oj taka staroświecka nie wiem jak to nazwać… o może tak przeciez mamy karmionce butelka nie sqa gorsze zgadzam sie z pani_mamusia
nie rozumiem jesli ktos moze karmic, a decyduje sie tego nie robic dla wasnj wygody, do tego plus, ze bedzie sie moglo wyjsc na dluzsze zakupy…
Każda mama ma prawo wyboru . Ja zamierzam karmic piersią ale jeśli będzie to nie możliwe będę karmić butelką i to nie znaczy że będę wyrodną matka
Ja zamierzam karmić piersią ale nie potępiam mam które wogóle nie chciały karmić naturalnie
Najśmieszniejsze się kobietki, które biegają za lekarzami i proszą o leki na zasuszenie mleka…
Każda mama karmi jak chce
A ja doskonale rozumiem takie mamy. One mają prawo karmić, jak im się podoba i nikomu nic do tego!
mam pytanie do autorki artykułu, moge prosić o kontakt na maila: pati60254@wp.pl ![]()
jeśli da się naturalnie to lepiej karmić naturalnie
Wybór każdej kobiety. Ja jednak chciałabym karmic naturalnie
Każda mama ma prawo sama decydować jak będzie karmić swoje dziecko
u mnie to nie był mój wybór ale szybko sie z tym pogodziłam
ja przez pół roku karmiłam piersia potem butelką ściaganym pokarmem z piersi dotąd jak dawałam radę nastepnie przeniosłam córeczkę na mleko modyfikowane
jesli nie ma innego wyjscia to dokarmianie nie jest niczym zlym ![]()
Też karmiłam mm i jestem dumna, że moje dzieci były najedzone.
Ja od 4 miesiąca karmiłam synka mlekiem modyfikowanym
Po powrocie do pracy przesłam na mleko modyfikowane i nie uważam się za gorszą mamę jestem dumna że córka się najada i jest zadowolona i pełna energii na zabawy
Jeśli karmienie mlekiem własnym jest nie możliwe, to nie widzę powodow do wstydu.
Każdy ma prawo do podjęcia decyzji, ale wiadomo że nic nie zastąpi mleka mamy.
Każdy ma prawo do wyboru i każda matka wie co jest dobre dla jej dziecka