Moj uwielbia taśmy izolacyjne z akcion
przy kazdej wizycie wracamy z tymi wlasnie przydasiami .
Reszta wyjscie do “RPA” czyli Rossman Akcion Pepco zawsze konczy sie niezkym wydatkiem ![]()
O kurna nie spotkalam nizszej odemnie , ja mam dumne 158 cm ![]()
@ewelka8990 dmuchawa do lisci sie przyda ! Bedzie z parapetu liscie wydmuchiwal albo jak dziecko kulki z suchego basenu wyrzuci to bedzie sie latwiej zbieralo z 1 miesca a nie tak porozrzucane po calej chacie ![]()
Tak odnosnie porodów i terminów- bo w różnych wątkach o nich mowa ![]()
Co myslicie o założeniu wątku typu “Witamy sie przełom 2025/2026”. Sporo z Nas ma terminy w ciagu następnych 3 miesiecy. A w różnych wątkach moze Nam zaginac informacja, że kolejny bobas jest z Nami
A tak bylby osoby wątek powitalny
tylko wypadaloby spróbować w takim watku jednak nie isc w inne tematy.
Co Wy ja to ? Zakladać?
Moim zdaniem nie głupi pomysł, tylko faktycznej musiałby się ograniczyć do nowiny o nowonarodzonym dzieciątku
a każdy wątek to inny pokój pogaduszek przy kawie haha
Hahaha no nieźle takiego porównania nigdy nie słyszałam ![]()
@Wesola95 mnie to nikt nigdy nie chciał przepuścić, nigdy się też o to nie prosiłam byłam w stanie iść na zakupy to i w kolejce trochę postałam , chociaż nie powiem był raz dzień gdzie czułam już się ciężko a musiałam maskotkę wybrać z synem na koniec promocji wybrać . ![]()
@Mamaprzygod mały , nie duży:see_no_evil: ja taki miałam z jednym dzieckiem ![]()
Wydaje mi się , że był już taki podobny wątek i tak było właśnie pisane o wszystkim
i tak będzie pod tym jak pod każdym. Tu była ankieta o majonezie i sklepie a całkiem o czymś innym piszemy ![]()
Niby tak. Ale nie kazda z Nas wchodzi we wszystkie wątki i moze umknąć taka fajna wiadomość.
Ale zaczekam na opinie wiekszej ilości Mam
nie chce dokladac wątków jeśli uważacie, ze nie ma potrzeby.
No zobaczymy co inne mamy napiszą, ale ostatnio sporo tych nowych wątków ![]()
dzieje się tu na prawdę dużo ![]()
Tylko Winiary!! ![]()
ja mam jeszcze z mężem wojnę o ketchup, ja jestem team tortex, a on Pudliszki i to pikantny ![]()
![]()
@Karcia co do zakupów, to niestety nie mogę odpowiedzieć, bo nie da się zaznaczyć 2 opcji ![]()
Jak dla mnie spoko pomysł, o ile nie było jeszcze żadnego podobnego wątku ![]()
Myślałam w sumie o tym który wątek byłby odpowiedni o poinformowaniu jak już się rozpakuje
i ogólnie o przeżycie porodu, no chyba, że będzie na tyle traumatyczny że nie będę chciała o tym dalej się dzielić, ale mam nadzieję że tak nie będzie ![]()
Wątek pewnie jakolis taki przywitalny był - ale chcialam dopisać ze przelom 2025/2026. Tak zeby łatwiej się bylo odnalezc
Popier męża! Pidliszki i tylko pikantny
![]()
@Mamamiski tortex
dogadałybyśmy się!![]()
@Kalusia161 pomysl spoko, ale jestem tak na 90% pewna, że na początku faktycznie będą powitania maluszków, a po tygodniu dwóch wątek będzie o wszystkim i o niczym jak każdy tutaj ![]()
(co mi nie przeszkadza, może na początku miałam jakieś mieszane uczucia co do czego, ale szybko dostosowałam się do zasad) i ma to swój klimat ![]()
@Wesola95 pewnie tak - ale zawsze bylby to wątek, w którym wiadomo że można się już pochwalić dzidziusiem nowonarodzonym
i może nie zginie informacja w gąszczu postow w innych wątkach
W tym msc to już tyle nowych wątków powstało, że myślę, że spokojnie jak chcesz to twórz ![]()
Ja zdecydowanie biedronka , u mnie w Lidlu jest straszny chaos jeżeli chodzi o rozłożenie produktów na półkach i poprostu biegam i szukam gdzie co jest , stoją jakieś randkowe półki gdzie jest wszystko od słodyczy po pampersy i piwo i tracę mnóstwo czasu tam . Więc zdecydowanie u mnie biedronka. A majonez mi w sumie obojętny jakoś dużej różnicy nie wyczuwam ale rodzina zawsze woli kielecki ![]()
@Karcia nie mam jak zaznaczyć ulubionego majo bo my w domu team Mosso majonez napoleoński ![]()
![]()
![]()
A co do zakupów to powiem wam że była tema Lidl ale ostatnio co chodzę tam na zakupy to cenowo jest dramat i poszłam któregoś razu do Carrefour i w sumie zapłaciłam trochę mniej. Więc ja już ostatecznie chodzę tam gdzie są rzeczy konkretne których potrzebuje i raz Carrefour raz biedra raz Lidl i przynajmniej raz w miesiącu giga zakupy z frisco żeby przywieźli mi milon wody napoi płynów do sprzątania i prania i nowości spożywcze które u nich zawsze jakoś pierwsze są ![]()
![]()
W przyszłym tygodniu będą z tego co kojarze dwa wpisy, to możesz założyć po weekendzie żebyśmy jeszcze się wyszalały na istniejących wątkach ![]()
To zalozepo weekndzie
jak nie zapomnę ![]()
Ale żeś wymyśliła ![]()
nawet nie wiedziałam że taki istnieje:rofl:![]()
Ja polecam spróbować! Jest idelany smakowo i konsystencją ![]()
![]()