@Mamii super bo też mam już sporo a nawet nie mam jak zmierzyć czy dobra rozmiarowka no właśnie czytałam że nie polecają sobie , mam trochę niedrapek kupować juz nie będę , najżywiej nie przyda mi się . Sama na początku nie wiedziałam co mam kupować więc tak każdego po trochu . Właśnie siostra mi mówiła że też nie używała
Ja w sumie nie sprawdzam, ale bobasy mają czujnik i zepsutego nie wypiją. Kiedyś już tak się zdarzyło że mała nie chciała mi mleka z butelki, wtedy spojrzałam i wyglądało dziwnie to pewnie zepsute
10 lat temu bratankiem się opiekowałam i miałam na spacerze dać mu twarożek z pomidorem w ramach przekąski to też nie chciał. Wracamy do domu, jego mama sprawdza i też mówiła że nic dziwnego że nie chciał, bo się zepsuło na spacerze
Ej ja tak kiedyś odwaliłam. Szedł taki tam znajomy z końca wsi. Chłopczyk ubrany na beż do tego takie loczki na głowie. I ja chciałam zagadać i mówię ale ona śliczna a ten do mnie że to chłopiec a ja mówię a taki ladniutki jak dziewczynka i trochę w żart obrucilam ale mi glupio było
Na spód w sensie do koszyka? Ja go mam na ramię wózka bo mi szkoda miejsca w koszyku bo tam zazwyczaj trzymam rzeczy przeciwdeszczowe, a one trochę miejsca zajmują mąż natomiast mówi, że plecak jest fajny, ale go denerwuje bo jak idzie to mu się obija o nogi
Ja mojemu w sumie nie wiem jak często. Jak zobaczę że ma długie albo gromadzi się brud pod paznokciami to wtedy obcinam
Ją też wzięłam w sobotę ten plecak na prażone w góry i mega się sprawdził. Ma tyle kieszonek i skrytek. I wszystko się zmieściło …… i pięknie wygląda no i wygodnie się nosi go na plecach
Ja w swojej zmieściłam podgrzewacz ten turystyczny, dwie butle, kółka słoików, jeszcze zabawki starszej.
Teraz chodzimy na śniadanie w hotelu to zabieram jej śliniaka, wdzianko do jedzenia, do tego jej talerzyk.
I to wszystko non stop jest w plecaku
Jedyne co to ja z innego plecaka podmieniłam sobie te zaczepy do wózka.
Ja wpakowalam kosmetyczke z pampersami , podkladem i chusteczkami , 2 butelki w przedzialki termo , laktatory smartsense w pokrowcu , otulacz bambusowy portfel , telefon , smoczki , ubranko na zmiane , mus owocywy , pojemniczek z przekaskami i jeszcze mialam duzo miejsca no swietny jest . Jak dojechalismy to wyciagrlam w sumie jedynie laktatory
ale boski😍
bylam z 2 dni temu w biedrze ale nie bylo takiego
musze popatrzec w tej co teraz bede miec obok bo jest spora i nawet ladw miesna ma
a ta tutaj to wieczne przebudowy braki i bieda party
Testowany już właśnie był i no jak to przyssawki wypadły standardowo - czyli chwilę się trzymają, potem talerz fruwa i na sucho i na wodę, to samo czyli klasyka
Ale ogólnie Mały zadowolony, bo można go wyginać we wszystkie strony i obgryzać, do tego misiowy wzorek, spodobał mu się
@MamaMalychStopek@MamusiaNM bo u mnie to była jakaś zbłąkana ostania sztuka w ogóle, nic nie było z takiej dzieciowej kolekcji, tylko gdzieś przypadkiem, zaplątany w inne gadżety tam w tych koszach mi się trafił ten talerzyk
Najgorzej że te przyssawki w większości miseczek trzymają tylko chwilę na krzesełkach dla dzieci. Na stole itp trzymają bez problemu. Szkoda że producenci krzesełek nie robią tacek na których bez problemu by się trzymały przyssawki
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.