Kielecki czy Winiary, Lidl czy Biedronka

I obudzilam :rofl: jutro mam ostatni dzien na pakowanie i juz doslownie musze to ogarnac :face_with_peeking_eye:
A malej wlaczyla sie mamoza i po 4 probach odlozenia do lozeczka odpuściłam i spi ze mna :sweat_smile:

Mój chłopak jutro jeszcze musi iść coś kupić swojemu tacie i babci i mamy już chyba wszystko

Dzieciaki to mają wyczucie…:sweat_smile: ja dziś miałam zrobić ciasto to same turbo drzemki wjeżdżają i najlepiej jak ciągle jestem face to face z bobasem, bo przecież klasyka, że jak tak to sam się bawi na macie czy w wózku, a jak muszę coś zrobić to gdzie tam, muszę tańczyć, śpiewać i cudować bo nie mogę na sekundę zniknąć z oczu :sweat_smile: więc nie wiem jak to będzie z tym pichceniem :face_with_peeking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

@asiam1 @Karcia jak tak czytałam o tych różnych pojedynkach to byłby dobry materiał na film, coś w stylu Canpol Furioza :sweat_smile:

1 polubienie

Canpol nIgdy swoich nie zostawia ! NIGDY ! :rofl:
@Mamii bylam przed chwilą na ostqtnich zakupach przed swiatecznych , bo nie kupilam galaretek no i zaszlam do pepco .
Oglądam zabawki (mala po dlugich bataliach zasnela) a jakas baba pipa kazda psią zabawka pokoleji . Kazda ! Bylo 10 takich samych a ona kazda po koleji pipala , pozniej kolejny rodzaj zabawek i znowu kazda osobno :roll_eyes: no i obudzila mała . Myslalam , ze wyjde z siebie i stane obok .
Ja kumam gdyby pipnela jedna niebieska piłeczką , jednym mikołajem i jedną sową ale ona pipała każdą niebieska piłeczką :broken_heart::pouting_cat: myslalam , ze chociaz teraz mala pospi a tu … cztery litery

2 polubienia

W Lidlu jakość jest lepsza moim zdaniem :slight_smile: raz kupiłam w Biedronce udka to śmierdziały jak nie wiem co… nawet uznali mi reklamację.

Hahaha sprawdzała czy wszystkie działaja dobrze :joy::joy::joy: ale fakt dziwnie sie zachowała :frowning:

O matko :see_no_evil: No po prostu dobra pańcia, szukała najlepszej zabawki dla swojego pupila :sweat_smile: ale chyba bym oszalała fam

@ewelka8990 @Mika1 no ja wyszlam z siebie w momencie jak mała otworzyla oczy :sweat_smile: pozniej juz caly dzien sie posypal bo sie nie wyspala

O nieee, co za kobieta :face_with_peeking_eye: trzeba było wziąć i jej pipnąć w nos za to że obudziła Ci Małą :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:

Tak wracajac do wątku , widzę , ze Winiary wygrał :smiley: no i biedronka , Ale tu już mała różnica :smiley:

1 polubienie

Ja ogolnie boje sie miesa w Biedronce…. Przynajmniej u mnie w mieście jest pare biedronek ale wszystkie takie brudne, wszystko rozwalone, w lodowkach z miesiem smierdzi. Nie mam pojecia czemu tak jest aleogolnie tragedia. Biedronke wybieram w ostatecznosci :face_with_peeking_eye:

U mnie na szczescie nie jest tak zle, jest nawet lada z miesem i mieso wyglada ladnie i nigdy nie zdarzylo sie zeby bylo cos nie tak :wink:

2 polubienia

Właśnie ja te udka z lady brałam i faktycznie było czuć dziwny zapach przy ladzie, ale nie pomyślałam, żeby powąchać mięso zanim wyjdę ze sklepu:/ ogólnie trudno jest kupić świeże mięso gdziekolwiek.

To prawda , duzo zalezy tez od szefostwa. Kupe lat temu byl taki sklep “piotr i pawel” i tam pracowała dziewczyna mojego brata , wlasxiwie dorabiqla sobie jak do szkoly chodzila. Jakie bylo nasze zdziwienie jak kazali im myc szynki zeby byly "świeże " i ladnie wygladaly :roll_eyes::face_with_peeking_eye:

@asiam1 @Karcia chcecie zostać założycielkami nowej federacji Fame mma for Mom? :rofl::rofl: Oryginalnej jest już 29 , naszej mogłoby powstać równie dużo edycji. Najpierw majonezy ketchup i sklepy a później Dada czy Lupilu :fist_right:t3::fist_left:t3:
Ale na koniec wspólna kawa brzmi najlepiej :ok_hand:t3:

Omg! Przeciez to jeden z droższych sklepów i myslalam, ze idzie to w parze z jakością :face_with_peeking_eye:

@Efektdomi niestety cena nie znawsze swiadczy o jakosci … bardzo dosadnie widać to wlasnie w produktach dla dzieci , czasem po prostu sama marka winduje ceny ,bo naszyja swoje logo , smutne ale prawdziwe.
@Mamaprzygod hahaha fame mma for mom brzmi dumnie :rofl:

1 polubienie

Noo to prawda, ale tego sklepu juz chyba nie ma, prawda?

Ja w to ide :sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses::rofl::rofl: nazwa też mi się podoba :rofl::rofl: