Makijaż codziennie czy tylko od święta?

A polecacie jakiś dobry bronzer ?

Czasem można bardziej dowalić będąc miłym dla kogoś niemiłego i mimo wszystko powiedzieć dziękuję bardzo i życzę miłego dnia :rofl:

2 polubienia

Do pracy to codziennie się malowałam, teraz jak jestem w domu to tylko na takie ,większe” wyjścia gdzieś dalej w miasto. Na osiedlu na co dzień się nie maluję

Janie mam jednego ulubionego. Kupuje go raz na baaaaardzo długo :wink: więc jak idę po kolejny to sprawdzam czy jest jakaś nowość :slight_smile:

U mnie makijaz nigdy nie byl jakos bardzo wybitny… korektor pod oczy, roz i brazer na policzki i tusz na rzesy… choc przyznam rzeczerze ze teraz to tak na 7 dni w tygodni moze 2/3 jestem tak “pomalowana”

Haha włosy umyte to już bardzo dużo. Ja po porodzie obcięłam się na boba, bo za długo mi schodziło z suszeniem ich

1 polubienie

Ja czasem ratowałam się tym suchym szamponem :wink: wiem , że nie można go często używać. Jednak często był wybawieniem

Jej w takich krótkich nie czuła bym się , nie zdecydowała bym się nigdy

1 polubienie

U mnie zalezy od humoru. Teraz mam fazę że jednak zapuszczam, a dwa ostatnie razy obcięłam

1 polubienie

ja w długich tez czuje się pewniej

Ja też bym się nie zdecydowała na takie krótkie włosy, to nie dla mnie. :blush: Chociaż pamiętam, że jak miałam 12 lat, to marzyła mi się taka fryzura, mega króciutka. Ale mama mi odradzała… i teraz się cieszę, że jej posłuchałam. :smile:

1 polubienie

Czasem dobrze jak ktoś doradzi :sweat_smile: w tym przypadku nie da się cofnąć , trzeba długo czekać aż będą dłuższe Włosy

1 polubienie

U mnie zupełnie inaczej, nigdy nie chciałam krótkich włosów , zawsze chciałam mieć długie :smiley:

2 polubienia

Dokładnie, dobrze mieć kogoś, kto szczerze doradzi :smiley:

2 polubienia

Ja zawsze co załapie fazę, że zapuszczam, to obcinam jak tylko zaczną mi się o ramiona opierać :rofl::rofl:

To ja mam tak samo.
Kiedyś mocno przeżywałam fryzjera, a teraz jak nie podoba mi się obcięcie, to związuje włosy i staram się na nie patrzeć. Zazwyczaj po 2 tygodniach jest juz lepiej

Ja też ale wolę jednak związać niż tak drastycznie obciąć

2 polubienia

Też wolę wiązać niż obcinać , zawsze lubiłam długieee włosy

1 polubienie

Pewnie , do odważnych świat należy

Każdy ma to co lubi :wink: