Makijaż codziennie czy tylko od święta?

Ja jakoś nie mam cierpliwości, albo może dlatego, że nie najlepiej się czuje w tej ciąży🫣

Mi też tak robią, zawsze wtedy mam jakoś za duże te brwi :rofl:

1 polubienie

Ja tak samo i zrezygnowałam z wszelkich paznokci brwi itp w tej ciąży

1 polubienie

To podziwiam , ja nie mam takiego talentu :rofl::smiling_face:

1 polubienie

Tyle coś tam sobie zawsze też wyskubie , ale nie za dużo aby dziur nie porobić albo wszystkich nie wyrwać :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Mam tak samo , a jak nie to wolę iść do kogoś kto się na tym zna :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

To podziwiam , masz porostu kolejny talent , i mechanik i kosmetyczka :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

2 polubienia

@Mama.Wojtusia no więc nie jestem sama to trochę lepiej się poczułam.
@Mala.mi ja też wolę już w ostateczności oddać się w ręce profesjonalistów jak już muszę się ogarnąć na jakąś uroczystość.

Ja sama jak wyrywam , to tylko te co mi przeszkadzają :sweat_smile: a potem czekam do wizyty i robi mi porządek :smiley:

1 polubienie

A to też trochę dla relaxu wybieramy się na takie pielęgnacje :smiling_face:

2 polubienia

A jakiej firmy hennę używasz? Ja ostatnio kupiłam jakaś już gotowa rozrobioną w Rosji i efekt się utrzymuje 2 dni :roll_eyes:

Też robię sama regulację i hennę. Wystarcza mi to w zupełności. Byłam raz na laminacji i nie bardzo odpowiadał mi efekt. Później poszłam na farbkę i stwierdziłam, że niewiele się to różni od henny, którą zrobię sobie w domu. Do tego od niedawna chodzę na rzęsy 2:1 i powiedzmy, że jakoś wyglądam bez makijażu. Przed ciążą to robiłam zazwyczaj do pracy full makeup, ale teraz nie mam na to ani czasu ani chęci.

2 polubienia

Ja bardzo długo robiłam rzęsy , właśnie 2:1
Jakieś dwa miesiące temu przestałam i nie mogłam się przyzwyczaić do „nowego” wyglądu :wink: fakt , że te rzęsy są dużą wygodą. Ja bardzo nie lubię ich malować :frowning: ale ostatnio miałam problem żeby wyrwać się na taki czas żeby zrobić rzęsy. Jak robiłam u wielu dziewczyn to szybko mi wypadały. Trafiłam na dziewczynę , która robi rewelacyjnie. Tyle , że założenie rzęs + dojazd do jej salonu to około 3 godziny… także dla mnie za długo.

1 polubienie

Przed ciaza robilam full makeup.
Obecnie, korzystam z podkladow z drobinkami jak CC- Estée Lauder DayWear. Tusz i to max :smiling_face: skora wyglada promiennie.
A maluje sie wlasciwie na kanape bo leze i pachne :disguised_face:

1 polubienie

Oo ja muszę spróbować tej pudrowej , bo kiedyś robiłam tą zwykłą i niestety mnie nie zachwyciła

1 polubienie

I co polecasz ten cc z este ? Bo się nad nim już raz zastanawiałam :slight_smile:

1 polubienie

Tak! Polecam, dostalam kiedys probke i po jedym uzyciu kupilam pelnowymiarowy produkt. W douglas czy sephora mozesz poprosic o zrobienie probki jesli nie jestes przekonana co do zakupu ewenutalnie na notino mozna zamowic discoverybox i tez mozesz sobie zamowic 5probek cos kolo 30pln. Zawsze taniej jesli krem sie nie sprawdzi :smiling_face:

1 polubienie

Też się chętnie dowiem jaka henna, bo ja do tej pory kupowałam jedna i ta sama ale już się zepsuła i strasznie słabo farbuje :frowning:

1 polubienie

Ja robię pudrową cały czas i jestem zadowolona. Moim zdaniem dużo lepsza niż zwykła, zdecydowanie warto spróbować.

2 polubienia

Na pewno dłużej się utrzymuje, @Buu.niaa robisz sama w domu? Mi ten proces mieszania wydaje się jakiś skomplikowany, ale tyle z Was robi, że też chciała ym spróbować

1 polubienie