Mi też! I mąż też używa mojego i poleca ![]()
![]()
Oo taki kiedyś używałam i całkiem o nim zapomniałam. Ale ja nawet jak spod prysznica wychodzę to mam czerwoną twarz
A dermatolog ? Moze warto byloby odwiedzic specjaliste ? Chyba , ze juz bylas a gdzies mi omknelo ![]()
A nie byłam, w sumie pierwszy raz ktoś o tym napisał
szczerze to mam tyle na głowie, że nawet o tym nie pomyślałam . Muszę poszukać kogoś dobrego i ciekawe jak z terminami bo u nas to masakra . Ja w ciąży to mam tak , że o niczym nie pamiętam wgl co mam zrobić ![]()
Umow sie na wizyte , nawet na oglegly termin . Nawet jak nie pomoze to.moze cos podpowie , a naprwno nie zaszkodzi .
Czas i tak zleci a tak.to chociaz bedzie leciało do terminu ![]()
W sumie masz rację ! W końcu się doczekam tej wizyty
chciałam też zaraz zapytam o pieprzyki bo mam duzo takich dziwnych no i teraz w ciąży mi wyskoczyły nawet pod dolna powieka ![]()
Moja położna też go właśnie polecała ![]()
Ja dostałam ten od mamy i póki co się sprawdza
Mam bardzo suchą skórę i podkradam ostatnio synkowi la roche lipicar i na twarz i na całe ciało
ale z takich drogeryjnych to z rituals fajnie mi nawilżały skórę i nie miałam podrażnień po nich mimo że mają intensywne zapachy.
U mnie w zimie też jest mega suche powietrze to pewnie tez dlatego
O tak , przy mrozach zawsze jest bardzi suche , ja na zime odpalam zawsze 2 nawilzacze powietrza , jeden na dole a drugi na gorze domu.
I kontroluje na stacji pogodowej wilgotność powietrza
Czy go piecze nie wiem nie dowiem się narazie od niego ale widziałam ogólnie najbardziej polecanym przez mamy i w aptece ten mi poleciła farmaceutka że jest najskuteczniejszy i dwa , trzy razy smaruję w ciągu dnia i widzę poprawę, a ten mediderm smarowałam i zaczęło się synkowi pogarszać , jeszcze gorzej się zaczerwienienie rozchodziło po całej buzi i odrazu pojechałam do apteki po coś lepszego, a z medidermu mamy emulsję do kąpieli do wanienki bo na reszcie ciałka jest spoko tylko twarz nam zaatakowało.
@ironiczniepateyczna u mnie w szpitalu leżały próbki i sobie wzięłam na spróbowanie .
A jaki nawilżacz masz ? Polecasz ? @Patrycjaw25 ja jak idę do apteki to mam wrażenie , że oni wciskają jakieś kosmetyki, bo każdy mówi co innego . A w szpitalu dostawaliście jakieś próbki lub cokolwiek od położnej jak chodziliście na wizyty?
Ja kupowalam to co akurat bylo, pierwszy w sklepie stacjonarnym , wiec taki noname a drugi allegro . U mnie funkcje nawilzacza spelniaja fajnie i jestem zadowolona .
Ja dostawalam probki od poloznej ze szkoly rodzenia ale tez od pediatry . Wiec warto zapytac , bo lekarze maka tego naprawde caly arsenal
No ale to zawsze trzeba się pytać , bo tak Tobiasz nie dadzą … mi dali tylko jak byłam przeziębiona to jedną saszetkę bym kupiła więcej aptece ![]()
A ja tam pytam odrazu , jak bylam z mloda bo miala na buźce takie zmiany , to odrazu wypalilam po tym jak powieddziala zebym jej smarowala czy ma pani doktor jakies probki , bo po co wykupowac pol apteki jak ma sie nie sprawdzic i pozniej wyrzucac
Dobrze wiedzieć na przyszłość
te niektóre kremy dla dzieci to są kosmicznie drogie, a czasem trzeba spróbować kilka firm
Dokladnie , dlatego naprawde warto zapytać , mi nigdy nie odmowiono ![]()
Dobrze wiedzieć , bo jasie zawsze wstydzę i tak to wychodzi a sami nie dadzą
@ironiczniepateyczna dokładnie ! A w sumie co w tych czasach nie jest drogie
a polecacie coś może na paznokcie od stóp? Mega mi się ciągle kruszą
Nie ma sie co wstydzic , wstyd to krasc i dac sie zlapac ![]()