Takie oczy są pięknie ![]()
Dla tego ja w ciąży zrezygnowałam ze wszystkich rzeczy
Oj tak, mój szwagierki synek ma właśnie takie, duże, ciemne oczka. Patrzy i od razu człowiekowi mięknie serce ![]()
Makijaż permanentny brwi w czasie karmienia piersią nie jest formalnie przeciwwskaza Ale ja jednak jak już się zdecyduje to dopiero za rok jak przestanę karmić
Oczka tak małych dzieciaczków to już wgl słodkie ![]()
Dokładnie, lepiej nie ryzykować i zadbać o spokój swój i maluszka.
Nawet jeśli formalnie nie ma przeciwwskazań, lepiej poczekać i mieć spokojną głowę, zwłaszcza podczas karmienia. ![]()
Tak i ten wzrok, jak kot ze Shreka jak coś zbroi ![]()
Ja miałam imprezę ,a już byłam tak zarośnięta , ze sama by tego nie ogarnęła ![]()
Hahahhahah też tak ostatnio mialam
Ja też jeśli ma mi coś źle wyjść wolę odczekać
Zgadzam się w 100%! Brwi to bardzo widoczny element twarzy, więc lepiej zapłacić więcej i mieć spokój, niż później żałować i kombinować z poprawkami. Instagram to świetne źródło od razu widać styl, precyzję i doświadczenie danej osoby
Moja kosmetyczka jakis czas temu zamknela salon i w koncu sama robię hennę i regulację… i jakos wychodzi ![]()
Ja nieraz robiłam sama, to potem się ze mnie śmiała niejedna kosmetyczka, że jakie dziury teraz mam i że masakra ![]()
Czasem własne pomysły kończą się tak, że profesjonaliści mają ubaw, ale ważne, że próbowałaś ![]()
Nie no tak drastycznie to sama nigdy nie robiłam , takk delikatnie aby nie wyglądać na zarośniętą
Mi też się wydawało, że ja delikatnie robię xd
Ja też robię sama, już kilka lat. Nie chce mi się co 2 tygodnie chodzić na hennę, a dłużej się u mnie nie trzyma ![]()
Ja od porodu zaczęłam chodzić na hennę pudrowa to trochę dłużej się trzyma
Powiem wam że ja też sama robię hennę i regulacje i najbardziej mi się to podoba ![]()
byłam już u 3 kosmetyczek i żadna nie zrobi mi tak ja ja tego chcę tylko tak jak wychodzi z linii brwi no ale ja też robię po lini brwini wygląda to inaczej.