No widzisz czyli mit obalony ponownie ![]()
U mie tez… z synem moim zdaniem cudowanie wyglądałam:white_heart: zero dolegliwości, brak zlego samopoczucia itp. A z córką jakby mnie zycie przeciorało. Nudnosci, zgaga, dodatkowe kilogramy i to bardzo duzo, napady ochoty na słodkie, ból kręgosłupa, pryszcze. No dajcie spokoj ![]()
Ja, choć płci dzidziusia jeszcze nie znam (23+1 – maluch bardzo się ukrywa), mam wewnętrzne przeczucie, że to będzie dziewczynka ![]()
.
Ale abstrahując od tego, mam też wszystkie „dziewczynkowe” objawy, a raczej mity. Jestem ciekawa, czy to się u mnie potwierdzi.
Mnie sie lekar przed badaniem zapytal czy chce poznac plec , mowie , ze nie wiem , chyba nie , a w trakcie badania, ze chce . To on powiedzial , ze bglam niezdecydowana to dzidzia zdecydowala za mnie i soe schowala ![]()
Jak chcialam ladne zdjecie usg to moja mala lobuziara skrzyżowała raczki na buzi
no taka wspolpracujaca byla
A chodzisz prywatnie czy na NFZ ? @asiam1 a robiłaś 3D?
@Magdallenka0897
Prywatnie ![]()
Wlasnie nie
nawet nie wiedzialam w sumie o tym . A mowilam wielokrotnie mojej pani dokrot , ze xhxe ładną foteczke do albumow rodzinnych ![]()
A Ty będziesz robiła 3D? @asiam1 ja się umówiłam prywatnie na 3D bo u nas na NFZ nie robią , a prywatnie to nagrają jeszcze na pendrive
Zawsze jest 50% szansy zD
I i II prenatalne miałam na NFZ - tam była opcja za dodatkową opłatą (chyba 50 zł) na zdjęcie 3D, filmik lub nagranie dźwiękowe serduszka. Niestety bobas podłączał wszystkich badań nie chce współpracować, więc nie było nic widać, żeby kupować zdjęcie czy nagrania. Pod koniec maja III prenatalne, które mam już prywatnie - może wtedy będzie współpraca i wyjdzie ładne zdjęcie ![]()
@chloria moja córka też się ujawniła dopiero gdzieś w 22 czy 23 tygodniu
ale tak jak Ty miałam od samego początku przeczucia że to dziewczynka ![]()
![]()
O to u mnie jak się pytałam to nawet nie mieli takiego sprzętu do 3D . Fajnie oby się w końcu pokazało ![]()
Ja czekam Madziu na informacje co tam sie u Ciebie chowa . Nie zapomnij mnie poinformowac ![]()
No ja też czekam na informację co tam w brzuszku siedzi ![]()
Tak więc czekamy ![]()
🩷
Koniecznie daj informacja !
Tez czekam na informacje co tam w brzuszku sie kryje ![]()
Ja też jestem bardzo ciekawa ![]()
![]()
![]()
@Magdallenka0897 kiedy następne USG? Może teraz się ujawni ? ![]()
Na początku maja
mam taką nadzieję