Makijaż codziennie czy tylko od święta?

Ale trzyma nas w niepewnosci no :see_no_evil: cale forum czeka :grin: a Ty Madziu jak czujesz ? Masz jakies przeczucie ?

U mnie podobnie jak @chloria :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

To czekami i odliczamy @Magdallenka0897 :sweat_smile::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:🩷

1 polubienie

@chloria i @Magdallenka0897 ja obstawiam u Was dziewczynki :crazy_face:

3 polubienia

Oo ciekawe kto tam siedzi w brzuchu :grinning: a Ty już masz jednego dzieciaczka co nie? Chłopca czy dziewczynkę ? :grinning:

Ja też! Team dziewczynka :face_with_hand_over_mouth:🩷

1 polubienie

Chyba ma dziewczynke o ile dobrze pamietam :see_no_evil:

1 polubienie

To jak juz obstawiamy to ja obstawiam u @Magdallenka0897 chłopczyka a u @chloria dziewczynkę 🫶🏼
Teraz czekamy :heart_eyes:

2 polubienia

Ja chcę chłopca :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye: bo córeczkę już mam :face_with_peeking_eye: ale czuje , że to jednak będzie córeczka :face_with_hand_over_mouth: Na początku maja mam wizytę 3D więc będę wiedziała 100% :smiling_face_with_three_hearts::heart:

3 polubienia

Powiem ci jako mama dwóch córek. Druga ciąża była całkowicie inna od pierwszej dlatego byłam przekonana że będzie chłopak. Wszystko było totalnie inaczej. Zwłaszcza że tych zabobonów wszystko wskazywało że chłopak.
Na pierwszych prenatalnych tak się schowała, że trudno było rokować drugie prenatalne też się chowała ale wszystko wskazywało na to że będzie dziewczyna byłam załamana.
Byłam na poziomie że drugiej nie pokocham tak jak pierwszej. Że już mam doświadczenie z dziewczynami to ja nie chcę że chciałam trochę odmiany.

Potem jak się urodziła bo on na poziomie Jak ja mogłam chcieć chłopca a nie ją :rofl::rofl::rofl:

4 polubienia

A planujesz 3 dziecko , żeby się końcu udał synek?

Nie dzięki starczy mi. Zwłaszcza że nie wyobrażam sobie dalej jak to miałoby być organizacyjnie

2 polubienia

A jak jest u ciebie ? :smiling_face::smiling_face:

No taka dwójka myślę też , że wystarczy :smiling_face:

@AnetteSo a moje dwie ciąże przebiegały identycznie :joy: świetnie się czułam, zero dolegliwości, mogłam góry przenosić :crazy_face: i mam syna i córkę, więc płeć faktycznie nie ma znaczenia :joy:

1 polubienie

Jesteście stworzone do dzieci :smiley: a miałaś jakieś wahania nastroju?

Zazdroszczę dziewczynom co tak ciążę przechodzą :face_holding_back_tears:

Ostatnio wielu moich znajomych ma parki, więc wierzę, że i u Was będzie :stuck_out_tongue: choć wiadomo najważniejsze niech zdrowe będzie :):heart:

2 polubienia

Nie zapomnij nam powiedziec :grin:
Ja mam moja wymarzona coreczke i jesli sie uda z drugik dzieckiem to mi naprawde obojetnie czy dziewczynka czy chlopiec .fajnie jak by byla parka , ale jak bedzie dziewczynka to tez super :heart_eyes:
Jak dziewczyny mowia , najwazniejsze zeby bylo zdrowe :heart:

1 polubienie

Taak, zdrowie jest najważniejsze :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie