bawarka polecana ale rowniez sa herbatki na laktacje wiec zawsze jest alternatywa jak ktos nie lubi bawarki zawsze moze wybrac herbatke ziolowa, ktora tez pomoze
ja piłam i od czasu do czasu ciągle pije herbatke na bazie kopru wloskiego ![]()
Ja uważam że najlepsza jest woda nisko mineralizowana lub źródlana . Ewentualnie herbatki owocowe ![]()
tak klamerka ma racje nawet moja mama mi robila bawarke na poprawienie laktacji, i oczywiscie duzo wody mineralnej a te herbatki laktacyje ostatnio slyszalam ze nie sa do konca zdrowe te granulowane
kawa zbożowa jest dobra na laktację
Ja tylko wode pije
Woda, woda i jeszcze raz woda
czy kawa zbozowa jest dobra na laktacje pierwsze slysze ogolnie dobrze normalna kawet zastapic inka ale na laktacje duzo wody min powinno sie pic, dobrze jest wypic 1 szklanke przed kazdym karmieniem
mi inka pomagała jak ja piłam
różne teorie są na temat tego co wspomaga laktację, ale o kawie INKA też jeszcze nigdy nie słyszałam
Woda i herbatka z kopru włoskiego, anyżu, melisy i lipy ![]()
Ja tylko pilam wode na nic innego nie mialam.ochoty, i kawe dwie filizanki dziennie i na poczatku na wieczur melise
mi herbatki dla matek karmiących pomaga oraz woda mineralna
tak - kawa inka itp
u nas była moda na piwo karmi dla poprawienia laktacji i dziewczyny piły ale czy aż tak pomagało to nie wiem rózne opinie były.
ja pilam herbatke laktacyjna z hippa bodajze to slyszalam opinie ze granulowana jest nie zdrowa i powinno sie pic duzo wody mineralnej i bawarke czy inke
podobno dobre sa własnie herbatki laktacyjne ja nie piłam ich a karmie juz rok i 5 miechów
piłam sok jabłkowy, lekko zaparzoną herbatke, kawę Inka a od czasu do czasu herbatkę na laktację, wszystko z umiarem
najbardziej wskazana jest woda, gdzieś ostatnio czytałam że te herbatki na laktację nie sa do końca odpowiednie dla naszych maluszków
ja piłam wodę, herbatkę hippa czasami, spróbowałam bawarkę - ale to nie dla mnie, nie mogłam jej pić