O to nawet nie wiedziałam , że w sinsayu są kocyki dla dzieci .
Są są i super mi się sprawdziły. Bo jak kupiłam jeden to potem dokupiłam drugi. W ogóle jak przyszła do mnie położna środowiskowa to się tym kocykiem zachwyciła że uwielbia takie przewiewne bo dziecko nawet jak się w nim zagrzebie to nie udusi się
Miałyście ubranka z GAPA? Jak z jakością? ![]()
![]()
Chodzi o dziecięce, bo dla dorosłych są super ![]()
Ja miałam z lumpa, jakość super
zdecydowanie te lepsze i wyższej jakości są wiec warte polecenia.
Też miałam używane i mega jakość. Na nowe ubranka trochę szkoda by mi było kasy bo taki maluch założy ubranko kilka razy, ale używane super
Ja mam też z lumpa z gapa i dużo widziałam w lumpie tej marki ale dla chłopców często trafiałam. W dotyku jakość super. Mam dwie pary body i nic się też po praniu z nimi nie stało.
Ja kupowałam używane , to jako używane zawsze dobrze jakościowo wyglądały
Dziękuję dziewczyny za opinie
🩷:sparkling_heart:
Teraz i z tą wiedzą i z tym że już znam płeć będzie mi dużo łatwiej szukać ubranek, dodatków itd ![]()
![]()
Oooo , chyba mnie ominęło . Gdzieś pisałaś ?
jaka plec ?
U nas głównie króluje pepco, primark, F&F, i pojedyncze sztuki z H&M oraz C&A
Z GAPA nic nie miałam ale słyszałam o świetniej jakości, tylko ta cena ![]()
Ja kiedys uwielbialam primark w Berlinie, teraz bylam niedawno ale strasznie wszytsko podrozalo i nie bylo nic tym razem . Moze przy następnym wyjezdzie cos sie uda dorwac
Ja tam lubię chodzi i oglądać ale rzadko coś kupuje. To dla mnie taki Pepco ale nie o droższe i większy wybór
@asiam1
W PL też podrożał primark niestety… Mam swoich ulubieńców (piżamki, bieliznę itp) - jakość zawsze super, ale cena co wizytę wyższa o 1-2 zł ![]()
Ciekawe, bo ubrania dla dorosłych czy starszych dzieciaków to nigdy tam nie znalazłam 100% bawełny …. No chyba że dla tych najmłodszych są
Ja właśnie nie wchodzę do primarka bo kilka razy zraziłam się jakością zwłaszcza męskich ubrań - mąż kupił koszulki to po 2 praniach wyglądały tragicznie a dresowe bluzy i spodnie po jednym dniu się skulkowaly
To właśnie po koszulkach Sinsay mąż ma to samo po praniu …… ja kupowałam tylko damskie rzeczy
Ja lubie z primarka takie dziwne rzeczy
jak np mieli kolekcje grincha to kupilam sobie taaka wielka kocobluze , albo nightmare before chrismas to kupilam kosmetyczne z psim duszkiem . Maja tez urocze pluszaki i ubranka dla psow ![]()