my w obecnym miejscu nie mamy opvji zmiescic dostawki z ktorej korzystalismy poprzednio wiec dokupilam kosz Mojżesza bo jedynie on wejdzie. kosz z firmy shnuggle z drugiej reki za grosze.
mam nadzieję że sie sprawdzi
ja mieszkam na 4 pietrze bez windy i to taka mordownia
i będziemy zmieniac bo przy dwójce to już koszmar ogarnac
Ja jeździłam gondolą po salonie a na górze miałam łóżeczko. Super się to sprawdzało. Wystarczyło koła umyć po spacerze
Noo właśnie, jeśli masz w planach jeszcze powiększać rodzinę to co innego, w moim przypadku to poprostu szkoda inwestować w nowe rzeczy tym bardziej że ceny są zabójcze !
Nie ukrywam, że trochę się obawiam tego 3 piętra przy dwójce, tym bardziej że schody to chyba jakiś geniusz zła budował, bo są tak strome, że niejeden dorosły ma problem ![]()
Właśnie to ten największy problem miejsce ! U mnie też z nim ciężko, muszę jakoś to logicznie wszystko rozplanować żebyśmy po sobie nie chodzili. Licze, że kosz się u Ciebie sprawdzi ![]()
koszmarne szczególnie w starym budownictwie
ale na wiosne zmieniamy miejsce bo po prostu można się zajechać tak
ja mam tak bogato w sypialni miejsca ze ponizej 50cm zostaje mi szerokości na wydostanie sie z łóżka ![]()
![]()
przy pierwszym zrobiliśmy przemeblowanie i jakos wyszlo a teraz z drugim pomieścić to masakra
Haaa to tak jak u mnie ![]()
ta sama sytuacja ! Nawet nie wiem czy mam 50 cm ![]()
My też musieliśmy przemeblować sypialnie żeby zmieściło się łóżeczko
mi się wydaje że ja mam mniej niż 50 cm teraz bo tylko bokiem się mieszczę ![]()
Dobrze widzieć, że jest nas więcej
nie wyobrażam sobie jakbym miała mniejsze mieszkanie, to już by było dla mnie chyba niewykonalne ![]()
![]()
az zmierze z ciekawosci ale po urzadzeniu🤣
tez mam opvje wychodzić tylko bokiem miedzy szafą a łóżeczkiem ![]()
za to mamy fitness🤣
szybsza motywacja na dojscie po porodzie🤣
Sama jestem ciekawa, też chyba będę mierzyć ![]()
U mnie jest akurat 70 cm a łóżko ma 60 więc w tą Luke zmieści się tylko łóżeczko a ja nie wiem jak będę wychodzić ![]()
nauczymy sie latać, skakać ![]()
O ile by to ułatwiło życie ! ![]()
![]()
red bull doda nam skrzydel:rofl:![]()
Ale taki kosz Mojżesza sam w sobie nie jest drogi, często z drugiej ręki można bardzo tanio kupić i ten wkład -materacyk tylko wymienić, można w nim kołysać, wozić a w razie potrzeby podnieść sam kosz bez płoz i postawić sam kosz na stole, łóżku.
Ja akurat zostałam dobitnie zniechęcona do łóżeczek dostawnych i od razu poszliśmy w standardowe drewniane, ale mnie też teraz zależy na jak najmniejszym zajęciu przestrzeni bo mieszkamy na poddaszu i mamy już starszego synka, więc miejsca już tak dużo nie ma.
Szukałam czegoś co pozwoli mi mieć oko na dziecko w ciągu dnia i zapewni mu wygodny sen w nocy. Myślałam o dostawce ale udało mi się znaleść klasyczne łóżeczko w trochę mniejszym rozmiarze z kółeczkami, dzięki czemu swobodnie będę mogła przemieszczać się między pokojami.