Aniss haha no w sumie to była taka fajna data poza tym jakby pierwsza osoba to była odkąd ja tu byłam na forum to akurat ją zapamiętałam :) potem była mama2021
Mazia ty to masz pamiec w takim razie szok
No to już po dacie bo MamaRoz urodzila ;)
Co do pamięci to na forum się pierwsze osoby chyba tak zapamiętuje;) ale żeby az tak dokładnie z datami ;)
To od kiedy jest forum ?
a no to super, że kolejna nasza koleżanka z forum już po :) pamiętam siebie przed porodem, mimo, iż nie spodziewałam się tego tak wcześnie i nie było czasu na rozmyślanie to stres był ogromny..
Nati forum już było 3 lata temu jak z córką byłam w ciąży, a ile czasu przed to nie wiem
NO ta Ewa mi jakoś tak w pamięci została
A czy któraś miała albo jest po drugiej cc i ma problemy z laktacja tak samo jak za pierwszym razem ?
Nati wątki są widze z roku 2017 ale nie wiem czy nie było forum jak jeszcze moja córka byla mala bo pamietam ze było jakieś forum ale ja zostalam na lovi ;)
no ja pisałam już w 2018 więc pewnie i wcześniej było
Aniss lovi chyba ma z 2013 roku a canpol nie wiem
Lovi to chyba nawet wcześniej miało bo pamietam ze corka jeszcze malutka byla więc bym bardziej stawiała na 2012;)
Wow to ja tu dopiero jestem od paru dni 😅
znam to firmę i nawet już współpracowaliśmy ♥️
tak właśnie znalazłam to miejsce 😅
Bardzo długo . Ja już od roku tutaj ponad kiedy odkryłam forum :D
Anuss być może ze juz w 2012 było.
Kasia i na pewno zostaniesz na dłużej bo forum wciąga
Oj tak wciąga też miałam "wpaść tu" Do grudnia a tu już drugi miesiąc nadprogramowy;)
O to sporo już faktycznie mnie ostatnio trochę nie było to tak myślami byłam co się ciekawego dzieję
az sie boje ze jak mala sie urodzi to przy dwójce nie będzie tyle czasu haha
ale od czego jest nocne karmienie :L
Tak wciąga forum ;) nawet jak kilka dni cie nie ma to za jak czas wracasz ;) bo nawet jak się zastanawiasz nad czymś tokodrazu wiesz gdzie szukać odpowiedzi ;)
ja to wchodze kilka razy dziennie :L
Jak byłam w ciąży to też był czas wchodzic parę razy dziennie potem to się zmieniło