Laureatki majowej edycji programu testowego 2026

A później jeździwota że ludzie nie chcą mieć więcej dzieci z jednym jest dużo na głowie z dwójką to w ogóle absur totalne zwłaszcza jak jest mała różnica wieku a takie trzy latki to są najbardziej nie obliczalne.

Tutaj kobitka fajnie się zachowała ale powiedzmy sobie żyjemy w świecie gdzie ludzie mają tam wszystko wywalone.

A naprawdę nie da się rozdwoić przy maluchach. Ja zdaję sobie sprawę że są małymi dziećmi tylko przez pewien etap i tak dalej no ale. Ja jak potrafię być wykończona kiedy jestem sama ogarniam pięciolatkę i tego dziewięciomiesięcznego malucha A więcej mówię dla mnie super szacun dla wszystkich kobiet które mają więcej niż dwójkę dzieci w tym dwójkę z małą różnicą wieku

1 polubienie

U mnie też zazwyczaj jest kurier ok 15.00 ale fajnie że dziś już będzie :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: nie mogę się doczekać . Dopiero dziś zobaczyłam że kurier mbie dziś odwiedzi :smiling_face_with_three_hearts: codziennie mam jakieś paczki jak nie z temu to zamówienie, czekam jeszcze na paczkę z gemini musiałam zrobić zapasy witamin​:smiley::sweat_smile:
@SylwiaMK ale fajnie szybko u ciebie kurier jest😀 ale cudowności już nie mogę się doczekać

To ja się śmieję że ja też co chwilę mam jakieś paczki ze względu na to że ja coś zamówię. Teraz akurat czekam na folię do wózka.

A poza tym moja matka zamawia a że ona pracuje jak pracuje i potrafię jej 24 godziny nie być to żeby nie przerzucał jej na balkon to łatwiej zamówić domy gdzie u mnie zawsze ktoś jest.

Extra zestaw 🩵 ja jeszcze czekam na kuriera mój to chyba jeden z ostatnich tutaj zawsze :rofl::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Nooo to wiem przyjeżdżają czasem do mojej córki znajomi i jeden chłopak zawsze ze mną w kuchni najpierw musi posiedzieć i pogadać :rofl::rofl::rofl: jak mi się śmiać z tego chce to nie masz pojęcia a też niczego sobie młodzieniec :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Moja paczuszka czeka w żabce do odbioru, akurat jak jechałam na zakupy widziałam, że gls przejeżdżał wiec się mineliśmy :grin: nie mogę się doczekać otwierania.

2 polubienia

A córka niezazdrosna?

Nie śmieje się z niego bo to znajomi są żaden chłopak :rofl::rofl:

1 polubienie

Mam i ja :heart_eyes::sob:
Już się nie mogę doczekać aż ich będę używać przy maluchu :heart_eyes: termometr na pierwszy rzut oka dobrze mierzy i jest bardzo poręczny w ręce

4 polubienia

Ja dziś szłam do żłobka i właśnie przekierowałam paczuche do żabki i właśnie odebrałam

3 polubienia

Super czekam na opinie termometra :wink:

1 polubienie

Mam i jaaa :heart: tak szybko wracalam ze spaceru ,ze az mialam wiatraki z nog :rofl:

Paczka komisyjnie musiala byc otworzona . W sklad komisji wchodzą 2 psiaki , Roska i ja :rofl:

5 polubień

Super te paczki, jeszcze raz gratulacje dziewczyny. Czekam na opinię termometru!

2 polubienia

Właśnie pożegnałam kuriera. :laughing::laughing:

Ale czarna chmura naszła razem z nim. Oby znowu nie padało

1 polubienie

U nas też jest czarna chmura ale nie pada

1 polubienie

Ja na szybko sprawdziłam termometr i mierzy super, temperaturę otoczenia i głowy zmierzył dobrze, ciekawa jestem jak będzie z temperaturą cieczy, ale to później będę testować :smiley:

Daj znać, mój mam wrażenie że różnie pokazuje :confused:

U nas też już był kurier , ręczniki już spakowane do torby :blush:

1 polubienie

Ja się chyba już biorę za pakowanie torby :rofl:

1 polubienie

Ja muszę jeszcze do żabki iść odebrać drugą paczuszkę , i też już będę gotowa :grin:

2 polubienia