No właśnie robię tylko u kosmetyczki, sama nie potrafię ![]()
Ja nie robię makijażu codziennie. Na większe wyjścia owszem.
A jaka hennę polecacie do zrobienia w domu? Mam wesele niebawem i muszę się właśnie ogarnąć i może sobie wyreguluje brwi i sama spróbuję założyć .
Ja na takie wyjścia robię pomadą , więc nie mam pojęcia
Ale to przed samym weselem chcesz sama próbować czy trochę wcześniej w razie co ![]()
Sama tez tylko u kosmetyczki robię , czasem w domu tą z Dalia brązową , ale to na krótko żeby oczy delikatnie podkreślić właśnie brwiami jak nie ma mnie długo u kosmetyczki
Ja robiłam delia ekspresowa henna do brwi w Rossmann można kupić, tylko tak jak pyta @daga1271 masz czas by zrobić i ewentualnie jak nie wyjdzie by ci kosmetyczka poprawiła albo by zdążyło ci zejść? Bo jak nie robiłaś sobie sama to bym nie ryzykowała na uroczystość sobie samej robić
@daga1271 @Mama.Wiki mam jeszcze dwa tygodnie to akurat żeby wypróbować wyrazie co może zejdzie ![]()
Ogólnie to ta delia nie wiem czy jest taka słaba czy mi się cos stało z brwiami w ciąży ale mi się tak z tydzień max trzyma także może spróbuj sobie
ja ją lubię bo wiem że krzywdy sobie nie zrobię
Słaba jest. Używałam jej kiedyś, chyba była moją pierwszą henną, ale strasznie się zepsuła jeśli chodzi o napigmentowanie ![]()
No właśnie ja kiedyś też używałam i była okej , potem długo robiłam brwi u kosmetyczki ale niestety moja ulubiona zrezygnowała z pracy i nie mogę znaleźć nowej tak samo dobrej więc kupiłam tą hennę ekspresową i trzymałam nawet dłużej niż napisali i efekt taki okej ale właśnie do kilku myć i potem blaknie
@Mama.Wiki to idealne dla mnie początkującej ![]()
Fajnie, że chociaż przez kilka dni wygląda dobrze
Ja zauważyłam że trzeba dokładnie odmierzyć porcje tak jak na opakowaniu. Bo zawsyrobilam tak trochę kremu, trochę utleniacza
i trzymała się max tydzień. Ostatnio zrobiłam tak ja się należy o trzyma mi.sie już drugi tydzień
Ja kupiłam ta ekspresowa i powiem Wam, że efekt ok. Nawet jak nie będzie się trzymać tak długo, to nie trwa jej nakładanie dużo czasu, że wystarczy przed wyjściem to ogarnąć.
A uzywalyscie henny pudrowej ?
Ja sama nie. Raz byłam u kosmetyczki, ale nie spodobał mi się efekt końcowy i już więcej nie poszłam
Ale efekt henny cZy efekt wykonania ?
Hmm wydaje mi się, że raczej o wykonanie tu chodziło, chociaż sama henna również trzymała się dość krótko ![]()
Bardzo podobał mi się efekt po laminacji z farbką, drozszy od henny, ale wyglądał bardzo ładnie
Mi henna trzyma około 5-6 dni max. Staram się unikać też zmywania płynem do makijażu