Skarpeteczki te? Pasują dzieciaczka pomimo to, że nie jest to 100% bawełny? Nic się niedzielę ze stópkami? ![]()
Jeszcze patrzałam na te pieluszki, ale zostały ostanie ![]()
Skarpeteczki te? Pasują dzieciaczka pomimo to, że nie jest to 100% bawełny? Nic się niedzielę ze stópkami? ![]()
Jeszcze patrzałam na te pieluszki, ale zostały ostanie ![]()
Te skarpetki to były jedyne skarpetki na początku które nie odciskały się na łydkach
nic się nie działo z nóżkami.
Ja w wyprawce nie kupiłam ani jednej pary skarpetek, większość ubranek jakie miałam na start były z zakrytymi nóżkami a w dzień nie zakładałam w ogóle skarpetek, a synek urodził się pod koniec października. Co chwilę dostajemy od rodziny/znajomych skarpetki dla synka
Taak, dokładnie te
u nas super się sprawdziły na początku bo wszystkie inne były za duże ![]()
Te muśliny też bierz - też je mam i super są ![]()
Ogólnie z Action mamy też body i pajacyki - też polecam Bo sa super ![]()
U nas mały w domu też chodzi bez skarpetek, jedynie na spacery mu zakładam
śpi w spiworku bez skarpet, jak był mniejszy to spał w rozku ale do niego też nie zakładałam skarpet
Chociaż ostatnio na jakieś grupie czytałam, że czasem zakładanie maluchowi skarpetek na noc działa cuda i dziecko dłużej śpi - ale ile w tym prawdy nie wiem ![]()
@usmiechnietaMama
Po musliny i tak muszę podjechać, bo ostatnia paczka była ![]()
A z tymi skarpetkami to ja mam tak - lepiej mi się śpi jak mam je ubrane ![]()
Musliny super polecam
a dla starszych super gryzaki mają
Ja też maialam te skarpetki tylko niebieskie
i były super. Też mam te muslinowe pieluchy. Tam są dwa rodzaje jedną większą chyba 100x100cm i dwie mniejsze. One są super
Polecam hm i Lidl bardzo dobre ubrania jakościowo często fajne promki są, ale też kupuje Sinsay pepco Zara C&A ostatnio dostaliśmy ubranka z GATE Polska i też bardzo polecam cenowo świetnie jak i jakościowo
Ejjj ale dlaczego te skarpetki nie są 100% bawełny ?
mam opory aby zakladać dzieciom cos innego niż bawełne
ale pieluszki tetrowe rewelacja 🩷🩷
Miałam je są super. Mimo że to nie 100%bawelny nie wiem jak wy ale u mnie dziecko nie chodziło non stop w skarpetkach na początku bo miało albo spioszki albo pół śpiochy i nóżki były zakryte
@usmiechnietaMama
Dobra, to mnie przekonało ![]()
![]()
Patrzałam również na skarpeteczki z hm i też skład taki jak z action ![]()
Zobaczyłam w sinsay, smyku i hm i faktcyznie @chloria wszystkie mają ok 80% bawełny ![]()
![]()
![]()
Ale afere trzeba było zrobić! ![]()
![]()
Dobra… taki rocznik nic nie poradzisz ![]()
A ja dziś byłam w Auchan i dorwałam kilka par body za 6 zł, były wyprzedaże końcówek kolekcji. Więc się obkupiłam ;D
Ja mam sporo różnych bo ciągle dostajemy skarpetki od kogoś ale ja i tak po domu jestem team bosa stopa
ostatnio wyczytałam że nie powinno się niemowlakom zakładać skarpet bo
na stopach mają najwięcej sensorów maluszki
Mi się wydaje, że ciężko znaleźć skarpety 100% bawełny.
Tak, tak. Bawełniane beda spadać z nóżki
w sumie tak samo jak każde inne które mam dla corki ![]()
![]()
Dobra to już wszystko wiemy - skarpetki nie 100% bawełny są okej ![]()
![]()
Ale pieluszek tetrowych to weź sporo - u mnie przynajmniej idą jak woda ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.