A ja to w ogóle team vege z Biedronki ![]()
Jest lżejszy, delikatny w smaku i — co dla mnie ważne — mniej kaloryczny.
Polecam
Sprawdza się do wszystkiego: do sałatki, jajek, nawet domownicy nie czują różnicy! ![]()
![]()
I tak najlepiej o swoje się dopomniec ![]()
@Hedwiga Hahaha
to mój mąż jaki był dumny jak wtedy pani nam kasę specjalnie otworzyła, to mówi “widzisz, mówiłem że w Lidlu lepiej niż w Biedronce
”
Ah faceci to gadżeciaże, to pewnie jesczcze nie raz nas zaskoczą tym, co ich będzie cieszyć ![]()
@Mamaprzygod przepiękne ujęcie! ![]()
@Mamaprzygod jeeej piekne zdjecie😍 piekny brzusio
U mnie niestety takich fajnych sklepow jak carrefour czy kaufland brak
jestem skazana na biedronke , lidla , netto , lewiatana i aldi
Ja uwielbiam promocje w biedronce hahah
U Nas tylko Biedra wiec nie.mam wyboru:)
Lidl to jedynie jak skadś wracamy i mamy gdzies po drodze.
Ja team kielecki od zawsze
jakoś z Nim salatki smakują najlepiej
Jeju moj to zawszę cos przyniesie z parkside xd ostatnio byl po rzeczy do jedzenia kupil kompresor ![]()
My zazwyczaj chodzimy razem na zakupy , i to zawsze wyglada tak samo “mysza zobacz jakie fajne , i sie oplaca , wiesz ile normalnie trzeba za to zaplacic ? A miejsce mam w garazu jeszcze , i tego mi wlasnie brakowalo” i ja zawsze mowie " no wez " i tak mamy caly 1 garaz majsterkowicza ![]()
To ostatnie spokojne nocki przed Tobą
ale brzuszek ładny , nie jest jakiś duży i też się zastanawiam gdzie ta dwójka się tam schowała ![]()
Moj ostatnio dmuchawe do lisci chcial kupic tylko mowie gdzie ty te liscie bedziesz dmuchal jakmy w bloku mieszkamy ![]()
![]()
![]()
Że niby tutaj siedzi dwójką dzieci??? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zobacz na mój brzuch gdzieś w 36 tygodniu z jednym dzieckiem w środku
Ale fakt, że był duży, bo ważył 3910
@Mamaprzygod masz przecudny brzuszek
i rzeczywiscie z tej perspektywy nie wyglada, zeby mieszkaly tam blizniaki
a jak sie czujesz?
u mnie 38+3 i ten brzuch jest ogromny, poteguje to jeszcze moj nie za wysoki wzrost…
Odliczam dni … jeszcze 4.5 ![]()
@magdap_96 podle babsko z tej kasjerki… jak tu wierzyc w ludzka empatie i dobroc.
@Mamii @asiam1 bo Panowie to chyba po jednych pieniadzach sa
moj Szanowny tez
Zawsze wraca z jakims “przydasiem” do domu w
stylu kolejna wkretarka bo byla na promce a takiej wlasnie szukal
do Action tez go nie wysylam bo wraca z paskami ledowymi albo z jakas cudowna gabeczka do sprzatania auta ![]()
![]()
@Mika1 piękne zdjęcie, super wyglądałaś!
u mnie dziś na USG wyszli po 2900g.
@Hedwiga Ja za to jestem bardzo wysoka bo mam 183cm to może też się inaczej to rozkłada i mam więcej miejsca w środku
Jak na dwójkę to myślę że nie mam co narzekać, wiadomo już ciężko, jakieś delikatne skurcze się pojawiają. Ciężko mi skarpetki ubrać ![]()
Oo! Wysoka jesteś
Patrząc na zdjęcie bym nie powiedziała
ja mam całe 168, mój mąż też nie należy do wysokich i nasz syneczek też się szykuje że będzie okruszek, więc tym bardziej się zastanawiam jakim cudem jest mnie już 15 kg więcej!![]()
U mnie od dziecka był Winiary i podejrzewam, że to temu go wybieram.
A Lidl to już mój świadomy, dorosły wybór. Mam dalej niż do biedronki ale w mojej ocenie bardziej komfortowo ![]()
Ooo tak, na codzień tylko ten! ![]()
Mąż ma prawie 2m więc nie jesteśmy małą rodzinką
córka jeszcze nie skończyła 3 lat a spokojnie dają jej 4. Bliźniaki małe też nie są, gin na USG mówił że mają długie nogi. Kto wie ile by ważyli gdyby ciąża trwała te 40tyg, może jakieś rekordowe wagi by padły ![]()
Ja mam 153
wiec siegam Ci pod pache ![]()
@Wesola95 rozumiem Twoj problem ze skarpetkami
wczoraj bylam na pedi (zeby sie jakos prezentować na porodowce:blush:) i wsadzilam do torebki lyzke do butow bo mam dosc opuchniete stopy.
Kosmetyczka pochwalila mnie za kreatywnosc, a
ja pomyslalam ze spakuje ja do torby szpitalnej-moze sie przydac:joy:![]()
Dziękuję ![]()
Jejku, maluszki kochane
Na pewno im dobrze we dwójkę u mamy pod serduszkiem ![]()
Hedwiga no to czekamy razem z tobą ![]()
już niedużo ci zostało hihi dasz radę
Przecież to już zaaaraz!
wszystkie ciotki na forum czekają na wieści i trzymamy kciuki ![]()