Tak hahaha czasem w pracy pytają, robiłaś coś z włosami?, na to ja odpowiadam,tak umyłam, a jak jeszcze się je wyprostuje albo ułoży na szczotce to już w ogóle jak ze spa
Ja kupuję taki który jest na promocji w Rossmanie
Zupełnie naturalne! Po dziecku priorytety się zmieniają, a makijaż schodzi na dalszy plan szczególnie gdy cera jest w dobrej kondycji. Czasem odrobina tuszu czy błyszczyka na większe wyjście wystarczy, by poczuć się świeżo i dobrze.
to jak bym słyszała mojego męża, pooo co ty się malujesz ;p
No właśnie, oni wszyscy mają to samo pytanie
Teraz pielęgnacja to wręcz rytuał i bardzo dobrze!
Hahaha, klasyk! Czasem wystarczy świeżo umyć i lekko ogarnąć włosy, a już wyglądasz jak po metamorfozie w salonie! Dla mamy to jak domowe SPA i pełen glam w jednym.
U mnie też od kad jest synek , maluje się tylko na większe wyjścia .
Też tak kiedyś miałam , jak wyprostowałam włosy ;p
O tym tuszu właśnie wspominałam. Jest mega!
Z Wibo maskara tak pogrubia rzęsy że szok ! Kosztuje parę groszy a naprawę ta szczoteczka robi mega robotę
Mnie się nie sprawdził.
Zdecydowanie bardziej sprawdzał mi się złoty od Eveline. Ten sklejał mi rzęsy, albo po prostu ja nie umiałam się nim posługiwać
Ja muszę rozczesywać włosy przed myciem z racji lokow . Wyobraź sobie że wczoraj złamałam szczotkę dodałabym zdjęcie jak te włosy wyglądały po ale strach się bać
hagrid z Harrego Pottera przy mnie to nic
A może używałaś za świeżego tuszu? Wiem, że glupio to brzmi, ale czasami jak jest tusz świeżo z taśmy produkcyjnej to nest dość rzadki i może sklejać rzęsy.
A polecacie jakąś dobrą pomadę do brwi ?
Taaak uwielbiam go !
Używałam go dłuższy czas, więc zdążył zastygnąć
Po prostu mi nie podszedł, kosztuje sporo, a mnie jakiegoś specjalnego efektu wow nie zapewnił, więc z niego zrezygnowałam
Ja używam już chyba 5 lat tej z Wibo. Nigdy mi się z nią nic nie wydarzyło, starcza mi na długo, nie rozmazuje się, no i wg mnie jest prostą w użyciu
Ja właśnie ostatnio byłam i w Hebe, i w Rossmannie, i mówili, że rezygnują z tego produktu Też używałam Wibo i czasem Eveline, sprawdzone i tanie, a tu nagle zniknęły z półek… i zawsze dark brown i nie wiem co teraz mam kupić