Karmienie butelką a budowanie więzi ? - trzeci odcinek serialu z Anną Dereszowską i Justyną Kozłowską

No szkoda że nie można się tak uczyć zawsze chodź w przedszkolach chyba tez się uczą w taki sposób że dzieci np alfabet poznają przez piosenki 

Bo jak coś jest rytmiczne i proste w zapamiętaniu to wpada w ucho i dzieci szybko zapamiętują

No dlatego takich rzeczy powinni uczyć także w szkole żeby dziecku ułatwić naukę niektórych rzeczy a nie tylko wymagać i utrudniać dzieci czasami naprawdę mają zbyt dużo na Głowie do nauki na raz 

takie podstawowe w których np są podawane części ciała 

Tylko że tanie coś jest fajne na wczesnym etapie jak dziecko poznaje dopiero rzeczy. Szkoda że tak to nie działa też później

Jak dzieci są małe to nauka przez piosenki jest o wiele.przyjemniejsza.i.latwiejsza.

Moja córka chodzi teraz na angielski i bylan sceptycznie nastawiona ale wraca szczęśliwa i zadowolona i co tydzień jakieś nowe słówka wszystko poprzez zabawę 

warto się uczyć języków, zwłaszcza nakłaniać do tego dzieci, bo dzieci się szybciej uczą i mają lepszą pamięć jak osoby starsze

Tez tak uważam w tych czasach są bardzo przydatne 

Jesteśmy wierni waszym butelkom od samego początku jednakże nie przekonała mnie znana aktorka tylko własne testy :)

Co do aktywności młodej mamy jestem zdania że konieczna i nieograniczona jest pomoc osób trzecich bo sama mama z malutkim dzieckiem nie jest w stanie zbyt wiele zabłysnąć. Zawsze dziękuję że mam obok męża, babcię, ciocie i sąsiadkę. Na nianie niestety lub stety mnie nie stać :))

MamaRóżaM a ja jak widze w jakiej formie te zajęcia dla dzieci z angielskiego sa prowadzone to uważam ze za tą kase tego samego możesz dziecka sama w domu nauczyć

chyba właśnie najbardziej te testy nas kuszą 

Olaleksandra pod warunkiem, że się ma na to czas, w grupie z innymi dzieciaszkami też inaczej niż w  domu. 

Ja kiedyś wysłałam dzieci na angielski grupowy i nie byłam zadowolona, potem covid i już nie kontynuowalam tego

Koropetycje inwidualnie są super i dużo można się nauczyć 

nauka jeszcze przed nami 

No nie wydaje mi się. Po 3 miesiącach chodzenia mają już dużo zaawansowanych słówek których nie których sama nie znam. W dodatku cały czas Pani mówi oo angielsku wogole nie używa pl. Druga sprawa w domu ja 45 minut nie zabawie na angielski a tutaj jednak 45 minut wymyślania nauki w różnych formach. Place tylko 120zl miesięcznie uważam to za świetnie wydane pieniądze 

To jakaś szkoła? 

Ja też chciałabym aby córka miała lekcje angielskiego tylko po angielsku ona teraz tak szybko łapie ten angielski i oby jej zostało 

Świetnie, że są takie miejsca gdzie ćwiczy się mowę w obcym języku cały czas. Dziecko jest zmuszone do myślenia i do przełamania bariery językowej.