Marki ubranek dziecięcych, które warto kupić?

Skarpeteczki te? Pasują dzieciaczka pomimo to, że nie jest to 100% bawełny? Nic się niedzielę ze stópkami? :face_holding_back_tears:

Jeszcze patrzałam na te pieluszki, ale zostały ostanie :smiling_face_with_tear:

2 polubienia

Te skarpetki to były jedyne skarpetki na początku które nie odciskały się na łydkach :slight_smile: nic się nie działo z nóżkami.
Ja w wyprawce nie kupiłam ani jednej pary skarpetek, większość ubranek jakie miałam na start były z zakrytymi nóżkami a w dzień nie zakładałam w ogóle skarpetek, a synek urodził się pod koniec października. Co chwilę dostajemy od rodziny/znajomych skarpetki dla synka

1 polubienie

Taak, dokładnie te :grinning: u nas super się sprawdziły na początku bo wszystkie inne były za duże :grinning:
Te muśliny też bierz - też je mam i super są :grinning:
Ogólnie z Action mamy też body i pajacyki - też polecam Bo sa super :heart:

U nas mały w domu też chodzi bez skarpetek, jedynie na spacery mu zakładam :grinning: śpi w spiworku bez skarpet, jak był mniejszy to spał w rozku ale do niego też nie zakładałam skarpet

Chociaż ostatnio na jakieś grupie czytałam, że czasem zakładanie maluchowi skarpetek na noc działa cuda i dziecko dłużej śpi - ale ile w tym prawdy nie wiem :sweat_smile:

1 polubienie

@usmiechnietaMama
Po musliny i tak muszę podjechać, bo ostatnia paczka była :joy:

A z tymi skarpetkami to ja mam tak - lepiej mi się śpi jak mam je ubrane :joy:

Musliny super polecam :grin: a dla starszych super gryzaki mają

1 polubienie

Ja też maialam te skarpetki tylko niebieskie :upside_down_face: i były super. Też mam te muslinowe pieluchy. Tam są dwa rodzaje jedną większą chyba 100x100cm i dwie mniejsze. One są super

1 polubienie

Polecam hm i Lidl bardzo dobre ubrania jakościowo często fajne promki są, ale też kupuje Sinsay pepco Zara C&A ostatnio dostaliśmy ubranka z GATE Polska i też bardzo polecam cenowo świetnie jak i jakościowo

1 polubienie

Ejjj ale dlaczego te skarpetki nie są 100% bawełny ? :frowning: mam opory aby zakladać dzieciom cos innego niż bawełne :woman_shrugging:t3: ale pieluszki tetrowe rewelacja 🩷🩷

1 polubienie

Miałam je są super. Mimo że to nie 100%bawelny nie wiem jak wy ale u mnie dziecko nie chodziło non stop w skarpetkach na początku bo miało albo spioszki albo pół śpiochy i nóżki były zakryte

1 polubienie

Nie wiem dlaczego, szczerze mówiąc nie zwrocilam na to uwagi :face_with_peeking_eye:

Chyba nie jest tak źle :grinning:

1 polubienie

@usmiechnietaMama
Dobra, to mnie przekonało :nerd_face::sunglasses:
Patrzałam również na skarpeteczki z hm i też skład taki jak z action :cherry_blossom:

1 polubienie

Zobaczyłam w sinsay, smyku i hm i faktcyznie @chloria wszystkie mają ok 80% bawełny :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Ale afere trzeba było zrobić! :sweat_smile::grinning:

1 polubienie

Dobra… taki rocznik nic nie poradzisz :woman_shrugging:t3:

1 polubienie

A ja dziś byłam w Auchan i dorwałam kilka par body za 6 zł, były wyprzedaże końcówek kolekcji. Więc się obkupiłam ;D

1 polubienie

Ja mam sporo różnych bo ciągle dostajemy skarpetki od kogoś ale ja i tak po domu jestem team bosa stopa :smiling_face: ostatnio wyczytałam że nie powinno się niemowlakom zakładać skarpet bo
na stopach mają najwięcej sensorów maluszki

1 polubienie

Mi się wydaje, że ciężko znaleźć skarpety 100% bawełny.

1 polubienie

Tak, tak. Bawełniane beda spadać z nóżki :sweat_smile: w sumie tak samo jak każde inne które mam dla corki :crazy_face::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Dobra to już wszystko wiemy - skarpetki nie 100% bawełny są okej :joy::partying_face:

1 polubienie

Ale pieluszek tetrowych to weź sporo - u mnie przynajmniej idą jak woda :woman_shrugging:t3:

1 polubienie