Kielecki czy Winiary, Lidl czy Biedronka

Wooooow ale cudownie ! Powodzenia i dużo zdrówka

1 polubienie

A w życiu!! Jestem podobniejsi @Wesola95 team tortex, koniecznie łagodny :rofl::rofl:
Jeszcze zjem może helmans, no Pudliszki niechętnie, ale zjem, tylko koniecznie łagodny

1 polubienie

A gdyby tak zrobić mixa ? I pojednać cały naród ? :sweat_smile::grinning:

3 polubienia

Mnie nie przekonuje :laughing:

2 polubienia

Myślę, że wcale nie byłby zły :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

Haha dobre. Ciekawa jak by smakował :rofl::rofl:

1 polubienie

O nieee najgorzej . I o co bysmy sie sprzeczali . Nie wolno tak :rofl: to juz tradycja jak pepsi z cola , burger king z mc donaldem i tymbark z hortexem no kurnaaa

1 polubienie

Nie zapomnij o keczupie Pudliszki i kotlin :rofl::rofl:

1 polubienie

O to to ! No z nieba mi spadlas , bo bym sie tym pominiexiem schanbila :rofl: wiec kurna niech sie nie łacza i nie godza . My tez potrzebujemy rozrywki i dramek

Tak to głębiej rozmyślając masz rację.

@Wesola95 cofam to :rofl::rofl:
@asiam1 ma rację o co będziemy się kłócić wszyscy. Matko kochana jak jeszcze ten mix nazwia KIELNIARY to nasze życie nie będzie miało sensu :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Obudze przez was dziecko :rofl::rofl::rofl: normalnie smiechlam :rofl: dorzuce do tego jeszxze trio : rossman , hebe i dm . Mozemy zaczac umawiac się na ustawki jak kibole :grin:

1 polubienie

Hahahha to dobre jest. Ale gdzie będzie ustawka w środku polski? Nie no dziewczyny kolejny argument żeby się spotkać :rofl::rofl: najpierw się pokłócimy o majonez a później będziemy razem pić kawkę :rofl::rofl:

1 polubienie

Kurna Karcia ale sypana czy rozpuszczalna ? :rofl: zawsze znajdziemy powod na jakas ustaweczke :rofl::rofl:

1 polubienie

No tu akurat ja wypiję każda ale żeby z mlekiem była bo czarnej nie uważam :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

To w tej kwestii bedziesz sedziowac :woman_shrugging:

1 polubienie

Dobra mogę być sędzia. Podzielimy wszystko na rundy i każda runda będzie dotyczyła czegoś innego.
Pierwsza -majonezy
Druga- keczupy
Trzecia- sklepy itd :rofl::rofl::rofl: po 10 rundach przerwa na wspólną kawę :rofl::rofl:

1 polubienie

Na taka kawe , ktora druzyna wygra , to brzmi jak plan !
Jaki ? Kurna sprytny . Teraz to juz na bank trzeba zorganizowac to spotkanko na srodku Polski . Fajnie by bylo gdyby redakcja rowniez sie do nas przylaczyla :grin: moze kiedys naprawde sie uda .
Mialam pakowac te nieszczęsne prezenty , ale tu jest za wesolo :sweat_smile:

1 polubienie

Ja też miałam dzisiaj pakować a skończyło się tak że siedzę na kanapie czytając forum, odpaliłam Ranczo i właśnie opierdzieliłam 3 rzeczy ze słodyczy które juz uszykowałam na stoliku do paczek dla dzieci :laughing:

1 polubienie

Hahaha tak tez mozna , ja sie ciesze , ze chociaz troche chate ogarnelam , bo to juz byl by szczyt wszytskiego jakbym nic z mojej “to do” listy nie zrobila :rofl:
A zreszta mam dla siebie usprawiedliwienie , bo nie moge znalesc tasmy klejacej

1 polubienie

Ja stwierdziłam że jeszcze muszę coś dokupić jutro do prezentu treściowej i jednemu dziecku z rodziny i nie będę 2 razy rozkładać się do pakowania prezentów jak nie mam wszystkiego. Obym tylko nie zeżarła reszty słodyczy do jutra :rofl: