Dziewczyny, stoję przed wyborem laktatora, który polecacie. Czy do 300 zł da się kupić dobry laktator? Nie chcę płacić za markę a za funkcjonalność. Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]()
Wpisz w lupke jest bardzo dużo postów na ten temat ![]()
Moze tu znajdziesz odpowiedź
Tutaj też jest wątek z niedawna.
Można odświeżyć już istniejący wątek.
Jest dużo wątków o tej tematyce @Katizii wpisuj w kupkę jeżeli interesują cię jakieś tematy ![]()
![]()
@Kalusia161
dokładnie tam jest duzo cennych informacji plus warto zerknac tutaj Opinie testerek (edycja październikowa 2024) laktator muszlowy Hands-free, kolektory, wkładki laktacyjne, wkładki hydrożelowe, butelki do przechowywania mleka i osłonki na piersi
Opinie testerek (październik 2025) laktator podwójny muszlowy premium SmartSense, wkładki laktacyjne czarne i białe oraz kompresy żelowe na piersi
może na vivted jest sporo nawet oryginalnie zamknuyete, polecam też zwykły ręczny w media ekspert za 26zl kupiłam. na początku laktacji z muszlwoego po pół godzinnej sesji nie zebralo nic, a ręcznym zbierało doepiro jakoś 2,5 tyg po początku przygody zaczęło łapać muszlowymi po 20min sesji teraz już po 5min łapie a ręczny też mam że sobą np jak gdzieś wychodzę
Na początku miałam ręczny z apteki, ale gdy już laktacja się rozruszała to sprawdza mi się muszlowy smart sense od canpola, wystarcz jedna muszla bo ściągam z piersi gdy malutki zjada z drugiej, bardzo pomocne do robienia małych zapasów na wyjścia
Ja ręcznym chyba bym się zajechała psychicznie. Tym bardziej, że byłam KPi ![]()
![]()
To prawda mialam reczny pompowalam godzine a mleka jak dla kotka ![]()
![]()
powiedziałam nigdy wiecej chyba ze ktos ma czas pompowac pół dnia ![]()
![]()