Marki ubranek dziecięcych, które warto kupić?

Ja często naciągam na spodnie i wtedy trochę dłużej wytrzymują na nogach :grinning:
Czy ja jestem jedyną mama, która nie lubi pieluch tetrowych/muślinowych? Ja wolę chusteczki jednorazowe, a jak syn uleje na mnie, to się przebieram.
Jedynie taki otulacz bambusowy nam się przydaje, w lato na drzemki

1 polubienie

Ja uwielbiam pieluszki, zawsze mam w każdym pokoju bo się przydają :face_with_hand_over_mouth: każdy wiadomo robi jak mu lepiej :heart: i w sumie jak tak patrze na nasze forum, to ile osob tyle opinii o danej rzeczy, że niekoniecznie to co jednej sie sprawdza to sprawdzi się tez u innej :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

A do czego używasz ich? No zdecydowanie, każda ma swoje patenty

Wiessz co ja nawet rozkładam np do kolyski pod buzie, jak uleje to mam tylko pieluszke do prania a nie materac, ochraniacz i przescieradlo :face_with_hand_over_mouth: jak odbijam to na ramie swoje daje poeluszke żeby nie ulala na mnie tylko na nią

2 polubienia

Ja ciągle zapominam o pieluszkach tetrowych :see_no_evil: mam ich pełno a nie używam. W wyprawce spokojnie wystarczyłyby mi 2-3 :joy:

2 polubienia

Ja generalnie dużo pieluch tetrowych używam. Mam cale pudło. Używam przy karmieniu, czy wycieram małego jak się spłoni teraz przy zablokowaniu. Używałam też w łóżeczku jak na początku ulewał. Na kokon mu też rozkładałam.

A te większe muslinowe w Acrion to zgięłam żeby go owijać ciasno w kokon jak był malutki bo one są przewiewne

1 polubienie

Dziewczyny a jakie otulacze i kocyki polecacie? Dzidziuś rodzi się na przełomie lipca/sierpnia :sunny::heart_eyes:

Kocyk bambusowy na upały jest idealny albo otulacz bambusowy :smiling_face_with_three_hearts: muśliny też do otulenia albo przykrycia będą super tylko ten większy rozmiar.

Ja otulacze mam z bonjour cherie i yosoy a kocyk yosoy i my memi i polecam

1 polubienie

Kocyk bambusowy z babyono jest super (zwłaszcza cena). A otulacze kupiłam na Vinted takie na rzep, gdzie wystarczy włożyć maluszka i nie trzeba kombinować z owijaniem. W szpitalu położne owijały synka w dużą pieluchę tetrowa ale dla mnie to było zbyt skomplikowane :stuck_out_tongue:

2 polubienia

@magdap_96
@SylwiaMK
Boskie jesteście- dziękuję!
Zaraz sprawdzę polecajki :cherry_blossom::sparkling_heart::heart_eyes:

1 polubienie

Ja kupiłam kocyk muslinowy w Sinsay tego typu

On jest fajny na ciepłe dni.

Mam też polarowe i zwykłe bawełniane.

Podpisuję się pod kocykiem bambusowym z Baby Ono :grinning: sprawdził nam się właśnie latem bo mamy lipcowego Bobaska, a tak to cały rok nam w domu służył też i na spacerki zawsze w wózku go mamy :star_struck:

Jeśli nie zależy Ci bardzo na jakości to fajne perełki można znaleść w Sinsay i Pepco :face_with_peeking_eye: Ale ja też uwielbiam ubranka z H&M i Reserved. Spoko są też w Smyku bądź 5.10.15 :blush:

Ja kupiłam kocyk bambusowy z colorstories. Fajny jest i mięciutki. Czeka już wyprany i nic po praniu z nim się nie stało. A otulacz mam jeden na rzepy z infantilo i taka tkanina waflowa, a drugi to taka duża pieluszka bambusowa z allegro.

1 polubienie

Colorstories ma super kocyki , lulalove tez te kocyki mgnielki ma fajne :grin:

1 polubienie

Właśnie się zastanawiałam między lulalove a colorstories.

1 polubienie

Wybralabym colorstiories , wydaje mi sie , ze sa bardziej skoncentrowani na jakosci produktow tylko dla dzieci
Lullalove to wieksza firma , tez bardzo fajna , ale jednak wieksza i z szerszym asortymentem
Chociaz to tez kwestia estetyki , ktora bardziej trafia w Twoj gust , bo obie firmy sa naprawde godne polecenia

1 polubienie

No właśnie ja się zastanawiałam i kupiłam finalnie ten od colorstories bo słyszałam same dobre opinie o tej marce. Choć moja koleżanka kupiła od nich z wełna merino i nie pomyślała i go wyprała i się skurczył.

1 polubienie

Ja kupiłam muslinowy 100% w Sinsay i wygląda podobnie jak ten o którym piszecie a zapłaciłam 4 razy mniej :face_with_peeking_eye: i uwaga sprawdza się i mały go bardzo lubił

1 polubienie

O ciekawe ja ci się sprawdzi

1 polubienie