ja jakoś tak ok 20TC poznwałam płeć dziecka zazwyczaj.
U nas był to 20 tc. Niestety, pani doktor nie spytała czy chcemy znac (nie chcieliśmy) płeć tylko od razu powiedziała że Mała ustawiła się do kamery:) tato szczególnie się ucieszył, bardzo pragnął córcię. Jeśli nie chcecie znać płci to lepiej powiedzieć lekarzowi zanim on Wam powie, bo może się nie zapytać tak jak u nas :)
u mnie tez juz gin powiedziała ze raczej bedzie dziwczynka w 12TC ale faktycznie potwierdziła to jakos ok 20TC - wieksze dziecko i lepiej było widac
aby zdrowe już płeć to nie ma takiego znaczenia
Mi właśnie wcześnie powiedzieli ale moze dlatego, że chłopak to od razu było widać :)
Olaleksandra u mnie właśnie było podobnie:) ja wiedziałam już na pierwszych prenatalnych, a potem tylko się utwierdzali w tym:)
Mi w 12 tyg już powiedzieli i tak zostało do końca , w podświadomości od początku i tak czulam
ja też w drugiej ciąży już na 1 prenatalnym wiedziałam że chłopiec i do końca tak zostało
Ja się śmiałam że miałam gin kaszmiro2skiego haha. Na chyba 1 wizycie żeby potwierdzić powiedział mi, ze będzie chłopak Ja śmiech on śmiech i mówi, że tak na serio to zartuje ale ma przeczucie i faktycznie był chłopak:p z drugą ciąża podobnie - przeczuł dziewczynkę i jest :))
u nas w pierwszej ciąży od razu powiedział , ze chłopak , nawet zaznaczył mi przyrodzenie i w tej ciąży to samo, chłopak i tez mi zaznaczył przyrodzenie , wiec mysle ze już się nic nie zmieni ;)
Ja w pierwszej poznałam płeć na badaniach prenatalnych w 13 tygodniu teraz u mnie 9 się zaczyna wiec już chyba niedługo też poznam plec. Nie wiem czemu ale czuję że to będzie druga dziewczynka . Ale chciałabym z drugiej strony mieć parkę :D wiadomo że co będzie to będzie .. ale doczekać się nie mogę :D
Xyz ja chciałam tez parke na piczatku, ale jak się dowiedziałam , ze będzie chłopak byłam jakiś dziwnie zadowolona ;) dzisiaj na badaniu do mnie , ze dziewczynka, ja mowie, to nie możliwe , ja chce chlopaka i po dłuższym badaniu jednak chłopak :D Ale najważniejsze zeby było zdrowe ;) a chłopak czy dziewczynka , to już bez roznicy ;)
Dokładnie dziewczyny , najważniejsze żeby Maluchy były zdrowe :))
Wiadomo, że zdrowie najważniejsze;)
ale jak rozmawiałam z mężem to też mówił, że chciałby drugą dziewczynkę:)
Mężczyźni to zazwyczaj chcą chociaż jednego syna ;) Wujkowi za 4 razem udało się ;) twierdził, że będzie miał tyle dzieci aż w końcu urodzi się chłopiec;) dziewczynkę za to chyba chce mieć większość kobiet ;)
ja mam kiedyś cichą nadzieję, że w przyszłości sprawdzę jak to jest być mamą dziewczynki. póki co mam dwóch łobuziaków :)
Mama2021 do trzech razy sztuka:) u Zołzy się udało;p
Femka mój maz właśnie chciał dziewczynkę ;)
Ja chciałabym dziewczynkę, a mąż nie bardzo xhce 3 dziecko. Ostatnio zdziwiła. Się bo powiedział, że chciałby mieć córkę i cały czas chodzi mu po głowie;)
Ja mam nadzieje, ze mój maz nie wpadnie na pomysł , ze chce 3zeby była dziewczynka :D dla mnie dwójka jest wystarczająca i jakoś się cieszę, ze dwóch chłopaków ;)