pierwsze słyszę o soku jabłkowym, ja piłam sok jabłkowy w czasie karmienia, nadal go piję a Bartuś nigdy nie miał biegunki
a slyszalam ktoras z Was o tym ze karmi jest dobre na laktacje?
Ja tez piłam sok jabłkowy i bylo ok. A o tym ze piwo ciemne dobrze wplywa na laktacje to wiem sama stosowałam. Szklankę dziennie i czulam ze mam więcej pokarmu. Koleżance lekarz polecił
ja ostatnio pilam karmi ale nawet nie wiem czy mialam wiecej pokarmu
Moniqell: mojej koleżance lakarz polecił ale raz na tydzień
no o piwie nie słyszałam, najlepsza metoda to chyba jednak picie mleka
ja słyszałam że karmi jest polecane przy laktacji ale ja nie lubię i nie próbowałam
Monika ja tez nie przepadam napilam sie ostatnio u znajomych ale nie bylo jakos wiecej pokarmu wydaje mi sie
Ja po tym ciemnym mam wiecej ale jak pije szklankę tak z 4 dni pod rząd
oj ja uwielbiam karmi, zwlaszcza kawowe
za karmi nie przepadam, a nawet jesli jest pomocne przy laktacji to i tak bym sie nie zdecydowala go pic, szukalabym raczej innych sposobow
mozliwe ze trzeba pic pare dni zeby efekt byl ja tez bym nie zmuszala sie poszukalabym innego sposobu
ja piłam litrami kompot z jabłek,który sprzyjał zwiększeniu pokarmu:)
przekonałam się do soków warzywnych podczas karmienia, szczególnie teraz są zdrowe
Ja akurat za warzywnymi sokami jakoś nie przepadam. Wole zjeść same warzywa.Co do picia wybieram co innego.
ja po mleku dostaje wysypki jakiejś i wszystko mnie swędzi, piłam duzo wody, to pokarm zauważyłam że zaczął się trochę tworzyć
LiliankaN13: czy miałaś w dzieciństwie skazę białkową? No może to też być nietolerancja pokarmowa, która objawia się wysypką
ja piłam sporo mleka, min 3 szklanki
a ja nie piłam w ogóle mleka, wole jakieś przetwory mleczne
a mnie coś sie obiło ze nie powinno sie pić dużo mleka i zę gdy jego dużo pijemy to nie prawda zę go dużo będziemy miały. Słyszałyście również o czymś takim?