Makijaż codziennie czy tylko od święta?

Oj tak prawda ! Zapamiętam to :heart_eyes::heart_eyes: a jak idzie picie wody u ciebie ? :heart_eyes:

1 polubienie

A próbowałaś stosować jakieś odżywki do paznokci? :slight_smile: teraz w sumie polecają też wizytę u podologa. Moja koleżanka z pracy bardzo polecała.

W szpitalu tylko niebieskie pudełko ale na biurku położnych leżały ulotki z próbkami można było soboe brać. Co do farmaceutki też czasem wciskają aby kupić ale akurat ten krem co kupiłam był na drugim miejscu w rankingu na najskuteczniejszy krem na suchą skórę i walce z AZS.

Bardzo dobrze , teraz byla fajna promka w biedronce na wode zywca niedazowana 1,75 l wychodzila za 2,10 zl trzabylo wziac 12 , wiec mam duzy zapas tez zimnej wody :rofl: bo cieplą pije przegotowana z czajnika . Wlasnie zerwalam tez swoje cytrynki , bo mi dojrzaly przez to , ze maja mniej swiatla w piwnicy i sezon na wode z wlasna cyrryna uwazam za otwarty :muscle: wchodzi jak zloto
@ironiczniepateyczna o tak , moja mama tez niedawno byla u podologa i jest mega zadowolona , chociaz ona miala po prostu problem ze stopami , bardzo ja bolaly , do tego stopnia , ze biedna nie mogla chodzić i jak reka odjal , teraz jest duuuuuzo lepiej

1 polubienie

Ja zawsze jestem taka , że w ostateczności idę :hear_no_evil::see_no_evil: używam z biotebal ale nie wiem czy jestem z niej zadowolona , to taka wcierka jakby. @Patrycjaw25 ale to dopiero jak urodziłaś ? U nas to nic nie ma nigdy na widoku :sweat_smile: @asiam1 wooow masz swoje cytrynki :heart_eyes: zazdroszczę , ja kiedyś kupiłam drzewko rodzicom ale nie urosły . Ja zaraz kupię dla siebie taki słodki bidon

Widzieliście jakie fajne kolorki? Mega by się z nich piło :sweat_smile::sweat_smile: @asiam1 dużo miałaś tych cytryn na takim drzewku?

4 polubienia

Ale mega dinusie i piekne kolory :wink:

Też mi się mega podobają :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: słodkie są

Hobbystycznie hoduje , cytryny , pomarancze , mandarynki , limonki , cedra i figi :grin: no one maja swoje wymagania , sa piekne i pieknie pachna i zielone caly rok , ale troszke trzeba sie narobic przy nich , ja nawet zapytam sama kwiatki pędzelkiem, ale satysfakcja ogromna :grin:

I gdzie je trzymasz cały rok ? Jeju zazdroszczę, chciałabym zjeść takie domowe :heart_eyes: na pewno o wiele lepiej smakują :star_struck: a co jaki czas można zrywać owoce?

1 polubienie

Hahahah przeczytałam że fajnie by się z tego piwko piło :rofl::rofl::rofl::rofl:

Hahaha, aż jeszcze raz przeczytałam czy słownik mi czegoś nie przekręcił :laughing::see_no_evil: piwko w bidonie :sweat_smile::see_no_evil: i jeszcze dziecięcym :sweat_smile:

No w sumie dla niepoznaki hahaahah

Ogolnie maz zrobil mi taka wiate na ogrodzie i nazwalam ją sycylia , wiec w sezonie są tam :slight_smile: a w zime zimuja ze swiatlem w piwnicy . Figowcow mam 14 , cytryny 4 , limonki 2 , pomarancze 1 , pomelo 1 , mandarynki 3 , cedro 2 (jedno maxi czyli takie ogromne cytryny , jak 2 pomarancze , a drugie reka buddy , czyli cytryna w ksztalcie reki , zaraz wstawie zdjecie jak znajde )
Bananowca 1 ,kalamondyna 1 i marakuje 1 (nigdy nie owocowala , w tym roku sie na nia obrazilam i wkopalam ją w grunt , chyna nie przezyje , ale trudno , proba woli zycia przed nia)
Chyba o niczym nie zapomnialam :see_no_evil:
Jesli chodzi o zbiory to roznie byla , zalezy ile razy zawiąza owoce /zakwitna i ile utrzymaja . Ale zazwyczaj przez 1 sezon juz cos zdazy urosnac .
A co do smaku to definitywnie sa lepsze . Kiedys poczestowalam mojego wujka , ktory ma wlasne gospodarstwo to byl w szoku i to jego slowa “nigdy nie jadl tak intensywnej , soczystej i orzezwiajacej cytryny” dodawal do herbaty , do kawy , robil lemoniade i byl zachwycony

7 polubień

Ale cuda :heart_eyes: Przepiękne owoce, widać ile serca włożone w uprawe :heart_eyes::heart_eyes: Aż zazdroszczę no widać, że naprawdę to lubisz :open_mouth:

Chętnie kiedyś bym takich posmakowała, bo domyślam się że smak jest zupełnie inny. W Turcji jadłam banany i arbuza i to było niebo a ziemia w porównaniu do naszych. :smiley: Ale to w piwnicy toczyła też musisz mieć trochę miejsca dla nich?

1 polubienie

Miejsca mam sporo , mam caly dom podpiwniczony :muscle:
Zobacze jak ze zbiorami bedzie w tym roku , ciezko to przewidziec , ale jesli wszytsko dobrze pojdzie to zawsze mozna podeslac inpostem :grin:

1 polubienie

Piękne są, idealne dla większych dzieci, ja bym sama mogła taki mieć :heart_eyes:

@asiam1 wow! :lemon: no robią wrażenie te Twoje roślinki :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: pewnie masz rękę do tego, bo jednak uprawa roślin jest pracochłonna i wymaga naprawdę dużo zaangażowania :smiling_face_with_three_hearts: ale jak się robi to co się lubi to się nie pracuje , tylko odpoczywa :heart:

1 polubienie

Nawet Bączek się załapał xd super :smiley:

1 polubienie

Ooo piękne te bidony . A to jakaś nowość ? Fajnie jak by do testów kiedyś były :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: dużo zaległości mam po tej przerwie na forum :pleading_face: ale bardzo chcę już wrócić zawsze tu fajnie wsparcie , i oderwanie od Rzeczywistości 🩷

1 polubienie

O tak swiete slowa :smiling_face_with_three_hearts: niestety wyzyc wie z tego nie da , wiec to po prostu taka pasja :grin:
@ironiczniepateyczna ten bączek to moj pracownik na etacie byl :rofl: na zdjeciu akurat limonki zapylal :grin:

1 polubienie