Laureatki czerwcowej edycji programu testowego 2026

No kumam … ja dopiero wchodzę w temat fotelików dziecięcych

Ja nie pamiętam żeby w sklepie jak oglądaliśmy to pan nam o tym mówił

Ja już na szczęście mam spokój :laughing: kupiłam teraz taki który będzie już do kiedy mały będzie jeździł w foteliku

1 polubienie

No wlansie ! A powinni takie informacje mówić nawet dla nich była by większa zachęta żeby powiedzieć że ten fotelik jest ważny tyle i tyle

Nooo ja odwlekałam ten temat ale już dużej się nie da

No ja miałam dobry w sumie ale po wypadku musiałam wymienić więc nie miałam wyjścia

1 polubienie

No pamiętam ten wątek

Nam nigdy nic nikt o tym nie wspominał

No dlatego nie miałam wyjścia i musiałam kupić nowy

1 polubienie

Oki dobrze wiedzieć , będę sprawdzać jak najlżejszy.:slightly_smiling_face: Napewno mi coś doradza :slightly_smiling_face:
@karolina27034 przynajmniej wiesz kiedy będziesz miała kolejna dzidzię :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::heart_eyes:
@Paulina.K ostatnio byłam w jednym i też nie mówili o tym .dlatego sama zapytam , może oni sami nie wiedzą o takich rzeczach bo to dziwne że nie mówią :smirk:

No tak ale to inna sytuacja …

1 polubienie

Mam okres czasu w którym musz się wyrobić :laughing::sweat_smile: jeju tak pisze o drugim bobasie a tego jeszcze nie wychowalam i jeszcze wymnifestyuje drugie od razu :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Oj tak może być . Może być nie zaplanowane :face_with_peeking_eye:
Mój chce w marcu już kolejne ale nie zgodziłam się . Gdzie taki krótki okres czasu . Jemu się dobrze mówi to ja noszę 9 miesięcy ja muszę urodzić i później karmienie i wszystko . A on zadowolony bo ma :rofl:

2 polubienia

Zerknij na avionaut:)
Ja mialam.z synkiem britaxa.
Niebo a ziemia. Jak Synek mial.5 miesiecy mialam problem z noszeniem lupiny.
Teraz Mala ma 7 miesiecy i z avionaut śmigam:)

Noo to rzeczywiście za szybko :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: mój widzi ile to pracy przy dzieciach i już na kolejne nie nalega :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::joy:

1 polubienie

Wo joj już chce działać w marcu :flushed: im to łatwo się mówi :laughing:

1 polubienie

Ooo to szybko , ciekawe czy zmieni zdanie jak się urodzi i zobaczy ile jest pracy przy dzieciach :slight_smile: ja jak tak patrzę na córkę i widzę jak rośnie to wiem że niedługo będę chciała kolejne :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

1 polubienie

Niech się najpierw jedno urodzi :joy: ale
Zobaczysz że jak już będzie zaczną się nieprzespane noce to :rofl: już taki chętny nie będzie

Ja będę na pewno chciała drugie ale jeszcze trochę… Mąż mówi że to pierwsze jest już antykoncepcją na kolejne :face_with_hand_over_mouth:

ja podziwiam ze tak dlugo udalo sie byc na łupinie
ale to zalezy od fotelika moze po prostu masz wiekszy albo mlody nie jest jakis bardzo duzy
tez chciałam dlugo korzystac z łupiny ale sie nie dało

@paola.4 powiedz staremu że jak dziecię bedzie mialo conajmniej pol roku wrócicie do tematu :rofl::rofl:
a najlepiej kolo roku
i ciekawe czy byloby tak mu wesolo jakby mial sam okiełznać dwojke🤣oj stary chcial drugie alw naprawdę bardzo duzo potrafi pomoc nawet sam ogarnal ostatnio dwojke mycie i położył sam spac jak zostal. nimi sam
najpierw niech się przy jednym wykarze a nie jemu sie zachve a Ty zostaniesz sama

@MamaMalychStopek z tymi nocami to loteria jeden ma kiepskie inny nie. ale powinien najpiew z jednym zobaczyc to popieram

@BeataSt a u was bobas ile juz ma?