Kielecki czy Winiary, Lidl czy Biedronka

Moj uwielbia taśmy izolacyjne z akcion :see_no_evil: przy kazdej wizycie wracamy z tymi wlasnie przydasiami .
Reszta wyjscie do “RPA” czyli Rossman Akcion Pepco zawsze konczy sie niezkym wydatkiem :joy:
O kurna nie spotkalam nizszej odemnie , ja mam dumne 158 cm :joy:
@ewelka8990 dmuchawa do lisci sie przyda ! Bedzie z parapetu liscie wydmuchiwal albo jak dziecko kulki z suchego basenu wyrzuci to bedzie sie latwiej zbieralo z 1 miesca a nie tak porozrzucane po calej chacie :joy:

1 polubienie

Tak odnosnie porodów i terminów- bo w różnych wątkach o nich mowa :slight_smile:
Co myslicie o założeniu wątku typu “Witamy sie przełom 2025/2026”. Sporo z Nas ma terminy w ciagu następnych 3 miesiecy. A w różnych wątkach moze Nam zaginac informacja, że kolejny bobas jest z Nami :slight_smile: A tak bylby osoby wątek powitalny :wink: tylko wypadaloby spróbować w takim watku jednak nie isc w inne tematy.
Co Wy ja to ? Zakladać?

Moim zdaniem nie głupi pomysł, tylko faktycznej musiałby się ograniczyć do nowiny o nowonarodzonym dzieciątku :smiley: a każdy wątek to inny pokój pogaduszek przy kawie haha

1 polubienie

Hahaha no nieźle takiego porównania nigdy nie słyszałam :stuck_out_tongue:
@Wesola95 mnie to nikt nigdy nie chciał przepuścić, nigdy się też o to nie prosiłam byłam w stanie iść na zakupy to i w kolejce trochę postałam , chociaż nie powiem był raz dzień gdzie czułam już się ciężko a musiałam maskotkę wybrać z synem na koniec promocji wybrać . :sweat_smile:

@Mamaprzygod mały , nie duży​:see_no_evil: ja taki miałam z jednym dzieckiem :sweat_smile:

Wydaje mi się , że był już taki podobny wątek i tak było właśnie pisane o wszystkim :see_no_evil: i tak będzie pod tym jak pod każdym. Tu była ankieta o majonezie i sklepie a całkiem o czymś innym piszemy :rofl:

1 polubienie

Niby tak. Ale nie kazda z Nas wchodzi we wszystkie wątki i moze umknąć taka fajna wiadomość.
Ale zaczekam na opinie wiekszej ilości Mam :slight_smile: nie chce dokladac wątków jeśli uważacie, ze nie ma potrzeby.

1 polubienie

No zobaczymy co inne mamy napiszą, ale ostatnio sporo tych nowych wątków :speak_no_evil::speak_no_evil: dzieje się tu na prawdę dużo :smiley:

Tylko Winiary!! :rofl::rofl: ja mam jeszcze z mężem wojnę o ketchup, ja jestem team tortex, a on Pudliszki i to pikantny :rofl::rofl:
@Karcia co do zakupów, to niestety nie mogę odpowiedzieć, bo nie da się zaznaczyć 2 opcji :rofl:

2 polubienia

Jak dla mnie spoko pomysł, o ile nie było jeszcze żadnego podobnego wątku :grinning:
Myślałam w sumie o tym który wątek byłby odpowiedni o poinformowaniu jak już się rozpakuje :smiley: i ogólnie o przeżycie porodu, no chyba, że będzie na tyle traumatyczny że nie będę chciała o tym dalej się dzielić, ale mam nadzieję że tak nie będzie :sweat_smile:

1 polubienie

Wątek pewnie jakolis taki przywitalny był - ale chcialam dopisać ze przelom 2025/2026. Tak zeby łatwiej się bylo odnalezc

Popier męża! Pidliszki i tylko pikantny :hot_pepper: :sweat_smile:

@Mamamiski tortex :heart: dogadałybyśmy się!:grinning:

@Kalusia161 pomysl spoko, ale jestem tak na 90% pewna, że na początku faktycznie będą powitania maluszków, a po tygodniu dwóch wątek będzie o wszystkim i o niczym jak każdy tutaj :sweat_smile::grinning: (co mi nie przeszkadza, może na początku miałam jakieś mieszane uczucia co do czego, ale szybko dostosowałam się do zasad) i ma to swój klimat :grinning:

1 polubienie

@Wesola95 pewnie tak - ale zawsze bylby to wątek, w którym wiadomo że można się już pochwalić dzidziusiem nowonarodzonym :slight_smile: i może nie zginie informacja w gąszczu postow w innych wątkach

2 polubienia

W tym msc to już tyle nowych wątków powstało, że myślę, że spokojnie jak chcesz to twórz :heart:

Ja zdecydowanie biedronka , u mnie w Lidlu jest straszny chaos jeżeli chodzi o rozłożenie produktów na półkach i poprostu biegam i szukam gdzie co jest , stoją jakieś randkowe półki gdzie jest wszystko od słodyczy po pampersy i piwo i tracę mnóstwo czasu tam . Więc zdecydowanie u mnie biedronka. A majonez mi w sumie obojętny jakoś dużej różnicy nie wyczuwam ale rodzina zawsze woli kielecki :rofl:

@Karcia nie mam jak zaznaczyć ulubionego majo bo my w domu team Mosso majonez napoleoński :rofl::rofl::rofl:

A co do zakupów to powiem wam że była tema Lidl ale ostatnio co chodzę tam na zakupy to cenowo jest dramat i poszłam któregoś razu do Carrefour i w sumie zapłaciłam trochę mniej. Więc ja już ostatecznie chodzę tam gdzie są rzeczy konkretne których potrzebuje i raz Carrefour raz biedra raz Lidl i przynajmniej raz w miesiącu giga zakupy z frisco żeby przywieźli mi milon wody napoi płynów do sprzątania i prania i nowości spożywcze które u nich zawsze jakoś pierwsze są :smile::rofl:

W przyszłym tygodniu będą z tego co kojarze dwa wpisy, to możesz założyć po weekendzie żebyśmy jeszcze się wyszalały na istniejących wątkach :grinning:

To zalozepo weekndzie :slight_smile: jak nie zapomnę :stuck_out_tongue:

Ale żeś wymyśliła :rofl::rofl: nawet nie wiedziałam że taki istnieje​:rofl::rofl:

Ja polecam spróbować! Jest idelany smakowo i konsystencją :laughing::stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 polubienie