To brzmi jak fajna opcja! Mam nadzieję że sprawnie Wsm się uda ![]()
A macie łóżeczko w sypialni czy w innym miejscu? U nas czasem pomagało w spaniu jak ja przez szczebelki dawałam małej swoją rękę do spania ![]()
Mamy w innym pokoju wiec będzie ciężej. Najwyżej będę spała na podłodze ![]()
Oj to już poświęcenie ![]()
Ja przy drugiej ciąży ciągle spałam a w trzeciej leżałam na podłodze i zasypiałam a bobas mi wchodził na głowę ![]()
![]()
![]()
No sama dobrze wiesz jakie to jest wymagające zajmowania się bobasem będąc w ciąży dlatego mówię ja zawsze podziwiam takie mamy. Dla mnie to był Sajgon. Domyślam się że starsza to tam przez chwilę może się zainteresuje pobawi ale jest na poziomie Ja chcę być sama i tyle z zajmowania się maluchami
To teraz będziesz leżała i dwójka maluchów będzie ci wchodzić na głowę ![]()
Oj jak mi brakowało tego w drugiej ciąży być sama ze sobą. Tylko pierwszy raz jest taki piękny
chociaż w sumie lepiej się czułam w drugiej, na szczęście, żeby to ogarnąć już z maluchem na pokładzie. @Patrycjaw25 to będzie trójka w 3 lata?
@magdap_96 ja się boje przejścia na zwykłe łóżeczko
@Hedwiga a Gucio w łóżeczku czy w dostawcę? A może między wami?
Moje bycie sama ze Sobą to był moment jak starsza w przedszkolu, a ja byłam na L4.
Lekarz mnie wysłał, bo mnie szef tak wkurzał, że mi ciśnienie tek skakało.
A teraz ja mam 6,5h bycia samej ze sobą jak młody idzie do żłobka
Ja też się boję tego przejścia i boje się tego płaczu przy usypianie i wiem, że nie raz mi serduszko zmięknie i będę wracala z synkiem do naszego łóżka ![]()
Bliźniaki ogólnie śpią w dostawkach jak się obudzą w nocy to karmię na leżąco i śpię, jak się obudzi drugi to wymieniam tego co śpi przy mnie
dostawki mnie ratują podczas drzemek bo mają kółka, ale staram się nimi nie jeździć dopóki nie są rozdrażnieni. Ale Myślę nad łóżeczkiem z kółkami ![]()
Jej podziwiam serio
![]()
![]()
My w naszym mamy kółka ale nie montowałam i chyba jednak bedzie trzeba domontować. Mogę też dokupic system bujania ale to juz ostateczność
U mnie bujanie w dostawce się nie sprawdziło, kółeczka już tak choć nie polecam bo jeździ się tym okropnie i skrzypią te dostawki tak że dziwię się że zasypiają w nich ![]()
U mas synek w wózku ma najlepsze drzemki
wiec może kółka to jest to, chociaż takie wielkie łóżko nasze na kółkach ![]()
Moj lubi teraz mieć drzemki między nami w łóżku ![]()
Ale to macie w dzień wspólne drzemki wszyscy razem
?
W weekendy tak …. Teraz od niecałego miesiąca mały chodzi do żłobka.l i tam ma drzemkę ale jak tam nie pośpi o mąż go odbierze to jeszcze ma drugą drzemkę po południu i wtedy razem się kładziemy
Najstarsza to na podwórko i jej nie ma bo idzie bawić się z dziecmi aby odrobi lekcje
przychodzi na kolacje dopiero albo coś się napić i leci dalej:sweat_smile:
@Mamaprzygod no było by tak tylko tym razem dziecko bedzie wychodzić tak jak rok później bo mam z czerwca 2024 kolejne 28 .sierpień 2025 i kolejne będzie w 2027
lekarz sprawdził termin i mówi" no ale niestety to już 2027 będzie rok na 2026 się nie załapie żeby były rok za rokiem
ale tak w 3 lata jakby nie patrzeć ![]()
No masz ale by było
to teraz termin styczeń/luty?