A jak haha tak niewiele trzeba a jak w niedzielę jeszcze lepszy makijaż nałożę to już naprawdę się sobie podobam
Cos ty a dlaczego zniknęły? Wiesz coś więcej o tym ?
No właśnie nie wiem, ale się wkurzyłam jak usłyszałam… Szkoda, bo to były naprawdę dobre. Może to jakaś zmiana w ofercie albo problemy z dostawami, ale nikt mi nic konkretnego nie powiedział.
Kurcze trzeba zagłębić się w temat. Też często kupowałam eveline
Jest normalnie w aplikacji Rossmanna i z tego co widzę, to teraz na promocji za 20 złotych
Jeśli mnie pamięć nie myli, to zmienili chyba tylko wygląd zewnętrznego opakowania
Też używam tego tuszu, jest świetny!
w internecie na pewno się da znaleźć
tak ten jest najlepszy
Ooo super, że jest promocja, na pewno sobie zamówię. Szkoda tylko, że nie ma już stacjonarnie, bo wcześniej jak mi się skończyło albo pilnie potrzebowałam, to po prostu podjeżdżałam do sklepu. A teraz wszystko tylko przez Internet , mam nadzieje że będą cały czas dostępne , bo już kiedyś miałam podobną sytuacje i po prostu znikło…
Też mi brakuje stacjonarnych zakupów, zwłaszcza gdy czegoś pilnie potrzebuję. Internet wygodny, ale szkoda, że nie zawsze jest dostępność na bieżąco. Oby promocja się utrzymała i produkt był dostępny
Tak, tylko zmiana opakowania. Generalnie z tych tańszych marek to ta pomada jest jedną z lepszych. Chociaż jak ostatnio sobie poparzyłam na ceny Wibo to normalnie poszybowały w kosmos.
U mnie stacjonarnie niestety tej pomady nie było
Może wróci za jakiś czas. U mnie była na półce jeszcze 2/3 tygodnie temu
No tak, są troszkę wyższe już teraz, ale wydaje mi się, że też trochę poprawiły się jakościowo, pewnie nie wszystkie, ale te które miałam okazję sprawdzić tak
A to nie wiem jak z jakością na dzień dzisiejszy. Ceny natomiast porównuje do tych z przed około 5 lat. Odnoszę wrażenie, że naprawde Wibo baaaardzo podrożało.
Właściwie to się nie dziwię, podrożało jak wszystko. Od wypłat pracowników, które z roku na rok się podnosi, przez produkcję, która jest droższa, do transportu, który również drożeje.
Dokładnie, to niestety efekt łańcucha wszystko się ze sobą łączy. Jak rosną koszty na każdym etapie, to i końcowa cena musi iść w górę. Szkoda, ale trudno się dziwić.
No dokładnie tak, a też nikt nie będzie pracował za pół darmo, więc ceny idą w górę
Wszystko drożeje dlatego nie bardzo rozumiem podnoszenia najniższej krajowej
No ja też nie, ale widzisz podnoszą - źle bo ceny skaczą, nie podnoszą, to źle bo nic nie robią
Nie wiem czy to tylko domena Polaków, że na wszystko lubią narzekać, czy jest tak wszędzie