Hahah widac , ze z serca ![]()
@Kalusia161 widac pelne skupienie
warto robic takie rzeczy z dziecmi , nie dosc , ze fajnie rozwijaja kreatywnosc to widac , ze az im oczka sie błyszczą ze szczescia
niech tylko moja troszke podrosnie ![]()
@Efektdomi wow.![]()
@SylwiaMK Maly w październiku skończył 2 lata
przy pieczeniu chwilę powalkował. Odbil parę foremek i większego zainteresowania brak. Dzisiaj bylo ciekawiej bo co drugi pierniczek do buzi ![]()
@asiam1 oj warto warto ![]()
Ojej ale nie ma co musisz szukać pozytywów mimo wszystko
Albo jak nie można było iść obok siebie, nawet mąż z żoną ![]()
@Patrycjaw25 ja w tym roku też torby prezentowe, bo chciałam zmniejszyć swoje zapasy, ale co jednej się pozbędę to kilka nowych przybywa ![]()
@SylwiaMK ja miałam to samo w sobotę u teściów. Byłam umalowana i wyczesana, a bobas cały czas spał. I ma zdjęcie jak mi śpi na klacie ![]()
Ja zawsze podziwiam ze ktos tak ladnie umie dekorowac pierniczki nam nigdy takie ladne nie wycodza ale przynajmniej dzieci maja radoche ![]()
![]()
@Efektdomi o kurna ![]()
boskie ! I w jakiej ilosci , szok
Ja sie wlasnie coagle bije ze soba czy w komcu torby czy papier , chyna dla najmlodszych w papierze a reszta torebki . W ogole mam tak duzo toreb prezentowych ze tak bedsie ekonomicznie .
Ja to sie smieje , ze jak mieszkalam w bloku to latwiej mi przychodzilo "robienie " smieci , teraz juz gorzej ![]()
Ja w tym roku w pepco kupiłam takie pudełko prezentów i prezent wyląduje właśnie w niej
za 6 zł a wygląda całkiem fajnie… Mam też tych toreb prezentowych więc też zazwyczaj idę na łatwiznę ![]()
Co do makijażu i włosów to zazwyczaj tak jest, że jak jest jakieś większe wyjście to nie wychodzi, a jak się robi na odwal się to jest idealnie…
U nas pierniki robiła w tym roku córka i już jako 4 latka to fajnie jej to wychodziło, tyle że odbijala foremki na środku a nie jedną przy drugiej i co chwilę musiałam jej wałkować ciasto ![]()
Ale nie umiem też tak pięknie dekorować u nas jest inwencja twórcza córki więc jest artystyczny nieład
Ja zawsze pakowałam prezenty w papier, wszyscy wiedzieli że uwielbiam pakowanie prezentów więc jak moja siostra była mała i wierzyła w świętego Mikołaja to pakowałam nawet dla siebie prezent pod choinkę
rodzice dawali mi zawsze wcześniej żebym sobie zapakowała
teraz siostra ma już 13 lat więc ona mi pakuje prezenty ![]()
Ja też jestem team papier do pakowania
zawsze z rodzicami pakowałam prezenty w papier, a że było ich dużo, to była to kwestia oszczędności, bo torebki były dosyć drogie
i tak mi zostało do dziś, tylko już nie ze względów oszczędnościowych, a estetycznych
w tym roku większość też w papierze ale było kilka sztuk, których nie udało się zapakować więc włożyłam w torby ale dokupiłam taki ozdobny papier do wypełniania toreb prezentowych i wygląda to super ![]()
Też Kocham pakować w papier to tak ślicznie wygląda. U nas choinka już ubrana, prezenty są dla ozdoby. Dopiero w wigilię pojawi się ich więcej hihi
Ja tak patrzę i myślę „boże, ale dziwny czubek na choince” a to żyrandol ![]()
Piękna choinka !!! Uwielbiam takie:heart_eyes:![]()
@Mamusia22 ja też potrzebowałam chwili by ogarnąć, że to nie czubek ![]()
![]()
Hahaha właśnie wstawiając zdjęcie zastanawiałam się która to napisze ![]()
tam jest kokarda bo właśnie lampa co roku przeszkadza a przed lampę się nie da bo będzie za bardzo wysunięta.
Dziękuję. Tata wczoraj przywiózł a że my mamy choinki za darmo to zawsze ktoś podjeżdża bierze pierwszą lepszą i tyle. Trochę była za mała więc stoi na donicy ale nie widać tego hihihi
U nas też prezenty są dla osoby ale mam tylko 4 pudełka mniejsze, nie starczyło czasu żeby zapakować więcej bo co się do tego zabieram to bobas się budzi ![]()
Ale masz przepiękną choinkę ![]()
Aj no ok
to wtedy rozumiem
ale na rowerze z maseczką to była przesada ![]()
![]()
![]()
Dla mnie jest idealna !! Taka prawdziwa świąteczna choinka! ![]()
Może mi się uda i na przyszłe święta też będę miała żywą ![]()
Piękna jest 🩵 lubie patrzeć na wasze choinki
🩵:christmas_tree:
Pokazuj swoją każda ma coś w sobie. A macie tak że czyjas bardziej wam się podoba niż swoja? Ja tak mam ![]()
![]()
Piekna
mi generalnie podobaja sie wsyztskie bo kazda ma cos w sobie i jest inna ![]()
My mamy sztuczna
ale chyba w przyszlym roku tez bede naciskac na zywą . Troche trudny temat , bo boje sie , ze psiaki bedą jak traktowac jako naczelne drzewko do podsikiwania ![]()
![]()
My tez mamy te krasnale po calej chacie rozlozone ![]()