Nie widziałam ich nigdy
bardziej bym pomyślała że ktoś się pomylił i wyciągnął je z zamrażarki ![]()
Ja ten przepis znam od teściowej
zasmakowało mi jakieś 15 lat temu i do dzisiaj robię ![]()
Muszę spróbować tak zrobić
takie chińskie jedzonko ![]()
Mam nadzieję , że ci zasmakuje ![]()
W ciąży to różnie , chociaż teraz na szczęście wracają już mi smaki ![]()
@Wesola95 ja też lubię więc chyba nas nie wyklucza z funclubu ![]()
@MojeM1 muszę wypróbować tego jedzonka, ostatnio robiłam kurczaka z ananasem na szaszłyki a sok wykorzystałam później do kurczaka huli huli z lidlomixa.
A na pizzy lubicie sosy czy oliwę ?
@Mamaem ja ten sok akurat lubię wypić ![]()
U mnie tylkp czosnkowy , wszytsko tylko czosnek
kebaby , hamburgery , pizza i nie ma innej opcji . Ja juz nawet innych nie próbuje ![]()
Preferuje sos, ale i oliwa nie pogardzę
ostatnio z mężem byliśmy na pizzy to nie było sosu, nawet nie można było kupić, tylko oliwa zwykła i chilli ![]()
Ja też uwielbiam czosnek !
nawet jak jesteśmy w pizzeri to tylko oliwa czosnkowa
ale też lubię pomieszać na pizzy czosnek z ketchupem
@Wesola95 bo właśnie w tych włoskich pizzeriach wcale nie dają sosów tylko oliwy ![]()
Ja uwielbiam sos czosnkowy ale po nim mnie zawsze boli. Żołądek:(
O jeny
to masz kurczę bardzo wrażliwy ![]()
Oj tak …zauwazylam ze wszystko co nabiał mi szkoda … zjem jajko na twardo , czy mleko wypije zaraz mam rewolucje i bolesci
A pijesz siemie lniane?
Nieee , kiedys probowałam i nie dałam rady ![]()
Ja właśnie uwielbiam włoskie pizzę, wtedy tylko oliwa. A jak robię w domu lub jem pizzę taką nie taką włoską tylko typu pizza hut to tylko z sosem.
W piątek miałam wychodne i umowilam się ze znajomymi na pizzę i piłam sok. Później pół nocy nie mogłam spać przez zgagę, a już byłam pewna że po urodzeniu nie będę miała problemów ze zgaga
obstawiam że winny był sok a nie pizza ;D
Ja tez tak myslalam, tym bardziej , ze zgage mialam przez 7 miesiecy ciazy
nawet spalam z Rennie pod poduszka . Ostatanio czytalam , ze po ciazy zgaga sie utrzymuje przez hormony ktore zmiękczają cos tam w przewodzie pokarmowym
dobrze , ze zrobilam wieksze zapasy Rennie i jeszcze mam w domu ![]()
Ja akurat nie lubie , ale kolezanka mi mowila , ze podobno migdaly tez fajnie redukuja zgage
Oooo szaszłyki też prawnie były pyszne ![]()
Ja uwielbiam sos czosnkowych do pizzy , ja szczególnie lubię jak sama go zrobię bo dodaję dużo czosnku.
W ciąży czasem miałam taką zgagę że ani migały ani renie nie pomagało. Kilka nocy spędziłam śpiąc na kanapie w pozycji półleżącej i liczyłam że już mam to za sobą. Po porodzie jadłam pizzę i to jeszcze bardzo pikantna dlatego strasznie zdziwił mnie nawrót zgagi ![]()