Ja pamietam że bawarkę piłam gdy poszłam do technikum. Wtedy mi bardzo smakowała. Obecnie jej jednak jakoś bym sie nie napila.
Woda ![]()
ja podczas laktacji piłam bardzo bardzo dużo wody mineralnej.
Ja wode, koperkowa cherbatke i melise
ja teraz pije juz wszystko na pocatku mało było do wyboru a z czasem coraz wiecej
ja też piję wszystko, tylko ograniczam do minimum gazowane no i zero alkoholu oczywiście
jak najwiecej wody mineralnej oczywiscie nie gaz, powinno sie nie pic za duzo mleka jak ktos lubi
ja pierwsze miesiące tylko woda i herbatki wspomagające laktację ale stopniowo wprowadzam soki owocowe i marchewkowe oczywiście szukam tyk 100%
Dużo wody i herbatki laktacyjne…
na początku wiadomo nie wszystko możedmy pic, ale z czasem można rozszerzyć listę napojów, na początku piłam dużo wody mineralnej, herbatkę z dodastkiem kopru włoskiego, a także herbatkę wspomagającą laktację
duzo wody a co do herbatek to pilam ale jakos specjalnie one nie pomagaja , dobrze jest pic kompoty moim zdaniem zdrowsze niz te herbatki
Ja najbardziej lubię wodę, żadnych napojów czy herbatek i tak piłam w ciąży
ja starałam się pić duzo wody, w ogóle dzięki temu nauczyłam sie ją pic bo wczesniej nie umiałam
ja tez nie pilam wczesniej wody a teraz nie umiem nez niej zyc
ja piłam dużo wody, to chyba najlepsze jest. Chodz herbatką czy napojem też potrafiłam zaspokoić pragnienie.
Chyba najlepsza jest zwykła woda.
na herbatę to nie za specjalnie miewałam ochotę, wolałam soki
sok jabłkowy litrami
z tego co slyszalam nie mozna za duzo soku jablkowego ponoc powoduje biegunki
ja też w szczególności piłam sok jabłkowy ![]()