Laureatki czerwcowej edycji programu testowego 2026

@Mamii super bo też mam już sporo a nawet nie mam jak zmierzyć czy dobra rozmiarowka :slightly_smiling_face: no właśnie czytałam że nie polecają sobie , mam trochę niedrapek kupować juz nie będę , najżywiej nie przyda mi się . Sama na początku nie wiedziałam co mam kupować więc tak każdego po trochu . :slightly_smiling_face: Właśnie siostra mi mówiła że też nie używała :rofl:

Dziewczyny super prezentują się plecaki :heart_eyes:

1 polubienie

Ja w sumie nie sprawdzam, ale bobasy mają czujnik i zepsutego nie wypiją. Kiedyś już tak się zdarzyło że mała nie chciała mi mleka z butelki, wtedy spojrzałam i wyglądało dziwnie to pewnie zepsute :see_no_evil:
10 lat temu bratankiem się opiekowałam i miałam na spacerze dać mu twarożek z pomidorem w ramach przekąski to też nie chciał. Wracamy do domu, jego mama sprawdza i też mówiła że nic dziwnego że nie chciał, bo się zepsuło na spacerze :sweat_smile:

Ej ja tak kiedyś odwaliłam. Szedł taki tam znajomy z końca wsi. Chłopczyk ubrany na beż do tego takie loczki na głowie. I ja chciałam zagadać i mówię ale ona śliczna a ten do mnie że to chłopiec :face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth::rofl: a ja mówię a taki ladniutki jak dziewczynka i trochę w żart obrucilam ale mi glupio było :rofl::rofl:

1 polubienie

Ja dziś miałam go na plecach ale tak to chce na ramię wózka założyć :heart_eyes:

2 polubienia

Na spód w sensie do koszyka? Ja go mam na ramię wózka bo mi szkoda miejsca w koszyku bo tam zazwyczaj trzymam rzeczy przeciwdeszczowe, a one trochę miejsca zajmują :grinning: mąż natomiast mówi, że plecak jest fajny, ale go denerwuje bo jak idzie to mu się obija o nogi :sweat_smile::grinning:

Ooo , a wygląda fajnie może kwestia przyzwyczajenia

Ja mojemu w sumie nie wiem jak często. Jak zobaczę że ma długie albo gromadzi się brud pod paznokciami to wtedy obcinam

Ją też wzięłam w sobotę ten plecak na prażone w góry i mega się sprawdził. Ma tyle kieszonek i skrytek. I wszystko się zmieściło …… i pięknie wygląda no i wygodnie się nosi go na plecach :grin::muscle:

Jestem tak Wdzięczna redakcji za możliwość przetestowania :heart_eyes::face_holding_back_tears:

Ja w swojej zmieściłam podgrzewacz ten turystyczny, dwie butle, kółka słoików, jeszcze zabawki starszej.
Teraz chodzimy na śniadanie w hotelu to zabieram jej śliniaka, wdzianko do jedzenia, do tego jej talerzyk.

I to wszystko non stop jest w plecaku

Jedyne co to ja z innego plecaka podmieniłam sobie te zaczepy do wózka.

A odnośnie naszych misiowych rozmów o ciuszkach ostatnio, to dziś dotrwałam takie misiowe cudeńko w Biedrze :star_struck::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

8 polubień

Wygląda bardzo fajnie ciekawe jak z funkcjonalnością

Ja wpakowalam kosmetyczke z pampersami , podkladem i chusteczkami , 2 butelki w przedzialki termo , laktatory smartsense w pokrowcu , otulacz bambusowy portfel , telefon , smoczki , ubranko na zmiane , mus owocywy , pojemniczek z przekaskami i jeszcze mialam duzo miejsca :sweat_smile: no swietny jest . Jak dojechalismy to wyciagrlam w sumie jedynie laktatory

2 polubienia

Będziemy jutro testować :star_struck: ma trzy przyssawki od spodu, zobaczymy czy małe rączki je pokonają, czy będą się trzymać :sweat_smile:

1 polubienie

Ooo ale fajne. Byłam ostatni w biedrze i nie widziałam takiego.

No ten plecaczek jest mega pojemny to trzeba mu przyznać

Ooo Biedronka coraz ładniejsze akcesoria ma :heart_eyes: testowałaś już ??? I jak ?

ale boski😍
bylam z 2 dni temu w biedrze ale nie bylo takiego
musze popatrzec w tej co teraz bede miec obok bo jest spora i nawet ladw miesna ma
a ta tutaj to wieczne przebudowy braki i bieda party

Mi plecak też się sprawdził na wyjazd a oczywiście zapakowałam więcej ubranek już potrzeba :smiley:

Testowany już właśnie był i no jak to przyssawki wypadły standardowo - czyli chwilę się trzymają, potem talerz fruwa :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl: i na sucho i na wodę, to samo :woman_shrugging:t2::sweat_smile: czyli klasyka :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

Ale ogólnie Mały zadowolony, bo można go wyginać we wszystkie strony i obgryzać, do tego misiowy wzorek, spodobał mu się :stuck_out_tongue_winking_eye::grin::grin:

@MamaMalychStopek @MamusiaNM bo u mnie to była jakaś zbłąkana ostania sztuka w ogóle, nic nie było z takiej dzieciowej kolekcji, tylko gdzieś przypadkiem, zaplątany w inne gadżety tam w tych koszach mi się trafił ten talerzyk :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Najgorzej że te przyssawki w większości miseczek trzymają tylko chwilę na krzesełkach dla dzieci. Na stole itp trzymają bez problemu. Szkoda że producenci krzesełek nie robią tacek na których bez problemu by się trzymały przyssawki

Taaak, chyba właśnie największy problem to, że te plastikowe tacki ich wcale nie trzymają :face_with_peeking_eye: