Laktacja po cc

Mazia masz córkę z 31 grudnia? Nieźle, sylwestrowa dzieczyna :D

Ja się śmiałam że mój synek chce się urodzić w lipcu no i tak wyszło. Urodził się 1 lipca. 

MamaRóżaMiki widzisz jak zleciało, teraz na bank będzie styczniowe dzieciątko :) 

Fajnie urodzić się na koniec roku.. zawsze człowiek młodszy:)

Madzia bo niestety młoda wyszła na świat sylwestra. Teraz jej wkręcany,że załatwiliśmy jej fajerwerki z okazji urodzin hahah na razie wierzy w to co jej rodzice przekazują gahha 

No to był niezapomnianych sylwester. O północy padał śnieg i stałam z nią w oknie i oglądałam fajerwerki bo akurat się obudziła w tedy . 

Bardzo fajna sytuacja. Mając urodziny w sylwestra to tak troche śmiesznie. Dzieci starsze o 1 dzień są tak na prawdę o rok :D

hehe no ten rok kalendarzowy ;) 

ostatnio aż sie pytał o sos w lodówce czy dobry ;) to mówie stary z zeszłego roku;) a miał 2 dni;)

Madzia własnie nie na bank bo mam się zglosic w razie czego 31 ego stycznia do szpitala wiec pewnie wentualne induckja 1-2. Chociaz bym sie polozyła 1 edtedy poród 2.02.2022 piekna data prawda

Data piękna aby dotrwac;)

oj nie warto sei nastawiac na konkretna date :) dieck lubi robic psikusy :D

MamaRóżaMiki o! No to nie wiem czego Ci życzyć czy pięknej daty i dotrwania do lutego czy jednak brzydszej daty ale porodu w styczniu :D 

Mazia no pięknie ją wkręcacie, ale z drugiej strony miałaś ładne fajerwerki w szpitalu tak jakby na Waszą cześć :D

dziecko ma swoje plany ;) hehe wyjdzie kiedy uzna to za stosowne;d

najważniejsze, żeby szczęśliwie!

Zdecydowanie data styczniowa moze 16? pieknie brzmi

Przyjdzie czas i pora to się urodzi 

oj chyba trzeba nowa date wybrać;) 

Anisss ciekawe jak długo będziemy tą nową datę MamieRóżaM wybierać :D

Tak to prawda wyznaczona data jest tylko opcją dla nas kiedy możemy się spodziewać dziecka. Ja przeważnie rodziłam w terminie, kilka dni w tą lub w tą. :D dziecko wie najlepiej <3

Moja córka przywołana została na świat wcześniej ale wiadomo że są też takie dzieciaczki którym się nie spieszy i siedzą dłużej. Ciekawa jestem ile moja by chciała siedzieć gdyby nie to że miałam idgukcje 

Madzia chyba jej ustalimy wspólnie termin;) na 14 lutego fajna data ale chyba za długo by czekać;)

xyz fakt ciekawe;) ja przy drugim porodzie leżałam ile sie dało powiedziałam zę do 37 tygodnia potem zaczeły sie czestrze wizyty u lekarza wiecej chodzenia i szalejące ciśnienie;( w sobote byłam na badaniu glukozy powtórne;) a w środe położna jak mnie zobaczyła to powiedziała ze zaraz brzuch zgubie bo tak sie obniżył i ze nie dotrwam do terminu;) w sobote już byłam w szpitalu końcówka 36 tygodnia a w niedziele już balonik na wywołanie i tak do poniedziałku potem oxy x2 a całą ciąże leżałam i uważałam zby poród nie był za wczensiej plamienia co chwile potem skurcze, na koniec indukcja;) 

w tamtym roku 14 lutego Eve urodziła :) to pamiętam, że jej synek sobie cudowną datę wybrał na przywitanie się z mamą :) 

Mazia jaka pamiec;)