@karolina27034 @Magdallenka0897 podony termin macie?
Ja mam końcowe 27 lipca a @Magdallenka0897 nie wiem ![]()
U nas paczuszka odebrana
same cudowności, będą testy termometru i ręczniczków ![]()
Ale Ci córeczka od rana zrobiła numer!
Jezuuu, dobrze że nic się nie stało i ci państwo akurat byli i ja zgarnęli ale co te dzieciaki nie wymyślą to głowa mała…
Nawet nie umiem sobie wyobrazić ile stresu Cię spotkało ![]()
![]()
Koniecznie dajcie znać jak się sprawdza wam termometr /)
O kurcze
ale musialas sie najesc strachu . W ogole pewnie sie nie spodziewalas … te dzieciaczki maja takie pomysmy , ze ciezko wszytsko przewidziec. Dobrze , ze wsyztsko dobrze sie skonczylo
Ja też ciekawa jestem termometru, chociaż bym nie chciała go za szybko użyć ![]()
Oj ja też, reszty z chęcią użyje ale termometr kiedy indziej ![]()
![]()
Dokładnie , najszybciej to chusteczki nawilżane jak mi się teraz te co używam skończą , ale chwytając za paczkę czuję że są dobrze mocno nawilżone ![]()
Ja jestem bardzo ciekawa tych ręczników , tam są takie duże rozmiary ale nie będę otwierać bo później jak to złożyć do torby do szpitala ![]()
Ja tam bardzo lubię te chusteczki próbowałam znaleźć stacjonarnie byłam w trzech smykach to tylko w tym największym było a tak. Szkoda że nie są tak łatwo dostępne
Ja już mam spakowane do torby ![]()
Ja też właśnie z tego samego powodu nie rozpakuje , chcę użyć je jak pojedziemy pod domek w połowie czerwca dla małej ![]()
No ja podkłady już znała i ręczniki bawełniane ale jestem ciekawa ręczników i tej nakładki na WC ![]()
Nakładka jest w dechę to moje 3 opakowanie. Na początku moja starsza miała pewne takie obiekcje a teraz sama przylatuje do mnie jak chce do toalety żeby jej dać nakładkę
te chusteczki sa super, ostatnio kupilam jedna paczke i faktycznie byly ciezkie i mocno nawilzone . kojarzą mi sie np z dada aqua bo tez taka ciezka
nie bylo problemu z podraznieniem wiec zobacze czy druga paczka to tak super tez wrazenie zostawi
ja ostatnio lubię termometru uzyc bo przy tych wiekszych temperaturach i ząbkowaniu mlody jest bardziej ciepły i lepiej sie upewnic czy goraczki nie ma
ja się mega pozytywnie zaskoczyłam ze tym termometrem mogę tez mierzyć temperaturę w pomieszczeniu
mega bajer
No i super, to jest świetne dla takich dzieci już jak trzeba iść do publicznej toalety
No to jest super , ja go mam teraz pod ręką , oby tylko do mierzenia otoczenia się przydawał najczęściej ![]()
Ciekawe czy będzie mierzył wodę do kąpieli