub 1 konkretny temat a nie tak nawalone wszystkiego (jednak ciezko z utrzymaniem czystości)

@asiam1 @Magdallenka0897 dzięki dziewczyny! mam nadzieję, że od nowego roku uda mi się bardziej intensywnie działać. póki co chodzę godzinę dziennie i z wagi już spadło 2 kg. ale zawsze jakieś ciasteczko wleci i nie gardzę słodkościami… dlatego pewnie jest ciężej o efekty. daje sibie czas do końca roku na przygotowanie się na zadbanie o siebie tak fest.

No to teraz inflacja poszła do góry :sweat_smile:
@Maja.zielonka no szok, ja nie lubię petard jakby mi ktoś tak zrobił to nie wiem co bym mu zrobiła… ale no szok, tak jak mówisz nie powinno się łączyć . @Lalka a jesz dużo fast foodow ?

1 polubienie

@Lalka @asiam1 to jesteśmy już 3 :smiley: Razem raźniej zabrać się za zrzucenie trochę kg.
Wczoraj się załamałam jak żadne spodnie na mnie nie pasowały w sklepie :see_no_evil: w ciąży przytyłam 20 kg, już 10 na minusie ale waga od kilku tygodni stoi, a brzuszek dalej mam jak bym była w 5 miesiącu ciąży :frowning: 20.12 mam wizytę u fizjo więc od nowego roku ostro zabieram sie za siebie :slight_smile:

1 polubienie

Ja w tej ciazy przytylam juz 9 kg… obecnie koniec 34 tygodnia. Spodnie juz na mnie nie pasowaly chyba po 3 miesiacach. Bardzo mi sie marzy aby zrobić wymarzona forme gdy urodze żeby poczuć się dobrze w swoim ciele :face_with_peeking_eye:

@Lalka @SylwiaMK @asiam1 powodzenia dziewczyny! Trzymam za was kciuki :heart: ja szczerze mówiąc nie mogę się doczekać tego procesu kiedy będę chciała wrócić do formy, jakkolwiek to brzmi ale ekscytuje mnie taki proces :face_with_peeking_eye:

@Wesola95 Zazdroszcze takiego podesjcia :sweat_smile: u mnie juz 4 kilo w dol od kiedy sie zawzielam . Jakos wyjatkowo dobrze i latwo mi to wszystko przychodzi , nie wiem tylko jak dlugo :sweat_smile: chyba te wasze trzymanie kciukow mnie jakos napędza :muscle::rofl:

1 polubienie

Ja do was dołączę jak urodzę :see_no_evil::rofl:

A dużo przytyłaś w ciąży ? :smiling_face: