No kumam … ja dopiero wchodzę w temat fotelików dziecięcych
Ja nie pamiętam żeby w sklepie jak oglądaliśmy to pan nam o tym mówił
Ja już na szczęście mam spokój
kupiłam teraz taki który będzie już do kiedy mały będzie jeździł w foteliku
No wlansie ! A powinni takie informacje mówić nawet dla nich była by większa zachęta żeby powiedzieć że ten fotelik jest ważny tyle i tyle
Nooo ja odwlekałam ten temat ale już dużej się nie da
No ja miałam dobry w sumie ale po wypadku musiałam wymienić więc nie miałam wyjścia
No pamiętam ten wątek
Nam nigdy nic nikt o tym nie wspominał
No dlatego nie miałam wyjścia i musiałam kupić nowy
Oki dobrze wiedzieć , będę sprawdzać jak najlżejszy.
Napewno mi coś doradza ![]()
@karolina27034 przynajmniej wiesz kiedy będziesz miała kolejna dzidzię ![]()
![]()
@Paulina.K ostatnio byłam w jednym i też nie mówili o tym .dlatego sama zapytam , może oni sami nie wiedzą o takich rzeczach bo to dziwne że nie mówią ![]()
No tak ale to inna sytuacja …
Mam okres czasu w którym musz się wyrobić ![]()
jeju tak pisze o drugim bobasie a tego jeszcze nie wychowalam i jeszcze wymnifestyuje drugie od razu ![]()
Oj tak może być . Może być nie zaplanowane ![]()
Mój chce w marcu już kolejne ale nie zgodziłam się . Gdzie taki krótki okres czasu . Jemu się dobrze mówi to ja noszę 9 miesięcy ja muszę urodzić i później karmienie i wszystko . A on zadowolony bo ma ![]()
Zerknij na avionaut:)
Ja mialam.z synkiem britaxa.
Niebo a ziemia. Jak Synek mial.5 miesiecy mialam problem z noszeniem lupiny.
Teraz Mala ma 7 miesiecy i z avionaut śmigam:)
Noo to rzeczywiście za szybko
mój widzi ile to pracy przy dzieciach i już na kolejne nie nalega ![]()
![]()
Wo joj już chce działać w marcu
im to łatwo się mówi ![]()
Ooo to szybko , ciekawe czy zmieni zdanie jak się urodzi i zobaczy ile jest pracy przy dzieciach
ja jak tak patrzę na córkę i widzę jak rośnie to wiem że niedługo będę chciała kolejne ![]()
![]()
Niech się najpierw jedno urodzi
ale
Zobaczysz że jak już będzie zaczną się nieprzespane noce to
już taki chętny nie będzie
Ja będę na pewno chciała drugie ale jeszcze trochę… Mąż mówi że to pierwsze jest już antykoncepcją na kolejne ![]()
ja podziwiam ze tak dlugo udalo sie byc na łupinie
ale to zalezy od fotelika moze po prostu masz wiekszy albo mlody nie jest jakis bardzo duzy
tez chciałam dlugo korzystac z łupiny ale sie nie dało
@paola.4 powiedz staremu że jak dziecię bedzie mialo conajmniej pol roku wrócicie do tematu ![]()
![]()
a najlepiej kolo roku
i ciekawe czy byloby tak mu wesolo jakby mial sam okiełznać dwojke🤣oj stary chcial drugie alw naprawdę bardzo duzo potrafi pomoc nawet sam ogarnal ostatnio dwojke mycie i położył sam spac jak zostal. nimi sam
najpierw niech się przy jednym wykarze a nie jemu sie zachve a Ty zostaniesz sama
@MamaMalychStopek z tymi nocami to loteria jeden ma kiepskie inny nie. ale powinien najpiew z jednym zobaczyc to popieram
@BeataSt a u was bobas ile juz ma?