Makijaż codziennie czy tylko od święta?

Nie no w święta to najgorzej taki detoks trzymać. Ja wiem, że jakbym teraz, a jestem u mamy kilka dni, się mocno ograniczała to potem w domu bym z nawiązką nadrobiła :smile:

1 polubienie

Oj tak ale powien szczerze jak jestem gdzieś a ja sobie postanowienie zrobiłam w poście że nie jem słodkiego i na stole jest domowe ciasto to mnie tak ciągnie… ale od kąd nie jem slodyczy naprawdę czuję się lżej i te ograniczenie postar się utrzymać no chyba że z małi ustepstwami raz na tydzień jakieś ciacho do kawy🤣

2 polubienia

Hahahaha tak sobie czytam , i rozśmieszył mnie tekst jak napisałaś że mąż ci ,go zeżarł” jak ja bym chciała tak jak ty odpuścić

2 polubienia

Jak juz zezarl to ciezko by bylo odzyskac :rofl: ale ja lubie sobie takie slodkie trofea zostawiac cos typu "nie zdalam wczoraj to dzisiaj juz glupio zjesc " :rofl:

1 polubienie

O jeny Hahahhaha ciekawy sposób

No mi w ciąży mega ciężko odmówić , a nie mogę teraz nic jeść słodkiego ani owoców :smirk: także dołączam do Ciebie, też mam te batoniki każdy pakowane osobno i na niego patrzę :see_no_evil: a w ciąży dużo jadłaś słodkiego? Ja przeważnie jadłam słodkie na nerwy, a teraz nie wiem jak sobie będę radzić z tym jeszcze tyle czasu :see_no_evil::see_no_evil: @daga1271 @Patrycjaw25 Ale takie domowe są najlepsze , i napewno lepsze jak jakiś batonik

W ciazy troche tak :see_no_evil: tlumaczylam , ze mala w brzuchu chce a nie ja :rofl:

1 polubienie

Bo to prawda, to nasze bobasy potrzebują :speak_no_evil::see_no_evil:

I za pepowine targaja jak dzwonkiem w barze . A mozg to odbiera jak “dawaj teraz frytki” albo “bez snikersa zwariuje” :see_no_evil:

@asiam1 Twoje porównania jak zawsze w mistrzowskim stylu! :star_struck::sweat_smile::grin: Uwielbiam! :heart:

1 polubienie

Dziekuje , staram sie jak moge zebyscie sie usmiechnely 🫶🏼

1 polubienie

@asiam1 też się tam usprawiedliwiłam :joy: u mnie pod koniec ciąży codziennie był Tłusty Czwartek :joy::joy::joy: pączki to szły mi hurtowo :see_no_evil:

1 polubienie

Ja tak miałam na początku a teraz bardzo mnie ciągnie na batoniki i ciasta :see_no_evil: @asiam1 haha masz rację :see_no_evil::see_no_evil:

U mnie podobnie tylko, że dzień czekolady dzień w dzień:smiling_face_with_three_hearts::grin:

Ja tak samo , zawsze mówiłam sobie jak mialam ochotę na coś słodkiego to jadłam bez zastanowienia bo widocznie dziecko potrzebuje :sweat_smile: niestety w ostatniej ciąży było inaczej przy cukrzycy ciążowej nie mogłam już sobie tak pozwalać.

Ja przytyłam teraz 3,5 kg więc w święta zjadłam tylko kawałek serniczka , nie mogę tyle jeść :disappointed_relieved::disappointed_relieved:

1 polubienie

@Magdallenka0897 a ile ogólnie przytyłaś i który to tc ? :wink:

26 zaczęłam i przytyłam 9kg

Dasz radę wytrzymać? Chociaż pewnie początek będzie /jest ciężko a potem już jak się odzwyczai to tak nie ciągnie

1 polubienie

Jest ciężko, jednak wszystkie słodycze spakowałam i dałam chłopakowi na warsztat do kawki a ja jem orzechy i rodzynki w ostateczności :face_with_hand_over_mouth: no ciężko , nieraz się nie da ale co zrobić :hear_no_evil: mam plan żeby do kolejnej wizyty polepszyły sie wyniki i dla bobasa zrobię wszystko :heart:

1 polubienie